Kendine Güven Ney

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: Kendine Güven Ney

Merhaba telkinleri dinlerken aynı zamanda metinleri okumak gerekmemektedir.
Genel olarak burada ki telkinler kaygı konusunda da faydalı olacaktır.

thetis ' Alıntı:
merhaba ben yeni üyeyim tam olarak bu mp3 ve telkin konusunu anlamadım müzikleri dinlerken telkinlerimi okuyacağız? yardımcı olursanız sevinirim bu arada kaygı ile ilgili müzkleriniz var mı? bni bilgilendirirseniz çok sevinirim burası harika... f678h

ya ben bu bölümü bilgisayarıma yüklüyorum ama nasıl dinleyeceğimi bilemedim kısacası çalmıyo

merhaba unseen.. hoşgeldin yanımıza...

kaydettiğin dosya.. mp3 tür..

bir media player kullanarak dinleyebilirsin..
normal dinlediğin müzikler gibi...

sorun sözlü olarak şarkının haricinde bir şey duymaman ise;
telkinler subliminal kayıt teknikleri kullanılarak hazırlanmıştır..

yani şarkıların altında senin normal duyma eşiğinin altında kalarak hazırlanmıştır..

bu konuda daha fazla bilgi için rehber bölümümüzü inceleyebilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

sevgiler..

Emeğinize saygı tşk ederim.

Yanlız ney müziğinin içinde ek sesler var Beni duyuyorum yoksa gerçekten varmı?

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum...

aslında bana fikir hiçte garip gelmedi işin mantığını anlamış durumdayım ve etkili olacagı düşüncesindeyim

öncelikle denildigi gibi kendine güvenle başladım ama tavsiye edildi için sonrasında ilk hedefim sigarayı bırakmak olacak yanlız aklıma takılan bişi var

madem müziklerin içerisinde böyle bir meditasyon yöntemi gizli o halde içerik türkcemi yoksa ingilizcemi neticesinde algılayacagız ama algıladıgımız şeyin ne oldugunu bilmemek çok ta bi işe yaramayacak sanırım :)

Telkin içeriklerimiz türkçedir.... Metinlerde bilgi olsun diye ingilizce içerikde verilmiştir. 12389

çok teşekürler gerçekten hizmet mükemmel... yani acıkcası bukadar cabuk cevap alabilecegimi sanmıyordum. bu hizmeti alkışlamak yetmez eger müzikler hiç bir işe yaramasada hizmetinizi takdir ediyorum. ünv. 4. sınıf öğrencisiyim ki birini alkışlayacaksan kuru kuru alkışlamanın bir manası yoktur. eger üzerime düşen bir vazife olursa seve seve yaparım saygılarımı sunarım

herkese merhaba ya atakan bey ben dün gece kendine güvene başladım çok kötü hissediyorum sinirliyim vücudumdan aşağı bişeyler akıyo sanki beşımın sıkıştığını hissediyorum midem bulanıyo başım dönüyo ağlıyorum ensemde sıkışma hissediyorum napim devam edimmi yoksa sosyallik artırıcı ya da başkalarının düşüncelerini önemsemeyimi dinlimi bana bunları önermiştiniz sosyal fobiyi 3.haftadan sonra dinlersin demiştiniz acele cvp yazarsanız sevinirim teşekkürler herşey için kendimi pek iyi ve güçlü hissedemiyorum sanki eski ben geri geldi sanki ama iyi duygularda hissediyorum yine biraz dalgalanmalar oluyo acaba insanların yanında nasıl davranırım acaba genelde yalnız sayılırım çünkü

Bu telkinin sizde etki ettiğini gösteriyor.Dinleme sürenizi kısaltabilirsiniz.Gece uyumadan once telkinler başlasın ve siz uykuya daldıktan sonra 2-3 saat daha devam etsin.Yani tüm gece sabaha kadar dinlemeyin.Bu şekilde listenizi düzenleyebilirsiniz.

peki gündüz ne yapim gündüz dinliyim mi yoksa sadece gecemi dinliyim

Gündüz 2-3 saat gecede 4-5 saat dinleyebilirsiniz.Özetle anlatmak istediğim dinleme sürenizi bu dalgalanma döneminde azaltabilirsiniz.

Telkinler ile yeni şeyler öğreniyorsunuz bunların pekişmesi için kendinize biraz dinlenme fırsatı verin.

Bir diğer önerimde eğer ney sizde olumsuz çağrışımlar yaptırıyorsa başka tür müzik tercih etmeniz.Örneğin ben ney müziğini severim ancak bir başkasına ney sesi olumsuz hisler çağrıştırabilir.

en sevdiğim ney sesi ben çok severim ama neyi sildim galiba new age sanat klasik dinliyorum.

atakan bey merhaba kendine güvene karşı ben de bir direnç oluşuyor dirençlerim biraz güçlü galiba ego ve suçluluk sayesinde biraz daha güçlü oluyorum. tabi önceki kadar kötü hissetmiyorum çok şükür. sormak istediğim acaba dirençler ne kadar güçlüda olsa yıkılırmı? etki eder değilmi?

kendine güven çalmaya başlarken çok sinirli gergin sıkıntılı moralsiz hissediyorum.diğer şikayetler geçti.bu iyi bişeymi takan bey?endişe etmelimiyim?suçluluk ego dinleyince böyle olmuyor teşekkür hismiley hismiley hismiley

asalet cim bu tarz etkilerin olması normal.. onayi

kimbilir şimdiye kadar iç dünyanda neler biriktirdin farkında olarak yada olmayarak..

kendine güven konusunda bu kadr direnç göstermen belkide bu konu ile ilgili olarak
daha fazla blokajlara sahip olduğun içindir..

telkinleri dinlerken sırada hangisi çalıyor diye takip etmek yada sürekli kendini kontrol etmek
yerine biraz akışa bırakmaya çalış.. tıpkı normal şarkıları dinlerken normal işimize devam ettiğimiz gibi..

içsel olarak sıkıntıda olduğun zamanlar olumlama konuşmalarına ağırlık ver..
kendi içsesinden güzel şeyler söyle.. kendine güvendiğini mutlu olduğunu
değişimi sevgi ile kolaylıkla gerçekleştireceğini v.b sana iyi gelen cümleler söyleyebilirsin..

ayna çalışmaları yapabilir meditasyon gibi rahatlatıcı tekniklerden yararlanabilirsin..

mutlaka bol bol su iç.. bunu gün içerisine yayarak yap..
rahatlatıcı bitki çaylarıda yararlı olacaktır..

sen değişimi isteyerek gelişim yolunda dev bir adım attın..
mutlaka telkinlerinde yaptığın olumlu çalışmalrında faydasını göreceksin..

en kısasürede güzel haberlerini almak dileklerimle ..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_yapmali-b18.0/

arkadaşlar bunlarda söz yok acaba çalarken text dosyası var telkinin onumu okuyoruz?

merhabalar murati hoşgeldin yanımıza...

buradaki telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır..

yani dinlediğin müziklerin içerisinde gömülü olan bilinçaltının duyduğu telkinler var..

aşağıda vereceğim linklerde bu konu ile ilgili daha detaylı bilgileri okuyabilirsin..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyamiyorum-t5.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinleri_duyulmuyor_sadece_muzik_mi_var-b12.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

söylediklerini yapacağım şamanikciğim çok teşekkür ederim çok iyi geldi buna ihtiyacım vardı gerçekten evet seninde söylediğin gibi bu konuda blokajlarım hat safhada diyebilirim öyleki yirmi dört saatim bunu düşünmekle geçiyordu.artık iflasın eşiğinde gibiydim bu güzel site işte o an karşıma çıkmıştı yaradanım duama nihayet cvp verdi diye düşünmüştüm.sabır acı ama meyvesi tatlı oluyomuş. hismiley

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri