linklerin hepsi bozuk bu sitede bozuk olmayan link varmı acaba
actionsmile Biz teşekkür ederiz....alk78atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca
Dinlediğiniz cep telefonu mu.Eğer öyle ise sesleri kesiyor olabilir.atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma
atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s
Hepsinin içeriği ayndır.Ancak aynı müziği dinlediyseniz ve etki yoksa bir değişiklik yapmakta fayda var.Özellikle gündüz karisik müzik dinleyiniz.Yani bir çok versiyonu...atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.