Kendine Güven Telkini İçeriği

kendimi karamsar ve içe dönük hissettiğim bu günde sitenizi googleden tesadüfen buldum faydalı olacağına inanıyorum emeği geçenlere teşekkürler..

linklerin hepsi bozuk bu sitede bozuk olmayan link varmı acaba

linklerin hepsi bozuk bu sitede bozuk olmayan link varmı acaba

hangi linklerin bozuk olduğunu bildirirseniz yardımcı oluruz sevgili mert706

bozuk dediğiniz linki bu başlıkta aradıysanız eğer, şu anki konu başlığında sadece telkin içeriği var herhangi bir link yok 12389

sevgili arkadaşlar...

linkler bozuk diyorsunuz ama bulunduğunuz bölüm ilgili telkinin içerik bölümü...

üstelik yeni kontrol etmiştim linkler aktif durumda...dusun2

ilk dinleyişimden itibaren içimi huzur kapladı
çok teşekkürler

atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca

actionsmile
atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca
actionsmile Biz teşekkür ederiz....alk78

atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma

atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma
Dinlediğiniz cep telefonu mu.Eğer öyle ise sesleri kesiyor olabilir.
Yok eğer öyle değilse buna rağmen etki görmüyorsanız etki gördüğünüz halde fark etmiyor olabilirsiniz.

Beklentiniz çok yüksek olabilir.Bunları bir değerlendirin.Kaldı ki hiç etki görmeden 1 yıl dinlemeye devam eden de pek yoktur.Hiç mi etki görmediniz.

mp3 playerle dinliyorum sesde sorun yok çok kulak versem duyuluyo sesler valla hiç değişiklik yok niye bende böle oluo :S

Eğer mp3 playerinizin da gürültüyü kesme ayari varsa o sesleri kesiyor olabilir.Çok kaliteli bir mp3 mü kullaniyorsunuz?
Öyle ise daha basit ve ucuz bir şey alın.Ses seviyesini biraz yükseltin.
Ayrıca dosyalari eksik indirmis olabilirsiniz tekrar indirip karsilastiriniz.
Eğer 3-5 dakikada biten dosyalar ise muhtemelen eksik inmistir.

atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s

atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s

İndirme süresini kast etmedim telkinlerin süresini..
Belki de sizde etki etmiyor da olabilir.Dinlediğiniz müzik çeşidini değiştirin sesi biraz açın öyle deneyiniz...
Birde ara vermeyin en az bir 10 gün düzenli dinleyiniz.

atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S

atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S
Hepsinin içeriği ayndır.Ancak aynı müziği dinlediyseniz ve etki yoksa bir değişiklik yapmakta fayda var.Özellikle gündüz karisik müzik dinleyiniz.Yani bir çok versiyonu...
Belki içsel düşünceleriniz çok olumsuz ve bu aşırı direnç oluşturuyordur..
İlk hafta suçluluk ve ego dinleyerek tekrar bir başlayınız..
Yoğun bir şekilde dinleyiniz.

herşey için çok teşekkürler öyle yapcam artık inşallah buraya güzel mesajları yazcam

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri