Kendine Güven Klasik Müzik

arkadaşlar refah ve zenginlik konularında cd alan varmı sonuç nasıl bana bilgi verirmisiniz
bana çağrı atın ben ararım

merhaba aly_1245

ulaşmak isteyen arkadaşlarımız buradan veya özelden sana ulaşabilirler..

cep numarası yazmak doğru olmadığı için editledim actionsmile

henüz dinlemedim ama işe yaradığına kesinlikle eminim işin özüde ininçta yatar. sahra1975 ten sevgilerle....12389 ışık ve sevgiyle...

ya yanlış yazdım inanç diyecektim ...

Cevap: Ynt: Kendine Güven Klasik Müzik

ben arada kısık seste adam konuşuo gibi algılıorm bişeyler diyor ama tam anlamıyorum ..normal mi

ben de yeni şimdi başladım
İnşallah gerisini getiririm

selam telkin cd sini indiremiyorum neden bana yardımcı olurmusunuz ben yeniyim teşekkürler

merhaba darklow

linkleri kontrol ettim, üçü de aktif durumda..

Web Hosting - Dedicated Server

bu linki tekrar deneyin, tıkladığınızda sayma işlemi bitince çıkan download'a tıklayın ve nereye indirmek istediğinizi gösterin..

keyifli dinlemeler actionsmile

merhaba kendime güvenmem için neler yapmalıyım

merhaba kendime güvenmem için neler yapmalıyım
Öncelikle suçluluk ve ego telkinlerini indirip 1 hafta dinleyiniz.Kısa sürede fark edecektir.Ardından diğer telkinleri eklersiniz.

bunları indirmek ücretsiz mi:S

adeta hiç düşünmeden yaşıomuş gibi hissediorum kendimi içi boş gereksiz ne bileyim hevesim kalmadı hiç bir şeye bunları yazmak bile istemiodum aslında belkide ne bileyim

ücretsiz mp3 'ler nereden yükleniyor ;yardımcı olurmusunuz.. ?
Denedim olmuyor

ücretsiz mp3 'ler nereden yükleniyor ;yardımcı olurmusunuz.. ?
Denedim olmuyor

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

ben telkinlerin linkini verdim ama şimdi fark ettim zaten telkinleri yükleyeceğiniz bölüme yazmışsınız mesajınızı...dusun2 telkinlerin linkleri her bölümün içerisinde ilk mesajların olduğu yerdedir...

ben size bu bölümdeki telkinin linkini ekliyeyim...geri sayımın bitmesini bekleyin ve daha sonra download edin...

kontrol ettim linkler aktif...kolay gelsin...sevgiler..actionsmile

Web Hosting - Dedicated Server

Telkin için seçilen klasik versiyon harika!! Vivaldi 4 mevsimden kış (Allegro non molto)!! Zaten hayran olduğum bu parçaları, böyle bir destek içerdiğini bilerek dinlemek çok daha keyif veriyor insana.. Emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum..25889

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri