Lafını Unutma Sohbet Bölümü

Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü

lerzan ' Alıntı:
lale hayal emel ve herkesler,
keyifli gecen son bir kac saat gibi olsun en kotu saatleriniz, der kacarim gokyuzunden yildizlar duserken..
sevgili hayal ve burcu, yayin yaparsaniz basarilar..

hepinize en tatli ruyalar. sabaha kadar saglicakla kalin..
lerzanımmm canımmm sende sağlıcakla kal ama hep kal onayi

789569 ayyy ben psikopata bağlanmadan kaçayım en iyisi... bugünden beri radyo için pc ile cebeleşmekten helak oldum ! mola smil56 buldugun her gereksizi lazım olur belki die pc de saklarsan olacagı bu tuh788 bir nevi çöp pc de giyebiliriz smil56
atakanı dinleyebilmiştim.güzel program yaptı.burcucum senin o güzel sesini duydum lakin ne diyor dedim aniden gitti. güzelliğini yansıtmışın bellil programa basarılar gulensmiley

duyuyorummm yaşasınnn!!!!!

duyuyorumm yaşasın yaşasınnn burcu bir ses kontrol sevincli yaptımmm müzik çalıyooo kıs sen gece gece oynatmakmı istiyon bizi f678h canıma minnet oynarım uy897 uy897

ya burcu istek alıyormusun? sevincli buram buram aşk kokan şarkılardan rica edebilirmiyim... utananadam gecenin bu saatinde yeter oynadık mı acaba? utananadam

burcu ses geliyor geliyor ya kim demiş gelmediğini hemde ne hoş geliyor f678h

sen öyle san!! nasıl olsa kimse dinlemiyo diyo yaf khkh56 burcuuuuu ya sen ne güzel gülüyomusun bea sevincli asistan arkadasıda takdir ettim bende edineyim acilen bir tane smil56

haydeee dostlar ben kaçtım bir sonraki programa laf yetiştirme çabam da görüşmek temennisi ile hepiciginize iyi geceler smil56

Ben radyo programini yine kacirdim 88a
Mesela bu aksam da var mi?

dennise ' Alıntı:
Ben radyo programini yine kacirdim 88a
Mesela bu aksam da var mi?
oo neler kaçırdın bir bilsen f678h neyse artıkım bugün yine vardır.onu kaçırma derim dennisemm vallaha benden söylemesi çok eglenceli art56art56

[youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube]
Çakmak Çakma Sibel Can
burcuuu bana bu şarkıyı çalsanaaa .... k8908 k8908

Ok emelcim
bu aksam kacda olacak?

evet yaaaa kaçla kaç arası var yahu şu an yok mesela sadanim

dennise ' Alıntı:
Ok emelcim
bu aksam kacda olacak?
pisimbat ' Alıntı:
evet yaaaa kaçla kaç arası var yahu şu an yok mesela sadanim
canlarım henüz tam saat yok sanırım gelecek günlerde... hatta bence msj larınızı gördüğünde atakan çok yakın bir zamanda... tam saat verebilecekler wave daha çok yeni takdir edersiniz ki... ben bile daha kuramadım programı o kadar yeni f678h siz hayalin burcunum atakanın oldugu zamanlarda bir kontrol edin radyoyu. ya atakan sizde yayına başlayınca bu bölüme haber bıraksanız başlıyoruz die nasıl olur? sevincli

herhalde benden başka kimsecikler kalmadı bende yatayım bari,hepinize iyi geceler...yarın, maddi ve manevi her anlamda en verimli ve en doyum veren günlerinizden biri olsun..

ee ne oldu şimdi hayalin programı bittimi yetişemedimmi? terli345

atakan su an seni dinliyorum. radyoyu dinleyebiliyorum.baglanamıyorum derken kastettiğim programı kuramıyorum ya... hah işte o rt67 az önce söylediklerinden hayalin programına yetişemediğimi farkettim.su an il dısındayım bir seminer nedeniyle.ara ara fırsat buldukca burada olacagım. en kısa zamanda cözülmeli enim pc sorunu bunu daha iyi anladım şimdi sad456

ben su an çıkmalıyım sana iyi yayınlar atakan... tebrikler hayalim yarın dinleyeceğim.kesiinnnn wave çok öpüyorummm....

nese arkadaslar size doyum olmaz lakin ben gider hemide mi yatar.uyculuk yapasım var da b456 ii gecelerr kiss3

kittylitterai2.jpg

haahhhhhhh hadi kardeşlerim çıkın sepetinizden gezin dolaşın siteizi doya doya şöyle
gulensmiley sevincli smiliyface
atakan bir ben vardım bak bi ton cat56 getirdim sana yandın oğlum sen yandın dl67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri