İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalayaz

Guest
arkadaşlar eski davetiyeme girdikçe üzülüyorum, bu yüzden yeni davetiye hazırladım..

hepinizle ayrı ayrı buluşuyorum ve konuşuyorum, hepimiz deneyim ve donanım açısından birbirimize yol gösterecek muazzam bir kapasiteye sahibiz..ben hayatımda ilk defa bayramda tatile çıkıyorum.. fakat bayramdan sonra tekrar bir toplantı yapmayı arzu ediyorum..bu toplantıyı,çalışanlarında katılabilmesi için bir pazar günü yapmayı teklif ediyorum...önerilerinizi bekliyorum..

Ynt: İZMİRLİLER HAYDİ BULUŞALIM

çok sevindim tatile çıktığın için ablam 956k
inşallah izmir buluşmasına bende İstanbul'dan gelmek çok isterim...
takip edeceğim...
helede o zamana kadar şu iştediğim şeyler olursa ooooo kesin gelirim o zaman uy897

İzmir buluşmasına ben de katılmak isterim wave 956k

sevgili bubu başımızın üstünde yerin var..

hayalayaz ' Alıntı:
arkadaşlar eski davetiyeme girdikçe üzülüyorum, bu yüzden yeni davetiye hazırladım..

hepinizle ayrı ayrı buluşuyorum ve konuşuyorum, hepimiz deneyim ve donanım açısından birbirimize yol gösterecek muazzam bir kapasiteye sahibiz..ben hayatımda ilk defa bayramda tatile çıkıyorum.. fakat bayramdan sonra tekrar bir toplantı yapmayı arzu ediyorum..bu toplantıyı,çalışanlarında katılabilmesi için bir pazar günü yapmayı teklif ediyorum...önerilerinizi bekliyorum..

merhabalar hayal abla...
gerçekten bizlere yardım etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuz, size gönül dolusu teşekkürler...
izmirde oturuyor olmanız benim için çok büyük bir şans bende izmirdeyim...
her zaman sizinle tanışmak ve görüşmek isterim.
çünkü bu konulara ilgim çok fakat bilgileri kafamda bitürlü toparlıyamıyorum.
bir dönem depresyon problemi yaşadım , aslında belkide başkaları için büyütülmiyecek sorunlardı
ama ben çok büyüttüm,telkinlerle biraz kendime gelebildim,
şimdi iyiyim çok şükür ....
kendimi dahada geliştirmek istiyorum...
sitenin bana bu konularda ciddi faydası oldu.
tekrar hepinize teşekkürler.....
en kısa zamanda tanışmak dileğiyle...

sevgiler,saygılar ttli3 ttli3 ttli3

sevgili suzzy bazen insan incecik bedeniyle tonlarca ağırlık taşır bu ona tüy gibi hafif gelir, bazende çok hafif bir tüy tonlarca kilo ağırlığında olur ve taşıyamaz..benin öğrendiğim ve sıkı sıkıya uyguladığım bir şey var..kederlerimide..öfkelerimide..sevinçlerimide dostlarımla paylaşırım..dost varmı abla deme..işte aramızdasın..ve iyiki izmirdesin sevgi dolu bir ortamda buluşmak dileğiyle...izmirliler tarih belirleyelimmi..ama bu sefer pazar günü olsun çalışan arkadaşlarımızda gelebilsin..emi..hepimize saygılı sevgiler..

Arkadaslar sıtenıze yenı uye oldum bende izmirliyim bundan sonra sureklı gorusuruz umarım

forumumuza hoşgeldiniz..
formahosgeldin9ygat9.gif

1arrowaxma3.gif
izmire skucak dolusu sevgiler..
hem ailemden hem forum arkadaşlarımızdan bir çok can var orada.. tender45

arkadaşlar sakıncası yoksa bende izmir buluşmasına katılmak isterim...

herkese merhaba
bende siteye yeni girdim çok güzel bi site müziklerin baya faydasını gördüm . buluşma gününde bende aranızda olmaktan zevk duyarım.çağdaş salcan
uşak ta okuyorum ama pazar günü olursa seve seve gelirim.

slm hayal hanım hismiley ben serpil denemelere başladım şimdilik iii gidiyo sanırım kendimde deniyorum bayağı faydası oldu şimdiye kadar olan deneyimlerimde herşeye uyguluyorum ama her defasında hissedemiyorum reikiyi neden acababazen çok yoğun hissediyorum bazende hiç 88a

Herkese selamlar..Siteye yeni üye oldum ve mp3lerin bazılarını yeni indirdim birkaç gün denemek istiyorum umarım yararını görürüm.. Eğer böyle bir İzmir buluşması olacaksa bilgi almak adına katılmak isterim.. Hoşçakalın.. pc05

sevgili devilov hoşgeldin safalar getirdin..izmir buluşması yapacağımız zaman buraya yazıyoruz zaten..

serpilciğim..enerjiyi bazen hissedip, bazen hissetmemenin açıklaması sende,hem hissettiğin zaman, hemde hissetmediğin zaman, neler yaptığına bak canım..enerji her iki durumdada akıyor..

hosgeldin aramiza devilov3 mlk34

devilov3 ' Alıntı:
Herkese selamlar..Siteye yeni üye oldum ve mp3lerin bazılarını yeni indirdim birkaç gün denemek istiyorum umarım yararını görürüm.. Eğer böyle bir İzmir buluşması olacaksa bilgi almak adına katılmak isterim.. Hoşçakalın.. pc05
ben de katılmak istiyorummm ark5 eğer isterseniz siz de sad456

sevincli sevincli niye istemesinler kuzucum.. hoşgeldin yanımıza... ark5

ufukta buluşma olunca haberin olur .. ayrılma sen buralardan..

sevgiler.. hismiley

canancığım istemezmiyiz hiç..benim çekim yasası hızlandı bu günlerde, biraz koşuşturuyorum hayırlısıyla..bu günleri bir atlatayım..hemen bir toplantı ayarlarız..sen iste yeterki..

mrehabalar

bu bulusma fikri çok guzel, ne zaman gerçeklesecek acaba??
bende izmirliyim ama su an izmirden çok uzaktayim, ancak az tatilinde olursa gelebilirim!!

tarih belli mi acaba??
haydi herkese iyi gunler!

**shamanic** ' Alıntı:
sevincli sevincli niye istemesinler kuzucum.. hoşgeldin yanımıza... ark5

ufukta buluşma olunca haberin olur .. ayrılma sen buralardan..

sevgiler.. hismiley
kiss3 kiss3 kiss3 sizi seviyorum blissy çok teşekkürler.

hayalayaz ' Alıntı:
canancığım istemezmiyiz hiç..benim çekim yasası hızlandı bu günlerde, biraz koşuşturuyorum hayırlısıyla..bu günleri bir atlatayım..hemen bir toplantı ayarlarız..sen iste yeterki..
kiss3 kiss3 sizinle tanışmak çok güzel olcak girlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri