Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik

merhaba kılo verme telkınını dınlıyorum gece uyurken sabahlarıda ıste calısırken sucluluk duygusunu dınlıyorum yaklasık 5 gundur ama sabah kalktıgımda bas agrılarım oluyor ve 2 gundur kotu ruyalar goruyorum bu telkınlerle alakası varmı yoksa bunlar benım kuruntularımmı lutfen cevaplayın yoksa bırakcam dınlemeyı

merhaba aranıza yeni katıldım bende.bu dosyayı hangi programla açabilirim.

bu telkin uyku bozukluğunada iyi geliyor diye duymuştum.doğru mu?

İyi akşamlar arkadaşlar bende yeniyim şu kilo verme telkinlerini nasıl indirebilirim biri bana yardım edebilir mi lütfeeeenn

İyi akşamlar arkadaşlar bende yeniyim şu kilo verme telkinlerini nasıl indirebilirim biri bana yardım edebilir mi lütfeeeenn

www.telkinmp3.com adresimizden sorunsuz olarak indirebilirsiniz.

şu verdiğiniz adresten indireceğimiz telkinli müzikler ücretsiz mi acaba

merhaba bu telkinlerde söz yok dimi sadece müzik..alttamı sözler var?

merhaba kılo verme telkınını dınlıyorum gece uyurken sabahlarıda ıste calısırken sucluluk duygusunu dınlıyorum yaklasık 5 gundur ama sabah kalktıgımda bas agrılarım oluyor ve 2 gundur kotu ruyalar goruyorum bu telkınlerle alakası varmı yoksa bunlar benım kuruntularımmı lutfen cevaplayın yoksa bırakcam dınlemeyı

baş ağrısı yapması telkinlerin işe yaradığını gösterir. yan etkisidir.

merhaba ben telkinlerin hiçbirini indiremedim.dosya kullanılamıyor diyor butun linklerde yardımcı olabilir misiniz.

Kilo Verme Güven Telkinini Bu Linkten Yükleyebilirsiniz.Sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet yapınız.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/kilo verme guven 2007 klasik hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıdaki linkte geçici problemler olması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız..

http://rapidshare.de/files/38275311/kilo_verme_guven_2007_klasik_hayatimdegisti.com_1_.mp3.html

İndiremiyordum ama buradan indirebildim teşekkürler.Birde yukarıdaki yazılarda bir durum okudum telkinlerin baş ağrısı yapması işe yaradığını gösteriyor peki yan etkisi olduğuda söylenmiş,bu durumda yan etkisi baş ağrısıysa bunları dinlemelimiyim.Benim zaten hali hazırda gerilim baş ağrılarına sebep olan bir adet frontal kemik üstü tümörüm mevcut..Yıllardır baş ağrım yok.Kendimi iyi hissediyorum dinledikten sonra ağrıların dışında tümörü hareketlendirecek bir yan etkisi olur mu ? dusun2

https://yadi.sk/d/DjdGG59fWeNCJ

BU web sayfası kullanılamıyor diyor,bir türlü açılmıyor kilo verme telkini.yardımcı olursanız sevinirim.

Cagsen nickli arkadaş geceleri uyurken dinlediğini yazıyor,çok kısa 10 dak yanılmıyorsam nasıl yaptığını yazarsa çok sevinirim.teşekkürler.

telkini tekrar moduna alıp uyuyor ve o uyanana kadar telkin sürekli tekrar ediyor

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri