KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak

valla iyi gidiyor.. ne diyeyim.. kendi yaptığım telkinleri de dinliyorum kendi yaptığım telkinler de kendimle ilgili olumlamaları telkin haline getirdim siteden indirdiğim telkinleri de dinliyorum... öyle arada küçük minnacık kafada bir ağırlık hissi ama sanki şey oldum.. psikolojik rehber gibi herkes bana geliyor.. benim fikrimi alıyor.. herkes benle konuşmak görüşmek istiyor.. bu da biraz yorucu oluyor... öyle sağol kuzeygüney....

arkadaşlar... o kadar zinde ve güçlü hissediyorum ki cidden anlatamam.. uyuyamadım.. evde zıplamaya başladım.... ama uyumam gerekiyor... büyük allahım sen yardım et.... uyuyan insan güzeldir.... bu arada ayna çalışmasını yaptım... çok ilginç bir şey kendime her baktığımda gülümsedim ve aynadaki sanki ikinci bir ben gibiydi... böyle elimle kolumla bir tiyatrocu politikacı gibi anlattım.. ne yapması gerektiğini mükemmeldi.. ama ciddiyim arkadaşlar o kadar zindeyim ki anlatamam.. yani bedensel, zihinsel hem de cinsel olarak.. kötü bir durum yok da.. bir yere oturamıyorum... yatamıyorum...... ya gelen benigören akıl danışıyor, abim, hocam diyor, hergün ziyaretçim geliyor, çok iysin mükemmelsin diyorlar... guitar uyumak istiyorum... küçük bir kız çocuğu masumluğunda....

valla iyi gidiyor.. ne diyeyim.. kendi yaptığım telkinleri de dinliyorum kendi yaptığım telkinler de kendimle ilgili olumlamaları telkin haline getirdim siteden indirdiğim telkinleri de dinliyorum... öyle arada küçük minnacık kafada bir ağırlık hissi ama sanki şey oldum.. psikolojik rehber gibi herkes bana geliyor.. benim fikrimi alıyor.. herkes benle konuşmak görüşmek istiyor.. bu da biraz yorucu oluyor... öyle sağol kuzeygüney....

Süpersin..956k
Senin yaptığın deneyin bir değişini de ben yapacağım.
Çekirdek inanç telkinlerin süresi bitti.
Yarın itibariyle suçluluk ve ego güvene başlayıp bir hafta sonra listeyi kabartacağım.
Hayırlısı olsuny789

merhabalar kutayhun arkadaşım actionsmile
bu ilginç deneyini bir süredir merakla ve heyecanla takip ediyorum...ama ilk mesajımı yazmak bugüne nasipmiş demekki :)

sana birkaç öneride bulunmak isterim bazı ufak şikayetlerin için...ben bu telkinleri 4 seneyi geçkindir dinlemekteyim o yüzden hangi telkinin hangi konuda nasıl etkileri olduğu hakkında biraz tecrübem var diyebilirim...sana yardımcı olmak isterim....mesela insanların sürekli sana gelip konuşmak istemeleri ve birşeyler danışmak istemeleri etkisini ortaya çıkaran telkin, sosyallik arttırıcı telkin...eğer bu durum seni çok yoruyorsa o telkine ara verebilirsin veya dinleme sayısını azaltabilirsin...bu telkin sen sosyal hayatında hiçbir extra çaba göstermemene rağmen insanların mıknatıs gibi sana doğru çekilmelerini sağlıyor....ayrıca yerinde duramamak ve aşırı fiziksel hareketlilik etkisinin de sosyallik arttırıcıdan kaynaklandığını düşünüyorum....benzer etkiyi ertelemeyi bırak telkini de yapıyor....
eğer telkinleri gece uyurken de dinliyorsan da sana tavsiyem gece uyurken özellikle koruma kalkanı telkinini dinlemek...bu telkin insanı bebek gibi mışıl mışıl uyutuyor....mutlu haberlerinin devamını bekliyorum...sevgiyle kal neseli56

maşallah diyelim sevgili imported_Angel, 4 senedir bu telkinler tam anlamıyla etki etmiş olmalı :)

Süpersin..956k
Senin yaptığın deneyin bir değişini de ben yapacağım.
Çekirdek inanç telkinlerin süresi bitti.
Yarın itibariyle suçluluk ve ego güvene başlayıp bir hafta sonra listeyi kabartacağım.
Hayırlısı olsuny789

tamam olur.. bence güzel olur... ama neyi koyup koymayacağını dikkatle seç... aslında biraz konuşup karar verebilirsin...

bu ilginç deneyini bir süredir merakla ve heyecanla takip ediyorum...ama ilk mesajımı yazmak bugüne nasipmiş demekki :)

sana birkaç öneride bulunmak isterim bazı ufak şikayetlerin için...ben bu telkinleri 4 seneyi geçkindir dinlemekteyim o yüzden hangi telkinin hangi konuda nasıl etkileri olduğu hakkında biraz tecrübem var diyebilirim...sana yardımcı olmak isterim....mesela insanların sürekli sana gelip konuşmak istemeleri ve birşeyler danışmak istemeleri etkisini ortaya çıkaran telkin, sosyallik arttırıcı telkin...eğer bu durum seni çok yoruyorsa o telkine ara verebilirsin veya dinleme sayısını azaltabilirsin...bu telkin sen sosyal hayatında hiçbir extra çaba göstermemene rağmen insanların mıknatıs gibi sana doğru çekilmelerini sağlıyor....ayrıca yerinde duramamak ve aşırı fiziksel hareketlilik etkisinin de sosyallik arttırıcıdan kaynaklandığını düşünüyorum....benzer etkiyi ertelemeyi bırak telkini de yapıyor....
eğer telkinleri gece uyurken de dinliyorsan da sana tavsiyem gece uyurken özellikle koruma kalkanı telkinini dinlemek...bu telkin insanı bebek gibi mışıl mışıl uyutuyor....mutlu haberlerinin devamını bekliyorum...sevgiyle kal neseli56

çok teşekkür ederim:::: gerçekten süpersin ilk ayı tamamlayınca dediklerini dikkatle uygulayacağım.. hatta yeni yaptığım listeyi size bildiririm...

Sevgili Imported angel,

Engin tecrubene dayanarak bir sorum olacak size, acaba telkinlere bu 4 sene boyunca her gun mu duzenli devam ettiniz yoksa ara ara mi dinlediniz?

Sevgili Imported angel,

Engin tecrubene dayanarak bir sorum olacak size, acaba telkinlere bu 4 sene boyunca her gun mu duzenli devam ettiniz yoksa ara ara mi dinlediniz?

estağfurullah y789 tabi ki ara verdiğim hatta boşladığım dönemler oldu..ama uzun süre dinlemiş olmanın etkisiyle beyinde belli bir altyapı oluşuyor ve eskiden ilk dinlemelerde 1 hafta sonra ortaya çıkan etkiler şimdi ilk 2-3 gün içinde çıkabiliyor..adaptasyon süresi hayli kısalıyor...düzenli dinlemeye de gerek kalmıyor..umarım yardımcı olabildim 12389

estağfurullah y789 tabi ki ara verdiğim hatta boşladığım dönemler oldu..ama uzun süre dinlemiş olmanın etkisiyle beyinde belli bir altyapı oluşuyor ve eskiden ilk dinlemelerde 1 hafta sonra ortaya çıkan etkiler şimdi ilk 2-3 gün içinde çıkabiliyor..adaptasyon süresi hayli kısalıyor...düzenli dinlemeye de gerek kalmıyor..umarım yardımcı olabildim 12389
Cok tesekkurler nazik cevabiniz icin...

maşallah diyelim sevgili imported_Angel, 4 senedir bu telkinler tam anlamıyla etki etmiş olmalı :)

teşekkür ederim :) herşeyi tam anlamıyla çözebilmiş değilim tabi ki hala eksiklerim ve gerçekleşmeyen isteklerim hala varlar...ama 4 yıl öncesine göre o günkü sorunlar % 70 veya 80 oranında çözüldüler :)

teşekkür ederim :) herşeyi tam anlamıyla çözebilmiş değilim tabi ki hala eksiklerim ve gerçekleşmeyen isteklerim hala varlar...ama 4 yıl öncesine göre o günkü sorunlar % 70 veya 80 oranında çözüldüler :)

Sevgili imported angel,

Acaca cok ozel degilse senin icin ozel olmadigini dusundugun bir kec degisimi burda bizimle paylasir misin?

Cunku daha once deneyimli bir kac uyemize uzun zaman bu telkinleri dinledikten sonraki tecrubelerini sormustum, cevaplar arasinda is degistirenler, es ruhunu bulanlar ve hatta ve hatta sehir bile degistiren arkadslar vardi.sevincli

ben şmdi bütün mp3leri indirdim mesela sosyallik artırıcı klasöründe 5 tane mp3 var.hepsinimi dinlemeliyim.ve mesela sosyallik artıcıda su sesi var diğer başkalarının düşncesini önemsemedeki su seside aynı gibi.bana öyle geldi heralde :)

Sevgili neyz€n, önce ego güçlendirici ile suçluluk duyguları telkinlerini dinle. Mesela ego güçlendirici telkininde gördüğün 5 müzik çeşitlerinin içerikleri aynı. Sadece müzikler farklı. Ego güçlendirici telkininin bir doğa versiyonu var bir klasik bir sanat bir new age bir de ney. Hepsinin içeriği aynı. Farklı müzik çeşitlerini, kişi istediği gibi kullanabilir. İstersen ego güçlendirici telkininin sadece doğa versiyonunu dinle. İstersen 5 versiyonunu dinle. O senin müzik zevkine kalmış. Ama dediğim gibi, ilk olarak suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini 2 hafta dinle. Sonra listene farklı telkinleri yavaş yavaş ekleyebilirsin :)

neyz€n;810855' Alıntı:
ben şmdi bütün mp3leri indirdim mesela sosyallik artırıcı klasöründe 5 tane mp3 var.hepsinimi dinlemeliyim.ve mesela sosyallik artıcıda su sesi var diğer başkalarının düşncesini önemsemedeki su seside aynı gibi.bana öyle geldi heralde :)

Canim,

Her bir telkin konusunun birden fazla muzik versiyonu var orn: su-sanat-new age ...vb senin tercihine kalmis, hepsini dinlemek zorunda degilsin sadece sana uygun bir tanesini secip dinleyebilirsingirlhaha

Ayrica diger soruna geliice: `` Sosyallik artttiricidaki su sesi ile bas. dus. onemsememe telkinlerinin su sesi benzerligi her telkinde farkedeceksin cunku, her telkin muziginin icerisinde ``Mutluluk`` telkini gizli...y789O yuzden sana benzer gelebilir ama telkinlerin icerisindeki sakli mesajlar her birinde farklidir...

Umarim yardimci olabilmisimdir...

tamam anladım sağolun çok yardımcı oldunuz dediklerinizi yapcam :)

bir de ben anlatayım tam olsun.. öncelikle neyzen kardeş... ego güven güçlendirici suçluluk ve kendine güven telkinlerinden beğendiğin müzikleri seç bir klasöre koy... bunları winapına at bir ay boyunca dinle.. gece uyurken de dinle ama gece uyurken bunların su sesi versiyonları ile ben daha rahat uyuyorum.. bir ay boyunca aralıksız günlük 5 6 saat olarak dinle... gece dinlemeyi de ihmal etme.. arada işin çıktı kaçırdın falan diyelim sakın canını sıkma.. hemen ertesi gün dinlemeye devam et... benim naçizane tavsiyem... etkisini görmek istiyorsan... ilk önce ego kendine güven ve suçluluğu dinlemektir.. saygılarımla.. bir ay sonra yeniden yaz yeniden söyleyelim....

bugün dersteydik..... içimden yine herşey berbat olacak, öğrenciler seni beğenmeyecek, senin yüzünden bırakıp gidecekler düşüncesi yine o herşeyi eksik yapıyorum düşüncesi...ses olarak belirdi.. hemen kendi kendime dedim.. sen mükemmel bir hocasın öğrenciler için herşeyin en doğrusunu yapacaksın.. yaptığın, sevdiğin ve bildiğin işe devam et... hem sen başarılı olacaksın hem de öğrencilerin başarılı olcak dedim 3 4 kere... ve o duyguyu yaşamımda ilk defa alt ettim... ben süperman im... tamam mı bilinçaltım... ben de bir sıkıntı yok..ben fırtınayım ben yağmurum esen rüzgar gürleyen gökyüzüm dedim kendi kendime ve durduk yere bir metal işareti yaptım..ve içimi bir mutluluk kapladı... kendimi seviyorum, sesimi seviyorum, öğrencilerimi seviyorum...
we're warriors, warriors of the World
Like thunder from the sky
sworn to fight and die
we're warriors, warriors of the World

Harikasin ne mutlu sana sevgili kutayhun....

Harikasin ne mutlu sana sevgili kutayhun....

We alone are fighting, for metal that it's true
We own the right, to live the fight, we're here for all of you
Now swear the blood upon your steel will never dry
Stand and fight together, beneath a battle sky
Brothers Everywhere
Raise Your Hands Into The Air
We're Warriors
Warriors Of The World
Like Thunder From The Sky
Sworn To Fight And Die
We're Warriors
Warriors Of The World

yani teşekkürler.....guitar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri