Kilo verme yeni telkini

Hosgeldiniz arkadaslar diyet icin grup kurmaya ne dersiniz?
Bence telkin motive muzigimizi dinleyelim hemde birbirimize moral verelim ne dersiniz ?

girlhahaHazirlik asamasindabisiklet
Oncelikle grubumuzun diyet listesi lazimk8908
Gunluk icilmesi gereken suyumuz en az 2 litreguitar
Odem attirici caylarimiz956k
Gunluk spor derty
Her haftada bir gun tarti gunumuz olsungulensmiley

Bugün 3. günüm.. İştahımda azalma var, normalde kahvaltıda yediklerimi görmek bile istemedim.. Yine yoğurtlu keten tohumu ile kahvaltı ettim.. Çayımı şekersiz içmeye başladım sevincli

Mesajlar iletilmiştir.

telkini bana yollandığından beri dinlemeye çalışıyorum. sadece hafta sonu dinleyemedim. 2 gündür midem bulantım var su bile içememeye başladım o derece midem bulanıyor acaba telkinin etkisi olabilirmi diye merak etmeye başladım. bu tip etkiler gören arkadaş var mı acaba?

Asuman yemegi gorunce mi miden bulaniyo cnm
Bnm yemek gorgugum zaman kokusunu duydugum zanan oluyor
Hatta yemek bile yapmak istemiyorum

Ben de telkini bugun dinlemeye basladım. Birkac kez arkaarkaya dinlemenin sonucunda midem bulanmaya basladı. Ama kahvaltı edince gecti 😊bakalım onumuzdeki gunler ne gosterecek

Daha önce kan değerlerime göre beslenip 15 kg verip tekrar iştah açılması ile Kilo aldım. Telkin cd nizi istiyorum. Nasıl dinlenecek ne kadar dinlenecek tarif edebilir misiniz

Cok ilginc bende muzigi duyunca kopuyorum resmen buyulenmis gibi fakat fitnes yapmis gibi kaslarim agriyo
Yoruluyorum
Mide bulantim yok aksine yemegi cok yersin de yemek gormek istemezsin iste oyle bir sey
Tokken yemekde yapamiyorsun ya benm sorunumda bu tuzuna bile bakamiyorum anlayin

Ismim figenayten. Herkese merhabalar. Kullandığım hormon ilaçları ve hareketsizlik sebebi ile ciddi kilo aldım. Yeni telkini dinlemeyi merala bekliyorum. Hepinize iyi günler dilerim.

Forum bölümünde telkini bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Ben kilo verme ile ilgili yeni telkini ücretsiz telkinler bölümünde bulamıyorum. Lütfen link'i alabilir miyim ?

Telkin size özel mesaj ile gönderilecektir. Bende bugun basladim telkini dinlemeye. Bol sanslar 😊

İletilmiştir.

Mumin bey Allah cc razi olsun
Bir sorum olacakti
Hissedilen mide bulantilari normal mi acaba

Merhaba Atakan bey ben de istiyorum kilo verme telkinini...

Merhaba Sinem ben, telkini bende alabilir miyim? Tesekkurler

Telkine ait link mesaj olarak gönderilmiştir.

Mumin bey Allah cc razi olsun
Bir sorum olacakti
Hissedilen mide bulantilari normal mi acaba

Saolun sizlerdende razı olsun.
Hissedilen mide bulantıları normaldir değişim sürecinde. Malum, değişim/dönüşüm süreci.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri