Lafını Unutma Sohbet Bölümü

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sitemizde sohbet edilebilecek pek bir alan yok.Genelde her bölüm çeşitli konulara ayrılmış.Bu bölüm ise sohbet için.Çeşitli konuları tartışabileceğimiz paylaşabileceğimiz bir bölüm olsun istedim.İsmide Lafını Unutma 956k

Mesaj kutucukları hangisi oluyor dusun

Smileys a tikladiginizda onu ifade eden kod cikar.Boylece mesajınızda smiley gozukur.Ancak kodun hemen yanına bir harf eklerseniz bu sefer smiley gozukmez.

Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü

deneme bır ıkı uc bunu da kıvırsam helal olsun bana vallahı hep sayende emelcım cok yasa sen ... s456

aazl.jpg

blissy blissy harikasın yaaaa bu arada resimle yakmışın buralarııı cayır cayırr hemdeee

qeso.jpg

Ayyy patilerim yandı ayy emelcim yaktın beni lafımıda unuttum yahu dusun blook

25emel ' Alıntı:
sad456 kıyamam özürdilerim.

yok bişi olmadı bak blissy duruyorum cilgin897

sisi gidi kedi severler sisi 44

[youtube=425,350]8DxGAzso_uA[/youtube]

emel kedi seviyor ben zate insan kılığında kediyim sevincli

evet yahu bizim alice bacı harikalar diyarında hpm1

ya ben çocukken pek bi severdim onu dinlemeyi ya gulensmiley

ben bremen mızıkacalarını sevrdim
hani eşşek-köpek -tavuk-kedi vardı ya onları bide hansel ile greytel i

bu alisi ben çok severdim halen daha severim . bizim çocukluğumuzda akşam üzerleri radyo oyunuydu bu . her akşam dinlerdim
hemde sokakta oynarken komşumuzun radyosundan dinlerdim .onun penceresi açık olurdu .radyosuda sonuna kadar açık olurdu ben de sokaktan pencerenin altından dinlerdim. onunla beraber bütün dehlizleri dolaşırdım.. boyu uzayınca ya dakısalınca normale dönmesi için dua ederdim .hiç üzülmesini istemezdim. ne iyi kızdın sen aliiiis... nerelerdeydin seni gördüğüme çok sevindim . gene gel emi . hadi öptüm canım ..

Şu an radyo yayınını sürdüren arkadaşım kimdir galiba atakan ?? dimi

yok ayaol günahımı almayın sadece bir iki kelime söyleyebildim...sonrada nediyeceğimi şaşırdım...şarkı söyliim dedim temelli battım...ben herhalde soru falan soran olursa (kendi uzmanlığım konusunda) naçizane bildiğim kadarıyla cevap veririm..onuda tammamen egoistlikten dolayı istiyorum...belki benim öğrenmeyi akıl edemediğim bir şeyler sorarlarsa bende araştırıp birlikte öğreniiim diye..

hakikaten öyle ya atakanla aynı fikirdeyim lerzanımmmm gulensmiley

Aman atakan yahu ben bir garip kediyim duyanda siyam kedisi sanacak beni ben sokak kedisiyim
bende burda bulunmaktan çok ama çok mutluyum hoş iltifatların için ayrıca teşekkür ediyorum

tebrikler atakan
ses mükemmel..diksiyon harika..sağooool sen çok iyisin

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri