Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
bu sabah kalktım burnum öyle kanamış ki anlatamam... hala da kanıyordu kalktığımda....kalktım üstümü değiştirdim...
banyo ettim..... falan neden kanadı anlamadım...
kendimi nedense enayi gibi hissediyorum.. sanki birileri güvenimi satın almış gibi geliyor... telkinler de ilginç aşırı farkındalık yaratıyor.. sanki artık herşeyin farkındamışız gibi kandırılma şansımızı azaltıyor.. bilmiyorum biliyorum...
gecmis olsun hocam, acaba oda isisinin fazla olmasindan kaynaklanmis olabilirmi ??
Yatarken kilcal damarlari zedeleyecek fazla / asiri bir gerginlik - düsünce - stress ile yatmis iseniz bunlarda neden olabilir...
nedeni aynı oranda çalıştığımız halde, bir başka hocanın bana göre maaşının yüksek olması... hatta beni enayi yerine koyup maaşımı arttırmamaları... canımı sıkıyor
ya çok ilginç bir durum müdür arkadaşım... ve diyemiyorum dile getirdim... hem gitme tek başıma kalırım diyor.. hemde o kararı diğer ortak aldı o karar yapabileceğim bir şey yok diyor.. iki arada bir derede ama ben sinrliyim...
bu arada kimya bölümü bir öğrencim 2 yıldır öğrencim.. ingiliz edebiyatında yüksek lisans öğrencilerinin girdiği sınavda gramer okuma listenin speaking bölümlerinde 1. olmuş minnettarım diye mesaj atmış inanılmaz sevindim....
siz bilirsiniz yine de hocam da, bu sinir sizin sinirleriniz..
siz yipraniyor ve siz geriliyorsunuz.. yani saglik sihhat herseyden en
önemlisidir.. Fakat bir secim yapmakta zorundasiniz, hatta bu secimi
orada sunmak zorundasiniz.. Ya ayni kurallar gecerli olmali yada bu degisim
icin bisiler yapilacak demelisiniz.. Bilmem anlatabildimmi...
çok sinirliyim, ya çok ağrıma gidiyor.. enayiyim ben.. enayi yerine konuldum...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.