Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

PSİKO ' Alıntı:
canım kardeşim benim kangalı evdemi beslemeyi düşünüosun dusun

valla küçükken evde olcak abi.ama amcam bizim buraya 15 dk uzaklıkta emeklilik için çiftlik almış.rahatım yani.

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

25emel ' Alıntı:
ayy yokk ben almayayım kalsın rizede calıştıgım yerde saglık ocagını koruyan 3 tane kangal vardı.ayy nasıl tırsardım onlardan bir de seviyolardı patilerini omuzlarıma koyup dilleri dısarda yüz yüze bakıyolardı.korkudan kımıldayamıyordum smil56 ayy girlhaha girlhaha yok kardes yok ben ben almayayım uzaktan sevmeyi tercih ederim.balık besleyem dedim cok yemekden patladı terli345 bir tanede muhabet kuşum vardı oda sigara dumanı ve aclıktan mefta b456 ben beceremiyorum hayvan beslemeyi bakmayı o sebepten uzaktan severim o kerataları aa34 aa34

kangallarım bir tanedir yavv.korkmayın. blissy

orpheo ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
ayy yokk ben almayayım kalsın rizede calıştıgım yerde saglık ocagını koruyan 3 tane kangal vardı.ayy nasıl tırsardım onlardan bir de seviyolardı patilerini omuzlarıma koyup dilleri dısarda yüz yüze bakıyolardı.korkudan kımıldayamıyordum smil56 ayy girlhaha girlhaha yok kardes yok ben ben almayayım uzaktan sevmeyi tercih ederim.balık besleyem dedim cok yemekden patladı terli345 bir tanede muhabet kuşum vardı oda sigara dumanı ve aclıktan mefta b456 ben beceremiyorum hayvan beslemeyi bakmayı o sebepten uzaktan severim o kerataları aa34 aa34

khkh56 ya ben dag köyünde idim.yaban domuzlarının kol gezdiği ceylanların karacaların ortalıkda rahat rahat dolaştıgı bir yerdi. ya ben korkardım onlar beni bir seylerine saymazlardı girlhaha

25emel ' Alıntı:
orpheo ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:

khkh56 ya ben dag köyünde idim.yaban domuzlarının kol gezdiği ceylanların karacaların ortalıkda rahat rahat dolaştıgı bir yerdi. ya ben korkardım onlar beni bir seylerine saymazlardı

ben olsaydım elime iyi bi tüfek alırdım.yaban domuzu mermiside alırdım.domuzları vurup satardım yan gelirim olurdu.ceylanalrı mıhlardım.hergün cızz bızzz magal.ohh mis gibi.
khkh56 sevincli sevincli

o dediğini köylüler yapmaya calışıyorlardı yaban domuzu avımsı işler lakin işler hiçde onların istediği gibi olmazdı.çook yaralı gelirdi yaban domuzundan kaçarken yaralanan yada domuz tarafından ufakca okşanmış olanlar falan aa34 aa34 aa34 aa34

25emel ' Alıntı:
o dediğini köylüler yapmaya calışıyorlardı yaban domuzu avımsı işler lakin işler hiçde onların istediği gibi olmazdı.çook yaralı gelirdi yaban domuzundan kaçarken yaralanan yada domuz tarafından ufakca okşanmış olanlar falan aa34 aa34 aa34 aa34

yakalamak için o hayvanalrı geometri şart,fizik şart,matematik şart.ince hsaplarla iyi bi tüfek ve kurşunla bammmm.çok iyide para getirir.bide geyik ceylan allah ne verdiyse çilingir sofrası kurulur.ohoooooo

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş

sustum sustum bi yere kadar... ne istiyonuz ceylanlardannnn yazık onlara yaaa.
cray1.gif
... karşıyım avlanmaya karşıyım... 789569 ceylanlar bizi avlasa hoşunuza gidermii hih33 been size zytinyağlı meze yaparım onlarla kurun sofrayı tamam mı??

h__82_.jpg

yani orpheo seni ilgiyle izliyorum..senden bitanede benim evde var...köpek deyice aklına hemen kangal,boxer,işte senin o dediğin caniden gelir..diğer cinsleri köpekten saymaz..onlara biblo der..ama avlanmaya gelince hiç bir hayvana kıyamaz allahtan...doğanın dengesini bozduk çocuğum bırak kalanlar rahatça yaşasınlar...meze falan ne,yaparız sana güzel zeytin yağlıları kemali afiyetle yersin...afiyet olsun..

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş

shamanic ' Alıntı:
sustum sustum bi yere kadar... ne istiyonuz ceylanlardannnn yazık onlara yaaa.
cray1.gif
... karşıyım avlanmaya karşıyım... 789569 ceylanlar bizi avlasa hoşunuza gidermii hih33 been size zytinyağlı meze yaparım onlarla kurun sofrayı tamam mı??

h__82_.jpg

vallaha ben bişey yapmadım ablaaa orpheo yaptı onun fikriydii ( nasıl sattım iki dakkada sevincli) hem ben anlamam mezeden falan o istiyo ama zeytin yağlıda geri çevrilmez hani f678h

hayal abla doğanın dengesi deyince fıkra geldi aklıma... girlhaha

temel ormana gitmiş.. ağaç kesip odun yapıyo... e kışın ısınacaklar...

greenpeace ciler görmüş durumu.. vay doğanın dengesini bozuyosun ..
temel demiş yok bozmiyrum..
tartışma büyümüş kavga çıkmış temel dayağı yemiş..

iki gözü iki çeşme dönmüş köye ..
tursun demiş hayurdur uşağumm noldi sağa böyle ...
demiş sorma.. ormanda bi sürü adam sıkıştırdı beni tenhada..
bozmişum doğanın yengesunu ...
ne taniyrum doğani ne taniyrum yengesuni daa
khkh56

shamanic ' Alıntı:
hayal abla doğanın dengesi deyince fıkra geldi aklıma... girlhaha

temel ormana gitmiş.. ağaç kesip odun yapıyo... e kışın ısınacaklar...

greenpeace ciler görmüş durumu.. vay doğanın dengesini bozuyosun ..
temel demiş yok bozmiyrum..
tartışma büyümüş kavga çıkmış temel dayağı yemiş..

iki gözü iki çeşme dönmüş köye ..
tursun demiş hayurdur uşağumm noldi sağa böyle ...
demiş sorma.. ormanda bi sürü adam sıkıştırdı beni tenhada..
bozmişum doğanın yengesunu ...
ne taniyrum doğani ne taniyrum yengesuni daa
khkh56
khkh56 khkh56 khkh56 e haklı adam yaa khkh56 khkh56 aman yarabbii ölüyorum sandım bir ara gözümden yaş geldi azıcık sakinleştim de sonra yazabildim msjı aa34 aa34 aa34

pisimbata daniştigim konu hakkinda üzücü bir haber:
benim kedi paşa'nin sokaktan bulup sahiplendiği arkadaş oldugu,kimsesiz, ismini bile koyamadiğiz, alti ay kadar beslediğimiz yasi 1 e yakin olan yavru kedi öldü.sanirim sokakta zehirlenmiş..
bizim kedi bunu hissetti hala ağliyor..onu bekliyor ariyor..
umarim cabuk atlatir.biz bile henüz atlatamadik.baya uzulduk.2 gün oldu.
gececek dimi? nasil davranilir bir kediye uzuntusu gitsin diye bilmem ki?
teskkurler sevgiler

ah canımmm demek zehirlendi haa kizgin1 yavru kedicikk sad456 çok üzüldümmm.. agl34

kolay kolay geçmeyebilir ... yinede cat56 sormak lazım... sad456

deneme mesajıdır..

mesaj göndermekte çok zorlanıyorum malesef.. her seferinde sayfayı yeniliyorum..

bezende yazdıklarım yok oluyooo... tuh788

olmadı biraz ara vereyim... belki yenileme çalışması vardır... resmim de kayboldu ekleyemiyorum zaten... sad456

jaunty ' Alıntı:
pisimbata daniştigim konu hakkinda üzücü bir haber:
benim kedi paşa'nin sokaktan bulup sahiplendiği arkadaş oldugu,kimsesiz, ismini bile koyamadiğiz, alti ay kadar beslediğimiz yasi 1 e yakin olan yavru kedi öldü.sanirim sokakta zehirlenmiş..
bizim kedi bunu hissetti hala ağliyor..onu bekliyor ariyor..
umarim cabuk atlatir.biz bile henüz atlatamadik.baya uzulduk.2 gün oldu.
gececek dimi? nasil davranilir bir kediye uzuntusu gitsin diye bilmem ki?
teskkurler sevgiler
shamanic ' Alıntı:
ah canımmm demek zehirlendi haa kizgin1 yavru kedicikk sad456 çok üzüldümmm.. agl34

kolay kolay geçmeyebilir ... yinede cat56 sormak lazım... sad456

ayy çok ama çok üzüldüm jaunty o zehirleri koyanları allah bildiği gibi yapsın n9598 88a
sizin kedi hisseder tabiki ayy üzldüm yaa

sevgili jauty sitemizin bir veteriner hekimi var ismi vetty...kedi psikolojisi ile ilgilimi değilmi bilmiyorum ama danışmakta fayda var..bence ona sevgi ver bol bol...bende şifa göndereyim kıyamam ben ona...

yazık yaa blook blook aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum kizgin1

aa aa arkadaslar buraya 3.kez yaziyorum hep siliniyor kedim daha iyi daha hareketlendi hersey yolunda desteklriniz icin sagolun.sadece birazcik mahsunlu var ara ara onunda gececegini umuyorum.iyki varsiniz.kedimin derdine bile derman bulabiliyorum..sevgiler

jaunty cim taşınma telaşı arasında oldu böyle süprizler malesef... pc05
kalpler karşılıklıymış bende mesaj yazıyordum sana paşanın iyi haberlerini tekrar yaz diye... ttli3
bu da benim sana 3. cevabım... aa34
paşayı öp okşa bizim için sevgiler.. (mesaj siliniyo ama inatla öpecem paşayı kaçışı yok benden.... cat22 )

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri