Kabus Görüyor musunuz?

Burayı okumadan önce bakın günlüğüme ne yazmışım girlhaha girlhaha

Arkadaşlar bu gece yine kabusla uyandım.Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri kabuslarım arttı sanki.Çok canlıydı ve çok korkunçtuuu

Kuzenlerimle beraber eski evimin önündeyiz ve hertaraf çok karanlık.Evin önündede kocaman bir müzik çalar.ama çok büyük daha önce hiç öle büyük birşey görmedim.En büyük kuzenim gidip bir şarkı açıyor şarkı şu''Emrah-Düşündükçe çılgına dönüyorum'' (bu ne alaka ise hala çözemedim) Derken bizde dizildik o karanlıkta duvarın üstünde oturuyoruz.Birde baktım kocaman bir köpek o karanlıkta üzerime doğru koşmaya başladı.Ben köpeği gördüğüm an kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu.Hemen duvardan atlamaya çalıştım ama köpeğin tam bana değdiğini hissettim.Tam atlarken o korku ile nefes nefese uyandım.saat 3.30 du. Çok korktum çookk

Arkadaşlar acaba bu telkinler bana ters tepkimi yapıyor ben karanlık korkumu biraz yenmiştim.şimdi daha çok korkmaya başladım.Beynimdeki bütün korkular kabus olarak rüyama giriyor sanki anlamadım ben biri bana açıklık getirsin lütfen...

Neyseki Wampirellacım yetiştide normal bir durum olduğunu söyledi...music45

Birde kabus olarak sürekli elinde bıçak olan bir hırsızdan kaçtığımı görüyorum,her defa değişik şekillerde görüyorum fakat konu aynı...Telkinlere başlayalı 2 hafta oldu.bu telkinlerin işe yaramaya başladığınımı gösteriyor_? İlk zamanlar kabuslardan korku ile uyanıyordum.bu gece ise yine kabus gördüm fakat hiç eskisi gibi korkmadım. cilgin897 .BU iyiyemi işaret acabaaa sevincli sevincli

benn o kâbusların rüya olduğunun farkında olup üstlerine gidersenn yani korkularınla yüzleşirsen bilinaltının büyük bir oyununu çözmüş olursun diye duymuşdum. .

bende telkinleri dinlemeye başladıktan sonra kabuslar görmeye başladım o kadar çok kabus görüyordumki artık uyumak bile istemiyordum.durum böyle olunca telkinlere ara verdim ve açıkçası dinlemeyede cesaret edemiyorum.sizce devam etmelimiyim ?

Herkese merhaba ,
Çok sıkıntılı bir süreç yaşdım bir çöküntü genelde gerilim tipi baş ağrısı vb.durumlar yaşadım .Hatta ruh sağlığımdan şüphe etmeye başlamıştım.Ama bir türlüde piskoloğoa falan gitmeyi kendime yediremiyordum .Belkide kendimi etiketlemek istemedim.
Bu siteyle tanışınca ve ve telkinleri yaklaşık 2 aydır dinleyince sanki hakikaten hayatımda birşeyler değişmeye başladı.
Bunun kalıcı olmasına dua ediyorum.Atakan bey sizlere çok teşekkür ediyorum.emeğinize yüreğinize sağlık.
Asıl sorum şu olcak ben önceden rüya görmezdim. telkinlerden 10 /15 gün sonra rüya görmeye başladım.Gerçi kabus falan değil ama sürekli anlam veremediğim fakat, daha çok bir gün evvel yaşadığımla ilşkilendirebileceğim bazen de hiç alakası olmayan rüyalar görüyorum.Hatta rüyalar günlüğüde tuttum .15/20 tane kaydettiğim rüyam var fakat ..eee bunları ne yapacağım nasıl yorumlayacağım ,nasıl değerlendireceğim yol gösterirseniz sevinirim..

arkadaşlar rüyalalarımı hatırlamama yardımı olacak telkinlere nasıl ulaşabilirim?Lütfen yardımcı olur musunuz...Şimdiden çok teşekkürler..sevgiyle kalın

arkadaşlar ben rüyalarımı hatırlamak istiyorum.ve ısrarla bunu sağlayabilecek telkinlere ulaşmak istiyorum.Nasıl indirebilirim?Lütfen yardımcı olun .Günde en az 20 defa foruma bakıyorum cevap yazan olmuş mu diye.Lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar.Lütfen!!

4 gündür ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinliyorum.2.gün rüyamda hiç tanımadığım ama çok kibar bir kadının kayınvalidem olduğunu gördüm.3.gün rüyamda kayınvalidemin hiç de güevenmediğim bir tanıdığımla çok samimi olduklarını gördüm.hayal kırıklığı yaşadım ve eşime ''benim herşeyimi biliyorsun, annen neden birşeyler bulmaya çalışıyor'' diyordum.rüyada çok üzgündüm kayınvalidemin tavrından dolayı.Bu rüya beni çok etkiledi.uyandıktan sonra ağladım.Bu gece bakalım ne görücem???

iki gündür sürekli kabuSlar görüyordum nedenini melekleri çağırma ya bağlamıştım .. Ben yanlış melekleri çağırıyorum diye düşünmeye başlamıştım ki bunu gördüm TEŞEKKÜRLER BİLGİLER İÇİNkhkh56

dün suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım ve başladığım gece garip bi rüya gördüm bile f678hbi adam kapıma dayanmış hesaplaşmaya geldim deyip yumrukluyordu kapıyı ve uykudan uynadırdı bu rüya.şaşkınbakalım daha neler çıkacaky789

sosyal fobiyi dinlerken kabuslar ve gece arada bir uyanıp odamda aşırı bi şekilde korkuyla odamda bi varlık olduğu düşüncesine kapılıyorum. Telkin içeriğinde gözlerini aç ve etrafına bak gibi şeyler var bunun etkisi olabilir sanırım :)

merhaba ben telkinleri iki gundur dinliyorum ve iki gecede kabus gordum.demek iyiye isaret telkinler etki ediyor sevindim.

benim kabuslu rüyalarım azaldı. rahatsız olduğum konuysa: aza indiremediğim rüyalar. az rüya görmek istiyorum bunun bilinçaltıylada alakası varmı acabaaa ????? ne yapmalıyımmm ???? dusun2

Çok kötü korkunç rüyamı kabusmu ayırt edemedim...Rüyamda evde oturuyorum..Sonbahar havası yaşanıyor yapraklar sararmış ve şiddetli bir şekilde rüzgar tam oturduğum oda zelzele gibi darma dağın etti camlar kırmıştı gerçek gibi ve tam o esnada dışarı bakarken tanımadığım birisi mezarlıkta saklanıyor birisi kovalıyordu ve bende flim gibi izliyordum..Birden o durum yaşanırken uyandım ve korktum..Tekrar uyudum rüya gördüm ama hatırlayamadım çok ürkütücüydü ve korktum bu kadar beni rahatsız eden düşünce neydi de ben bu korkunç rüyayı gördüm...İlk defa rüyamda korktummmm...

Allah hayretsin canım..üzülme..olur böle şeyler geçer ama.sıkma tatlı canınıactionsmile

benim kabuslu rüyalarım azaldı. rahatsız olduğum konuysa: aza indiremediğim rüyalar. az rüya görmek istiyorum bunun bilinçaltıylada alakası varmı acabaaa ????? ne yapmalıyımmm ???? dusun2
hmmdusun2
valla rüyalar bilinç altıyla ilgili demek ki çok dolu kafan..rahatla relaks ol bakalım..düzelir inş..y789

Çok kötü korkunç rüyamı kabusmu ayırt edemedim...Rüyamda evde oturuyorum..Sonbahar havası yaşanıyor yapraklar sararmış ve şiddetli bir şekilde rüzgar tam oturduğum oda zelzele gibi darma dağın etti camlar kırmıştı gerçek gibi ve tam o esnada dışarı bakarken tanımadığım birisi mezarlıkta saklanıyor birisi kovalıyordu ve bende flim gibi izliyordum..Birden o durum yaşanırken uyandım ve korktum..Tekrar uyudum rüya gördüm ama hatırlayamadım çok ürkütücüydü ve korktum bu kadar beni rahatsız eden düşünce neydi de ben bu korkunç rüyayı gördüm...İlk defa rüyamda korktummmm...

rüyalarında sadece kendini görüyorsun
kaçan da sensin kovalayan da sen.... mezarlık ise içinde bulunduğun ruh halinin bire bir yansıması
eskiyi bir kenarda atıp geçmişi gömmeye çalışan sen ve gömülmemek için direnen yine sen... tüm bunları seyreden de sensin...
pöfff ne mantık ama....

Hehe olabilir dün gece güzel rüya gördüm gelin gördüm..y789Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir.Ewet güzel günler gelmeye başladı suçluluk telkini bir kez dinliyorum dalgalanma yaşamıyorum ..y789

ne tesadüf bende bi mağazadaydım birbirinden güzel elbiseler vardı , gelinlikler vardı. gelinliklere sokuldum hemen elime aldım baktım o kadar güzeldilerki simli dantelli işlemeli, hani o ünlü modacılar bile öle gelinlik dikemezlerdi kanımca y789 ama deneyemeden uyandım. agl34

Ne güzell, en azından hatırlayabildiğin rüyaların varr sevincli bende o da yokk ::)

4 gecedırr kabuslarla uyanıyorumm .....off stres oldum galıbaa ah bu sınavlarr

teşekkürler mp3 leri dinlemeden önce rüyamda kabuslar görüyordum bir türlü rahat uyuyamıyordum dinledikten sonra çok faydasını gördüm artık rüyamda konuşmuyorum bağırarak uyanmıyorum minnettarım :)))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri