Kabus Görüyor musunuz?

olabilir ben de dün başladım dinleme ye bakalım ben neler görceem gece
hade hayıllısı bu arada bu calısmada emeği gecenlere cok teşşkr

inakler köpekler
ne kadar evcil hayvan varsa saldırıyor bana
demek bu yüzden

tabi rüyamda:)

dostum telkinler ilaç değilki sağlık bakanlığından onaylı olsun
sadece kişisel gelişim çalışması
kabus görmen bilinçaltındaki bastırdığın korkuların açığa çıkması demek
ki buda sağlıklı bir durum ve geçici bir dalgalanma hissi
telkinlerin etkisi pozitif yöndedir çünkü bizler ve bu siteye üye olan hemen hemen herkez denemiş yüksek bir çoğunluğuda değişik faydalarını görmüştür
kimi daha dik yürümüştür kimi olumsuz duygularından kurtulmuş kimi sosyalleşmiş ve daha fazlasını telkinleri dinleyenlerin yorumlarından bulabilirsin kaldı ki bu telkinler ücretsiz ve telkinler uzmanlar tarafından hazırlanmış
ve tüm dünyada kabul görmüş ve kullanılıyor
herşey titizlikle hazırlanmış için rahat olsun

burada inandıgımız ve yapmaya calıstıgımız sey dusunce gucuyle zıhnımızı bılıncaltımızı arındırıp hayata daha olumlu bakmak ise bu ruh saglıgı anlamına gelmez mi... ki ruh saglıgıyla ilgili şeyler de saglık bakanlıgı nı ılgılendırmez mi ?dusun2

Ayyy ne kadar önyargılıymışım ya utandım bırdeny789

Neyseki artık o düşüncelerimi sildim kafamdan.telkinlerin yarar sagladıgını bizzat gördüğüm için sordugum o soruyu geri alıyorum y789

Benimde hayatım değişti teşekkürler hayatım değişti 956k

Merhabalar,

siteye yeni üye oldum. bugün telkinleri dinleyişimin 3. günü.

Dün gece bende kabus gibi sevdiğim kişiyle sadece bir kere görmüş olduğu yakın bir arkadaşımla aralarında bir şey olduğunu gördüm. Çok moralim bozuk uyamdim ve gün içinde sürekli kafama takıldı hiç düşünmediğim birşeydi çünkü. Hatta bunu kafama takıp hayatıma çekerim falan diye niye gün içinde kafayı taktım diyede kendime kızdım durdum. Korku içinde korku yani anlayacağınız..

ama bu bölümü okuyunca biraz rahatladım, demekki kabus olayı telkinlerin ilk zamanları normal, demekki rüyamda yine bir başka korkumla yüzleştim ve rüyalarında iyileştirici etkisi olduğunu düşünürsek... ohh rahatladımcilgin897cilgin897

Bu sitede emeği geçen herkese, siteyle tanışmama vesile olan arkadaşıma, arkadaşımla o sohbet ortamını yaratan evrene ve de kendime teşekkür ederiiiim alk78

Merhabalar,

siteye yeni üye oldum. bugün telkinleri dinleyişimin 3. günü.

Dün gece bende kabus gibi sevdiğim kişiyle sadece bir kere görmüş olduğu yakın bir arkadaşımla aralarında bir şey olduğunu gördüm. Çok moralim bozuk uyamdim ve gün içinde sürekli kafama takıldı hiç düşünmediğim birşeydi çünkü. Hatta bunu kafama takıp hayatıma çekerim falan diye niye gün içinde kafayı taktım diyede kendime kızdım durdum. Korku içinde korku yani anlayacağınız..

ama bu bölümü okuyunca biraz rahatladım, demekki kabus olayı telkinlerin ilk zamanları normal, demekki rüyamda yine bir başka korkumla yüzleştim ve rüyalarında iyileştirici etkisi olduğunu düşünürsek... ohh rahatladımcilgin897cilgin897

Bu sitede emeği geçen herkese, siteyle tanışmama vesile olan arkadaşıma, arkadaşımla o sohbet ortamını yaratan evrene ve de kendime teşekkür ederiiiim alk78
iyigünler arkadaşım korkularımızla yüzleşiyoruz evt hepimiz bu yollardan geçtik şimdi sıra sendey789

Gunaydın
evet kabuslar goruyorum.3 gece once ben KATIL oldum....5 kisiyi basından vuruyordum ve valiz dolusu parayla kacmaya calısıyordum.aman allahım uyandıgımda kalbim yerinden cıkacak gibiydi cok korkmustum hala hatırladıkca urperiyorum.

o neydi kabusss.Rüyamda istemediğim biriyle nişanlanıyordum hem de yüzünü hiç görmediğim.ayyy kabusstuu.nişanı atma planları yapıyordum :):)

Ya korkutmayın insanıı :D Ben kabus görmeyi göze alarak uyuyamam ki... Kabus görmeden etkilerinin farkına vara bilirmiyiz acaba...

saygılar

Ya korkutmayın insanıı :D Ben kabus görmeyi göze alarak uyuyamam ki... Kabus görmeden etkilerinin farkına vara bilirmiyiz acaba...

saygılar

Merhabalar duygu460;

Telkinlerin etkisi kişiye göre değişiyor.Her etki gören kabus görecek diye birşey yok..O yüzden korkmanıza da gerek yok sevincli

Bende böyle bir etki hiç olmadı..Aksine ben telkinlerden önce kabus çok görürdüm..Yakınlarımın ölümlerini de aynı şekilde..Üstelik bu durum çok sık tekrarlanıyordu..Telkinlerden sonra bu kötü rüyalar sona erdi..Bu da beni oldukça sevindiriyor..

Sevgiler..actionsmile

Öncelikle herkese merhabalar...
Ben 4 gündür telkinleri dinliyorum.sadece dün gece dahil toplam 12 saat dinledim. Gece kâbus görmedim ancak 3 kere uyandım ve her uyanışımdada kan-ter içindeydim....Daha önce hiç olmazken 1 günde 3 kere oldu...Acaba telkinlerin etkisini göstermesinin bir belirtisi olabilir mi bu ???

Şimdiden teşekkürler
Saygılar...

cevap bekliorum...

Öncelikle herkese merhabalar...
Ben 4 gündür telkinleri dinliyorum.sadece dün gece dahil toplam 12 saat dinledim. Gece kâbus görmedim ancak 3 kere uyandım ve her uyanışımdada kan-ter içindeydim....Daha önce hiç olmazken 1 günde 3 kere oldu...Acaba telkinlerin etkisini göstermesinin bir belirtisi olabilir mi bu ???

Şimdiden teşekkürler
Saygılar...

sevincliOOOoooo buda bişiimi sen daha neler görciksin.daha çook terliiceksinsevincliüşiiceksin sevinclisonrada huzura ericiksinhy789

dün gece bir kabus gördüm. Anne ve babam yatak odasında uyurken birden ölüyolardı. Bende onları kurtarmaya koşuyodum. Gözümü açtığımda onların yatak odasındaydım. Çok korkunçtu rüya. 3 gündür dinliyorum telkinleri. Raslantımı yoksa telkin etkisimi acaba...

İlk etapta en çok suçluluk duyduğumuz korktuğumuz şeyleri görürürüz.Bende uzun uzun babam'ın ölümünü görmüştüm...Bu tür korkuları görmek olumludur böylece suçluluk duygularınızdan kurtuluyorsunuz.

Cevap: Kabus Görüyorum

Merhabalar,
Telkinleri gün içinde 8 saat aralıksız dinleme imkanım olmadığından (en fazla 3-4 saat dinleyebiliyorum) geçen gece uyurken dinleyim dedim (indirdiğim telkinler "ego" ile "suçluluk" doğa ve klasik serilerindendi). Ancak çok uykum olmasına rağmen bir saat kadar resmen bocaladım uyumak için, tam daldıktan yarım saat sonra da anlayamadığım bir duyguyla uyanıp bir hışımla müziği kapattım (ve bunu neden yaptığımı da anlayamadım, hatırladığım tek şey çok rahatsız olduğum). Bu arada telkinleri dinlemeye başlamadan önce gördüğüm kabusum telkinlerle birlikte daha belirginleşmeye ve korkunçlaşmaya başladı (örneğin: önceki rüyalarımda bahçemde/evimde yılan varmış, ama onu bir türlü bulamıyordum, telkinlerden sonra evimde etrafım yılanlarla sarılı gördum kendimi)
Buna ne dersiniz?

ben çok rüya gören bırısıyımdır uyandığımda da hepsini hatırlarım.gün içindeki ruh halime de yansır genelde.telkinleri dinlediğim ilk gün aynen korkunç bi rüya görmüştüm sonra karışık bikaç rüya gördüm ama ıkı haftadır düzeldi çok güzel rüyalar görüyorum.uyandığımda daha neşeli kalkıyorum doğal olarak halimden çok memnunum.

üzerimdeki eski,ağır kirli şeyi atmış; deri değiştirmiş gibiyim sanki!!!!!!! teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri