Kan grubunuz nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kan grubunuz nedir?

• Kullanılan toplam oy
    85
Ynt: Kan grubunuz nedir?

y789 kan kardeş olduk seninle.. blissy

Benim kan grubum B RH (+) kızlarımında aynı

benim A rh (+)

benim kan daha grup oluşturamamış ilk ben...
hadi ab erhaş artılar... thumbsanim

kanım sarı lacivert... smiliyface
806_mod_fenerbahce0074.JPG.jpg

Arkadaşlar kan verildiği zaman kanı veren kimsenin huyları alan insana kanı alan insanın huylarıda veren insana sirayet ettiğini duymuştum sizce doğrumudur.

y789 Bu demek oluyor ki huylarımız kanımızda geziyor. Yok canım öyle bir şey yoktur. Keşke olsa ama, ben hamarat birisinden kan almak isterdim 956k

B rh (+)

benim de a negatif..

benimki, 0 RH (+)

benim ki B RH (-)

bir de 0 zor bulunan bir kan derler

A(-) benimde.izmirden başka A(-) olan var mı???

Arkadaşlar kan verildiği zaman kanı veren kimsenin huyları alan insana kanı alan insanın huylarıda veren insana sirayet ettiğini duymuştum sizce doğrumudur.
organ nakilleri için de bunu duymuştum.sanırım o kişinin enerjisi geçiyor bu da bir farklılık yaratıyor kanı alan kişide. dusun2

Benim kan grubum 0 RH (+)

Kemik iliği bankasından gelen bir mail.

"Dr. Erdal Eren Karaca" 31 Mart 2009 Salı günü Ankara Yüksek ihtisas Hastanesinde kanser hastalığı nedeni ile ameliyat olacak.

Aranılan Kan gurubu: 0 RH Negatif.

Az bulunur bir kan olması nedeni ile kan ihtiyacı doğdu. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Kan vermek isteyenler;
Cumartesi, Pazar ve en geç Pazartesi günleri (28-29-30 Mart 2009) Yüksek ihtisas Hastanesi Gastroentoloji bölümünde "Doç.Dr. Gülşen" Hanım'a kan verip, "Dr. Erdal Eren Karaca" adına ayırması gerekmektedir.

Şimdiden teşekkürler. ''

ALLAH hayırlı şifalar versin inş. aranılan kan en kısa zamanda bulunur

ben AB +'im, ilk önce ballı sanmıştım kendimi ama hiç de öyle değil, pozitifler arasında en az AB + bulunuyor ve kural olarak her kan gurubu kendi gurubundan alabiliyormu, AB + olsa bile...Hatta bazen alt kan guruplarına, dokulara bakılıyormuş...Yani kötü bir durum.

Geçen sene içerisinde iki kere kan verdim...Şu an kızılaya gidebilsem yine veririm, gerçi kan verdikten sonra kendimi zor toparlıyorum ama olsun, veririm...O kadar kutsal ki...

bır de 0 ın gerek + sı gerek - sı az bulunur derler,en fazla 0rh+ cıkmıs valla :)

(ben de +rh 0 )12389

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri