canımın içi sağolasın ya evet çok iyi oldu çok rahatladım.açıkçası iyiym baya.ama sendeki gelişmeler daha büyük ve güzel emin ol çok daha iyisini yapıcaksın.ya aşk hayatıma gelince mıy mıy bi sevgili adayım var,bakalım ne olucak ,umarım karşılıklıdır da, mış gibi yapmıyodur.valla azarlama olayına gelince elimde değil sevdiğim insanların karşısında çok hesaplayıp söylemem sözlerimi içimen ne geliyosa o ,ama ilk kez aşık olduğum biriyle bu kadar arkadaşça ve yakı konuştum normalde elim ayağım titrerdi.neyse ki bende olmadı.umarım gönlümüze göre birileri olur caribbean da hepimiz mutlu oluruz hak ediyoruz çünkücaribbean ' Alıntı:kısmencim naptın sen böyle yaaa, dur bir alkışlıyım da seni havalara gir 25889 çoook sevindim, senin adına, ben de bugünlerde senden böyle bir çıkış bekliyordum açıkçası, o yüzden fazla şaşırmadım ama çok mutlu oldum. valla döktürmüşsün ama ya biraz şaşırdım tamam, wonderfull demek istiyorum.
dönemeci atlattın anlaşılan, ne güzel baksana 3 aylık programı 2 günde yapmışsın, harika bir şey ama bu iki günün nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum.
ne karın ağrısıdır o dimi. entellektüel sohbet te yapmışsın, bir gün inşallah ben de yaparım bizim hocalarla. aşk karşılıklı gibi ama sen büyütmüşsün daha önce,
çekingen diyorsun ya, yanında da konuşamıyormuş kesin o da sana aşıktır, ben öyle hissettim yazdıklarından sevincli çok acımasızsın ama ya öyle azarlanır
mı, bak bir de çok süper demişsin n9598 yolun açık olsun, inşallah doğru insandır ve mutlu olursun. sevgiler gulensmiley
evet serpil ablacım haklısın,ben bi iki gün içinde hatamı telafi ederim inşallah...aşkın gücüne güveniyorum hpm2.yok üzmicem şimdi kendimi bakalım umarım karşı tarafın bi tolerans payı vardır bakalım denicem şansımı.hayırlısı.çok sağol serpil ablacım moral verdin koccamn öpüyorum seni kiss3Mustang ' Alıntı:Kısmen'ciğim malesef hayatın kullanma kılavuzu yok herşeyi hata yaparak öğreniyoruz önemli olan hata yapmak değil hatalardan ders almaktır sen kendi hatalarını farkına varıp onlardan vazgeçe bilirsen çok iyi sonuçlar ala bilirsin .Kendini hiç bir şey için üzme ve yoluna devam et.Bakalım hayat sana ne gibi süprizler hazırlıyor. kiss3
sağol bitanem ,moral verdin . kol kırılsın,kırılabilir ama yen içinde kalmasın artık,yen içinde kala kala bu hale geldik zaten . onayi yaşanılanlardan ders çıkarmak önemli tabii çok sağol kendine çok iyi bak .sevgilerimle ,iyi ki varsın güzel kardeşim kiss3 smiliyfacenovosibir ' Alıntı:hatanın çoğu onda demişsin ama bak sen de çok aceleci davranmışsın, çözülemeyecek sorun yoktur ama belki düzelir neden olmasın, olmazsa da dünyanın sonu değil, önemli olan hatalardan ders çıkarmak, bir tecrübe daha kazanmış oldun bu sayede en azından, zaten hayat ta düşe kalka öğreniliyor. küçükken düşmeseydik şimdi yürüyebilir miydik? her şey olacağına varır, takma kafana sen, kol kırılır yen içinde kalır, biri gider, öteki gelir, hayat devam ediyor. sevgiler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.