KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

çok sağol juger, belki yaşamımda yeni ve daha güzel bir döneme adım atarız.... sağol gerçekten

meditasyon yaparak hayatına yenilik ve güzellikleri çekeceksin, bundan emin olabilirsin.

evren boşluk kabul etmez. sen doldurmazsan o doldurur. zihninin gereksiz düşüncelerle dolması gibi mesela. boş bırakılan bir zihin, bomboş düşüncelere mahkumdur. ama meditasyon ile gereksiz olanları temizleyerek, yerine gelecek olan yenilik ve güzelliklere yer açmış oluyorsun.

jugerş imdi oshonun cesaret adlı kitabını aldım... bitirdikten sonra size de anlatırım.... bu akşam başlayacağım... bildiririm size neler olduğunu ne ler hissettiğimi.. bence telkinleri destekleyecek bir kitap... sağlıcakla juger ve tüm diğer arkadaşlar...

kendimi nedense enayi gibi hissediyorum.. sanki birileri güvenimi satın almış gibi geliyor... telkinler de ilginç aşırı farkındalık yaratıyor.. sanki artık herşeyin farkındamışız gibi kandırılma şansımızı azaltıyor.. bilmiyorum biliyorum...

"bir bakıma, insan gördüğü şeylerin toplamı kadar uyanık, görmediği şeylerin sonsuzluğu kadar uykuda oluyor, diyordum. ardından da, olaya bu açıdan bakıldığında, var olan her şeyi asla aynı anda göremeyeceğimize göre, demek ki uyanmanın hiç, ama hiç mi hiç sonu yok, diyordum."

hasan ali toptaş

bu sabah kalktım burnum öyle kanamış ki anlatamam... hala da kanıyordu kalktığımda....kalktım üstümü değiştirdim...
banyo ettim..... falan neden kanadı anlamadım...

bu sabah kalktım burnum öyle kanamış ki anlatamam... hala da kanıyordu kalktığımda....kalktım üstümü değiştirdim...
banyo ettim..... falan neden kanadı anlamadım...

gecmis olsun hocam, acaba oda isisinin fazla olmasindan kaynaklanmis olabilirmi ??

Yatarken kilcal damarlari zedeleyecek fazla / asiri bir gerginlik - düsünce - stress ile yatmis iseniz bunlarda neden olabilir...

kendimi nedense enayi gibi hissediyorum.. sanki birileri güvenimi satın almış gibi geliyor... telkinler de ilginç aşırı farkındalık yaratıyor.. sanki artık herşeyin farkındamışız gibi kandırılma şansımızı azaltıyor.. bilmiyorum biliyorum...

acaba nedenini biliyormusunuz bu sekil düsünmenizin hocam???

sizin farkinda olmadiginiz ama bilincaltinizi rahatsiz eden gecmisteki durumlardan olusmus olabilir mi ???

yada su son zamanda yasadiklariniz mi bu düsünmeye itiyor sizi???

nedeni aynı oranda çalıştığımız halde, bir başka hocanın bana göre maaşının yüksek olması... hatta beni enayi yerine koyup maaşımı arttırmamaları... canımı sıkıyor

gecmis olsun hocam, acaba oda isisinin fazla olmasindan kaynaklanmis olabilirmi ??

Yatarken kilcal damarlari zedeleyecek fazla / asiri bir gerginlik - düsünce - stress ile yatmis iseniz bunlarda neden olabilir...

gece sinirle nefretle kızgınlıkla yattım olabilir.... sinirliyim....

nedeni aynı oranda çalıştığımız halde, bir başka hocanın bana göre maaşının yüksek olması... hatta beni enayi yerine koyup maaşımı arttırmamaları... canımı sıkıyor

bunu dile getirdiniz mi ???

ya çok ilginç bir durum müdür arkadaşım... ve diyemiyorum dile getirdim... hem gitme tek başıma kalırım diyor.. hemde o kararı diğer ortak aldı o karar yapabileceğim bir şey yok diyor.. iki arada bir derede ama ben sinrliyim...

bu arada kimya bölümü bir öğrencim 2 yıldır öğrencim.. ingiliz edebiyatında yüksek lisans öğrencilerinin girdiği sınavda gramer okuma listenin speaking bölümlerinde 1. olmuş minnettarım diye mesaj atmış inanılmaz sevindim....

ya çok ilginç bir durum müdür arkadaşım... ve diyemiyorum dile getirdim... hem gitme tek başıma kalırım diyor.. hemde o kararı diğer ortak aldı o karar yapabileceğim bir şey yok diyor.. iki arada bir derede ama ben sinrliyim...

siz bilirsiniz yine de hocam da, bu sinir sizin sinirleriniz..

siz yipraniyor ve siz geriliyorsunuz.. yani saglik sihhat herseyden en

önemlisidir.. Fakat bir secim yapmakta zorundasiniz, hatta bu secimi

orada sunmak zorundasiniz.. Ya ayni kurallar gecerli olmali yada bu degisim

icin bisiler yapilacak demelisiniz.. Bilmem anlatabildimmi...

nefret ediyorum herşeyden......küfür etmek istiyorum...

bu arada kimya bölümü bir öğrencim 2 yıldır öğrencim.. ingiliz edebiyatında yüksek lisans öğrencilerinin girdiği sınavda gramer okuma listenin speaking bölümlerinde 1. olmuş minnettarım diye mesaj atmış inanılmaz sevindim....

cok sevindim hocam yaaa... tebrikler, iste bu sizin ne kadar iyi ve kaliteli bir ögretmen oldugunuzu gösteriyor..

kendi ögrencilerim geliyor aklima..

egitmen olmak cok sahane bi duygu.. cok güzel bi his.. yani anlatilmicak kadar muhtesem ve olaganüstü bisi..

size de bu seciminizden dolayi tesekkür ediyorum.. Iyiki ögretmensiniz ve iyiki bir egitmensiniz... Var olun.. Daimi olun.. Hep olun..

siz bilirsiniz yine de hocam da, bu sinir sizin sinirleriniz..

siz yipraniyor ve siz geriliyorsunuz.. yani saglik sihhat herseyden en

önemlisidir.. Fakat bir secim yapmakta zorundasiniz, hatta bu secimi

orada sunmak zorundasiniz.. Ya ayni kurallar gecerli olmali yada bu degisim

icin bisiler yapilacak demelisiniz.. Bilmem anlatabildimmi...

çok sinirliyim, ya çok ağrıma gidiyor.. enayiyim ben.. enayi yerine konuldum...

çok sinirliyim, ya çok ağrıma gidiyor.. enayiyim ben.. enayi yerine konuldum...

lütfen hocam ne diyorsunuz siz, bu kelime bence cok yanlis bir kelime, hele sizin gibi bir egitmene de yakismiyor..

sinirli olabilirsiniz, asabi olabilirsiniz, hatta küfür bile edebilirsiniz su an hepsi gecici bir sürectir ama bir daha bu igrenc kelimeyi azina dahi almayin lütfen..

Bu e... degildir, madem siz bildirdiniz söylediniz önleminizi de alin sonrasi Allah kerim deyin ama lütfen bu cirkin ve igrenc kelimeyi kendinize isnat etmeyin, siz bunu hic mi hic hak etmiyorsunuz...

cok üzüldüm simdi :(((( yapmayin böyle lütfen hocam

bu bence ilk enayiliğim değil... insanlara güveniyorum.... seviyorum... ve enayi yerine konuluyorum....
ateşten küreyim şimdi.... bilmiyorum....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri