KUANTUM DÜŞÜNCE VE KUANTUM FİZİĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maviinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maviinci

New member
15
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
Aklıma takıldı daa, acaba Kuantum Düşünceyle Kuantum Fiziği benzer şeyler mi, aynı şeyler mi; yoksa sadece isim benzerliği mi?? Merak pis birşey bilirsiniz y789 ÇAtlamak üzereyim khkh56khkh56

aynı şeyi ben de merak ettim.

Aklıma takıldı daa, acaba Kuantum Düşünceyle Kuantum Fiziği benzer şeyler mi, aynı şeyler mi; yoksa sadece isim benzerliği mi?? Merak pis birşey bilirsiniz y789 ÇAtlamak üzereyim khkh56khkh56

Bildiğim kadarıyla aynı. Kuantum fiziğinde mesela bir deney var olasılıklarla ilgili bu durumu açıklayan .Çift yarık deneyi çok ilginç gerçekten

kuantum düşünce, kuantum fiziği üzerinden elde edilen bir sistemidir.
kuantum fiziği; maddeye ait atomaltı parçacıkların, gözlemcinin niyetine göre davranış değiştirebilme yeteneğine sahip olduğunu kabul ederek kanıtlar, nitekim çift yarık deneyi bunu bariz bir şekilde göstermiştir. yada dr emoto'nun su deneyi.

bu arada unutmadan; Kuantum, Düşünce, tut elinden kaldır :)))

Kuantum, isim olarak; madde yapı taşlarında yer alan kuarklardan gelir.
Enerjisel olarak, oldukça büyük olmalarına rağmen fiziksel olarak yok denebilecek kadar az yer kaplarlar. Bu kuarkların konumlarında bir değişim olması bu enerjiyi yansıtır. Ki bu da kuantum sıçrama gibi isimler ile adlandırılır.

Bizlerde enerjiden oluştuğumuzu bildiğimize göre, bu yapı taşlarındaki değişiklik bize ve dolayısıyla hayatımıza etki edeceğinden, bunu bir düşünce sistemi haline dönüştürmüşler.
İnsan beyni ve beyni inceleyen yazılar okumanızı tavsiye ederim.

Kendi tespitim, yanılıyor da olabilirim; kuantum düşünce yada adına ne demek istersek diyelim, secret te denebilir, bu algı, kişiden kişiye seçicilikten dolayı farklılık gösterir.

kuantum düşünce, kuantum fiziği üzerinden elde edilen bir sistemidir.
kuantum fiziği; maddeye ait atomaltı parçacıkların, gözlemcinin niyetine göre davranış değiştirebilme yeteneğine sahip olduğunu kabul ederek kanıtlar, nitekim çift yarık deneyi bunu bariz bir şekilde göstermiştir. yada dr emoto'nun su deneyi.

bu arada unutmadan; Kuantum, Düşünce, tut elinden kaldır :)))

Sağolasın Mümin Abi sevincli Kuantum düşünce tut elinden kaldır y789 Aslında mantıklı guitar Hepimizin beter olduğu anlar oluyor. O zaman ruhumuzu, kendimizi yürümeyee yeni başlayıp da adım atmaya çalışırken yere düşen bi çocuk gibi görmeli ve kendi elimizi kendimiz tutabilmeliyiz sevincli Sanırım bunu başarabilirseeeekk, herşey daha da güzel oluuurr blissy

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri