Kilo verme yeni telkini

Merhaba,
Yeni kilo verme telkinini dinlemeyi ben de istiyorum. Teşekkürler. İyi çalışmalar.
 
mesaj iletilmiştir.
 
iyi günler. ben de bu telkini kullanmak istiyorum.
 
6. Gunun sabahi:
Istah azalmasi ve yemeklerden duydugum hazda azalma devam ediyor. Ama ne yazik ki butun o sagliksiz gidalarin cazibesini asamiyorum. Aklimda soyle bir yargi olustu sanki; Nasil olsa bu telkini dinledikten sonra bir daha bu gidalar cekici gelmeyecek saglikli beslenmek isteyecegim e o zaman ben de daha cok yiyeyim. Bu dusunceyi kiramiyorum. Sanki diyet yaptigim zamanlarda birakinca nasil kontroli kaybedip yiyorsam ayni hisler.

Diger bir etkiyse gece yemek yiyince direk uyuyamiyorum artik. Istemsizce sindirip oyle uyumaya calisiyorum. Ama sabahlari da zink diye 7 olmadan uyaniyorum. Bu yuzden sabahlari uykulu ve halsiz hissetmeye basladim. Bu gun de depresif bir ruh halindeyim butun bu sebeplerden.

Henuz gercek bir etki gormek icin cok erken aslinda. Sucluluk, ego ve ozguven telkinlerini neredeyse iki ay kulaklik kulagimda yasayarak dinlemistim ve etkiler ben pek de anlamadan ortaya çıkmaya başlamıştı. Hele ilk haftalarda bas agrisi ve uykusuzluk yuzunden zombi gibiydim.Bu sefer de oyle olmasini bekliyorum. Belki 2 - 3 ay sonra yemekle ve bedenimle omur boyu kuracagim saglikli iliskinin basladigini farkedecegim. Su asamada hala yemek-duygu-beden arasindaki denge benim icin cok sagliksiz ve hassas.

Sizlerin hissettigi etkileri de merakla okuyorum. Dilerim bu denge hepimiz icin mumkun olur arkadaslar.. Iyilik ve saglik hepinize 😌
 
Mesajlar iletilmiştir arkadaşlar.
 
Merhaba... Kilo verme telkini alabilir miyim? Teşekkürler.
 
Mesajlar iletilmiştir.
 
Merhaba Atakan bey...
Bende yeni kilo verme telkinini denemek istiyorum.
 
Bugün 5. günüm.. Aşırı derecede başım ağrıyor, telkini dinledikten sonra başımda acayip bir ağırlık hissi oluyor.. Bunu hisseden tek kişi ben miyim?
 
Atakan bey bende yeni telkini dinlemek istiyorum.Sonuçları buradan bildireceğim size.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst