Her iki yönden gecmis olsun hocam.. Hersey iyi olacak.. Belki biraz anlamsiz bir söz ama yerinde; vardir bunda da bi hayr..
Siz sadece sakin olunuz.. Kardesiniz simdi emin yerde, hastanede.. Iftira konusunu da bi düsünün tasinin nasil böyle bir
duruma bas vurma gereksinimi duydu bu kisi.. Kötü ve igrenc davranisinda bi eksiklik ve eziklik mi var, yoksa birilerinin
kiskirtmasina gelipte mi size böyle davrandi.. Belki ortalik yatisinca bi konusup cözümleyebilirsiniz..
Yaradan yar ve yardimciniz olsun..
Melek ordusunu yardiminiza göndersin ve evrendeki tüm iyilikler sizi kusatsin..
İnsanlar pek inanmasa da ben rüyaların çok şey anlattığına inanıyorum. Hem geçmişi hem de geleceği anlatıyor. Rüyada berber görmek yüksek makamdan insanlarla iş yapılacağına, şans ve bereket kazanılacağına ve uzun zamandır çekilen sıkıntıların biraz çabayla yok olacağına delalet ediliyor.
Zaten ne olursa olsun bu sağlam duruşunuzu bozmayın.
"Üzüntüye kapılmayın, gevşeklik göstermeyin. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz" (Al-i İmran:139)
Size ve ailenize bol sağlıklı, bereketli günler diliyorum![]()
O0biz bir aileyiz hocam.. O0
meditasyon yapmak çok iyi gelir. tam yatmadan önce en az 5 dakikalık meditasyonlar yap. eğer yetmiyorsa daha uzun meditasyonlar yap. her dert için kesin ilaçtır
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.