KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

merhabalar esen..
bahsettiğimiz ışık ve renk çalışmalarını burada dinlediğiniz telkine yardımcı çalışma olarak düşünebilirsiniz...

genel olarak bu telkini dinlerken herhangi bir çalışma yapmanıza gerek yoktur..
verdiğimiz çalışmalar daha hızlı ve etkili sonuçlar alabilmeniz içindir..

sevgiler.. actionsmile

özleden size bı konuyu sormuştıum burda yanıtlamışsınız zaten ben yeni farkettim çok teşekkür ederim..

Merhaba,

koruma kalkanı tam da gün boyu ihtiyacım olan şey!

bu akşamdan başlayarak dinlemeye başlıyorum. anladığım kadarıyla su sesi versiyonu yok, olsaydı gece de dinlerdim :o

ben çok çabuk nazar olan yıldızı düşük denen biriyimdir dışarı çıksam veya bir ortama girsem baş ağrısı ve halsizlik olurdu bende ama koruma kalkanı dinlediğimden beli bunları yaşamıyorum mutluyum partysmileyartık çok rahatım tşkr ederim emeği geçen herkeze iyiki varsınızO0

çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için biraz daha ücretsiz indirebileceğimiz telkinler rica etsem şimdiden çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun mutlu kalın mutlu olun saygılar

Bu doğal bir yetenk olarak olabilir mi? Ben de bu, özellikle bana stres yaratan bir durumda isteğime göre oluşabiliyor, dışa yansıttığım enerjiyi hissedebiliyorum. Bu özelliğimi akrep burcunda oluşuma bağlamıştım. Birde benim de yıldızım düşüktür, abdestin beni insanların negatif enerjisindne koruduğunu farketmiştim.

Cevap: Ynt: KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR?

Daha detaylı yazanlar mutlaka olacaktır ama ben bildiğim kadarını kısaca anlatmak istedim.

Koruma kalkanı bizi negatif etkilerden korur.Negatif düşünceli insanlardan,negatif yüklü bir ortamdan korunmak için koruma kalkanını devreye sokarak bizi etkilemesini önleyebiliriz.Bunu meditasyonla ya da imgeleyerek yapabilirsiniz.

Çok teorik anlatamasamda bilgim dahilinde en azından nasıl yaptığımı anlatıyım.Öncelikle ben tüm bedenimi gevşeterek işe başlıyorum.Ve yukarıdan beyaz parlak bir ışığın bana doğru geldiğini ve bedenimi dışarıdan kapladığını imgeliyorum.Tüm bedenimi sardığını hissettikten,imgeledikten sonra bunu genişletiyorum istediğim kadar.Ve o ışıkla bir oluyorum.Beni koruduğunu hissediyorum.İlk başlarda hissetmek biraz zor olsada zamanla çalıştıkça daha gelişmeniz mümkün.

Sevgiler.

Çok iyi açıklamışsın. Aslında bilinçaltı için de çok mühim bir konu. Gerçi telkin yapılmasından da anlaşılıyor bu.
Çevremizde ego ezici, özgüven zedeleyeci insanlar çoğunlukta. Aslında kendi kişilik bozukluklarıyla bizimkini de alaşağı edebilecek güçtedir bunlar. Binevi inancı olmayan bir insanı başka inançlara kanalize etmek ne kadar kolaysa; sağlam bir kişiliği, iradesi, özgüveni olmayan kişileri de ezmek, kişiliğini hiçe saymak, kişiliğinde telafi olmayan yaralar açmak bir o kadar kolay olur. Bu bağlamda tek destekçimiz de koruma kalkanı olacak. Özellikle bilinçsiz bir çevrede yaşıyorsak olmazsa olmaz telkinlerin içinde olmadı diye düşünüyorum...

ben şunu sormak istiyorum bazen yanımdan biri gecse içimi korku basıyor acaba bu telkini dinlesem korkularımı yenebilirmiyim

çok teşekkür ederim günlerdir bu bilgiyi arıyordum bu site nasıl karşıma çıktı bazen çok şaşırtıcı şeyler oluyor

şu an tamda ihtayacım olan şey koruma kalkanı. bizler ne kadar iyi olduğumuza inansakta, negatif düşünceli insanların kötü enerjileri nerde olursak olalım bizi buluyor ve ok gibi saplanıyor. kimi zaman hiç aklımda ve kalbimde olmadığı halde beynime bazı insanlar hakkında olumsuz düşünceler mesela bana yapabilecekleri kötü şeyler geliyor. beynim den atmak için uğraşmam gerekiyor hemen telkinleri tekrarlıyorum. ama bu beni yoruyor. artık koruma kalkanımı bilinçli olarak büyütüyorum. içeriye kalbinde sevgi, samimiyet ve derin huzur olan kişileri, duyguları ve varlıkları kabul ediyorum.

koruma kalkanı telkin müziği için teşekkür ediyorum. sevgiyle ve barışla kalın...

koruma kalkanını özellikle uyurken dinlediğimde sabah hiç olmadığım kadar rahatlamış ve dinlenmiş olarak uyanıyorum..bunu da bir izlenim olarak aktarayım sizlere..

Harry Potter serisini okuyan arkadaşların anlayabileceği türden bir tanım yapayım koruma kalkanına:

Harry'nin ruh emicilerden kurtulmak için yaptığı expecto patronum var ya hani, çatalboynuzlu geyik..Işık saçarak hem Harryyi koruyor hem de ruh emicileri dağıtan bir parlak ışık.. İşte koruma kalkanı o.

;)

yaa harika bi site yeni gördüm ama fazla geç kalmış sayılmam inşallah sevincli
ilginiz için şimdiden sonsuz teşekkür ederim . . . 25889

Daha detaylı yazanlar mutlaka olacaktır ama ben bildiğim kadarını kısaca anlatmak istedim.

Koruma kalkanı bizi negatif etkilerden korur.Negatif düşünceli insanlardan,negatif yüklü bir ortamdan korunmak için koruma kalkanını devreye sokarak bizi etkilemesini önleyebiliriz.Bunu meditasyonla ya da imgeleyerek yapabilirsiniz.

Çok teorik anlatamasamda bilgim dahilinde en azından nasıl yaptığımı anlatıyım.Öncelikle ben tüm bedenimi gevşeterek işe başlıyorum.Ve yukarıdan beyaz parlak bir ışığın bana doğru geldiğini ve bedenimi dışarıdan kapladığını imgeliyorum.Tüm bedenimi sardığını hissettikten,imgeledikten sonra bunu genişletiyorum istediğim kadar.Ve o ışıkla bir oluyorum.Beni koruduğunu hissediyorum.İlk başlarda hissetmek biraz zor olsada zamanla çalıştıkça daha gelişmeniz mümkün.

Sevgiler.

Teşekkürler.

Teşekkürler açıkladığınız için bence önemli gerçekten dediğiniz gibi bilinçsiz bir çevrede yaşıyorsak; negatif etkilerden korunmak önemli...

Belgin ∞;63244' Alıntı:

Sevgiler.

Sevgili Redflowers o zaman nazar, büyü gibi kötü ve yoğun negatif enerji yüklü ortamlardan koruma kalkanımız ile korunmamız mümkün mü? Mümkünse bunu ne şekilde gerçekleştirebiliyoruz?

koruma kalkanını bende çok severiek dinliyorum.ama büyüyü etkilermi bilmem..ben çevremdeki sorunlu insanları benden uzak tutmak enerjilerinin bana bulaşmamalrı için dinliyorum ve sonuç alıyorum..hatta onlara enerjimi yolluyorum bazen ..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri