Kilo verme yeni telkini

Merhaba bende yeni kayit oldum . Kilo verme telkini istiyorum ne yapmam gerekiyor

Telkinlere nereden ulasabiliyorum yardimci olabilir misiniz ?

Ucretsiz kilo verme yeni telkinine nasil ulasabilirim? Tskr.

Mesajlar iletilmiştir.

Merhaba Atakan bey. kilo verme telkinini bende istiyorum. teşekkür ederim değerli hediye için.

Kilo verme ile ilgili yeni bir telkin yaptik.içerik Abdullah Canıtez tarafından yapıldı.oldukça etkili bir telkin.bu telkini kullanmak isteyen arkadaşlar bu başlığa yazsınlar.bu telkin ilk etapta bu kişilere ücretsiz verilecektir.Tek şartımız her gün bu başlıkta gelişmeleri yazmanız ve site üyesi olmanızdır.wave44[/QUOT

Daha önce sitenizden indirdiğim telkinlerin çok faydasını gördüm. Yeni Kilo verme telkinini de dinlemek istiyorum.

Bugün sürekli olmasa da ara ara telkini dinledim. Bu akşam şaşırtıcı bir şey oldu, normalde bir pizzayı bir oturuşta yiyen ben, yarısını zor yedim, enerji seviyem de normalden çok yüksek.. İlk günkü etkiler böyle :)

Bugün sabah birkaç kez dinledim açlık krizlerim olmadi ve diğer kilo verme telkinindeki gibi sürekli su içmek istiyorum.

Bugun bnde bir kac kez dinledim.
Hatta ritmik dans esliginde spor yuruyus yaptim.
Sindirim sistemimi hizlandirdirdi
Corba salata yogurt 2 kasik bulgur pilavi yedim

Mesajlar iletilmiştir.

Ben de telkini denemek isterim Atakan Bey

5 gün istah neredeyse yok sadace su icmek geliyor sık kilo aynı fakat kesinlikle istah dürtüsü bitmek Uzere bakalim zamanla gelismeleri paylasıcam iyigeceler...

Bugün ikinci günüm.. Normalde tosta bayılırım ama eşimin tost yeme teklifine hayır dedim ve yoğurtlu keten tohumu ile kahvaltımı yaptım.. Sağlıklı yiyecekleri tercih etmemde telkinin etkisi olduğunu düşünüyorum..

4. Gunun sabahi bu gun vee:

Dun aksamdan beri istahim azalmaya basladi. Yine sagliksiz yemeklere ve aburcuburlara yonelme devam ediyor. Farkli olansa normalde yedikten sonra gelen farkindalik ve pismanlik duygusu henuz yemeye yeni baslamisken geliyor. Daha yarisinda birakmak istiyorum. ozellikle de bu turlu sekerli ve yagli abur cuburlari yerken aldigim haz cok azaldi. Sanki aliskanliktan dolayi ve aliyorum baslayinca da bitsin diye yiyorum gibi hissetmeye basladim.

Bir de sucluluk duygusunun disinda sanki midem bir anda doluyor hic bir seyi sindiremiyorum gibi bir agirlik hissetmeye basladim. Sizler de benim gibi telkine basladiktan sonra abur cubur tarzi yediginizde bedeninizde bir rahatsizlik hissediyor musunuz? Sanki herkeste genel olarak bir azim ve kararlilik artisi var. Bende oyle bir etki olmadi. Hatta dun sabah diyete baslamistim ama aksam yine bozdum. Rahatsiz oldugum halde yemeyi birakmiyorum. Aci ceke ceke yiyorum degisik bi inat var icimde. Boyle hisseden biri var mi benden baska merak ediyorum.

Basarilarinizin devamini diliyorum arkadaslar iyi gunler herkese 😊

Ben dun aksam cnm dondurma cekti yedim bildigin seker ihtiyacim vardi
Fakat dondurma yedim normalde kayisi yerdim
Dedim ki az yiycem
4 kasik yedim
Chaskek yapmistim yedim
2 dilim ekmek yedim
Istah azalmasi olmadi spor yapma istegi oldu bnde
Birde kendimi cok sevimli buldum
Kendimi motive ediyorum yani simartiyorum desem daha dogru olacak
Agucuk falan filan seni seviyorum tesekkur ederim seni seviyorum tesekkur ederim
Birde kelime tevhid cok okumak lazim
Suya olumlama yapalim
Suya 520 ya samed okunursa aclik hissedilmezmis

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri