acaba bu telkinleri dinlerken koruma klakanı da dahil bi şeyleri imgelemek gerekiyor mu yani içeriğini bilmeyen biri de aynı etkileri yaşar mı. Yoksa diğer forumda bi arkadaşımızın belirttiği gibi ruh haline göre değişik renklerde ve özelliklerde bir kalkan hayal etmemiz gerekir mi
acaba bu telkinleri dinlerken koruma klakanı da dahil bi şeyleri imgelemek gerekiyor mu yani içeriğini bilmeyen biri de aynı etkileri yaşar mı. Yoksa diğer forumda bi arkadaşımızın belirttiği gibi ruh haline göre değişik renklerde ve özelliklerde bir kalkan hayal etmemiz gerekir mi
bir de önerinizi isteyeceğim;
telkinleri söylediğiniz sıra ve zamana göre uyguluyorum, şimdi listeme 3. olarak "kendine güven" telkinini ekleyeceğim fakat koruma kalkanı telkininin de olduğunu görünce öncelik olarak ikisi arasında kararsız kaldım. her ikisine de ihtiyacım var, sizce şimdi önceliği hangisine vermeliyim? bu konuda da fikriniz varsa iletirseniz sevinirim.
teşekkürler.
Negatif enerjilerin ve düşüncelerin size etki etmediğini anlarsınız.Kendinizi daha güçlü hissedersiniz..Koruma Kalkanı Telkinini dinledikten sonra etkilerinin ortaya çıktığını nasıl anlayacağız?
merhaba, site yöneticilerine yüksek özverileri sebebiyle çok teşekkürler.
kafama takılan;
telkinin sonunda "seni uyandirdigimda farkina variyorsun" şeklinde bir cümle var. bu, telkini (çoğunlukla) uyurken dinlememiz gerektiği anlamına gelebilir mi? ayrıca böyle bir komut uykunun ortasında uyanmamıza neden olabilir mi?
bi çeşit meditasyon tekniği gibi geldi bana faydası olacağı kesin sabırsızlıkla indiriyorum şimdi mp3ünü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.