Kilo verme yeni telkini

gonderildi

bu site öyle karışık geldi ki bana kafam allak bullak oldu face atakan beyin bahsettiği ücretsiz olan telkinden bahsediyorum

bende defalarca atakan beyle elektronik ortamdan yazmama rağmen bir türlü ücretsiz kilo verme telkinine ulaşamadım mp3 formatında ücretsiz indirebileceğim sitedeki yeride bulamadım. Kim yardım eder acaba bana?
smil56

Atakan Hocam ben de gönüllüyüm yeni telkininizi dinlemeye ve hergün gelişmeleri yazacağıma söz veriyorum..

Arkadaşlarım mesaj kutunuzu kontrol edin. Gönderdiğim linke tıkladığınızda yeni bir web sayfası açılacak ve bu sayfada online dinleyebileceksiniz. Sayfanın üst kısmında drive sembolu ( üçgen e benziyor ) yanındaki indir butonuna eğer yoksa kendi google drive alanınıza gönderip oradan indirebilirsiniz.
Saygılarımla

1. Gun sabahindan merhaba.

Oncelikle tesekkurler. Telkinin gelmesiyle dun aksama dogru basladim dinlemeye. Dizi izlerken acik durdu yanimda. Gece boyu da telefonumdan actim kisik sesle yanima koydum. Yaninda baska herhangi bir telkin dinlemiyorum.

Normalde son gunlerde cilgin bir istaha sahibim. Sonucunda da dun aksam midem biraz rahatsizlanmisti. Su an hicbir sey yiyesim yok ama sebebi midemin rahatsizligi mi telkin mi bilmiyorum.

Gun icinde de surekli dinlemeye devam ederim diye dusunuyorum.

Herkese iyi gunler. Dileyen herkes saglikla kilo verir umarim 😊

Merhaba ben de yeni telkinin linkini rica ediyorum. Sevgiler

Bende dinlemek istiyorum gönderirseniz sevinirim.

Mesajlar gönderilmiştir

Merhaba Atakan bey,
Sizinle bir seminerde şahsen tanışmıştık, belki hatırlarsınız..Çok eski üyelerinizden biriyim..Daha önce ismime özel zayıflama telkini yaptırmıştım o dönem 4 ayda 25 kg. vermiştim..Uzun zamandır telkin dinlemedim ve doğum stres vs.'dan dolayı aldığım kilolarım için şimdi bu yeni telkini dinlemeye ve gelişmeleri yazmaya hazırım sevincli

İletilmiştir.

merhaba ben de hemen basladım dinlemeye, gece boyunca dinledim, iştahımda azalma olmadı fakat diyet yapmaya karar verdim.daha önce isme özel kalıcı kilo verme ve diyet motivasyonu telkinleriyle 4 ayda 23 kilo vermiştim fakat dinlemeyi bırakınca iştahım geri geldi 6 kg sunu almıştı mşimdi bu telkini deniyorum, herkese bol bol kilo vermeler ;)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri