Cidden çok üzüldüm sad456ama her zaman işlerimiz öncelikli olmalı .napalım bir dahakine inşallah...
Allah işlerine kolaylık versin sevgili arkadaşım.
sevgiler
aynı evren benim sizlerle tanışmamı pek hayırlı bulmadı sanırım...ağla2
benim yerime de tanışın...
biz herzamanki ay sonu ekonomik krizimize girdik de..utananadamağla2
böyle şeylerin konuşulması ayıptır biliyorum ama aramızda yabancı yok..
lütfen benim için bolluk bereket duası falan edin de bir sonraki buluşmaya gelebilelim...44a
Selam...
Az önce Triniti'ye özelden de yazdığım gibi, bir mucize oldu sanırım ve bizim iş 1 hafta ertelendi. Gelemeyeceğim için gerçekten de çok üzülmüştüm ama, evren, sizlerle tanışmamın daha yararlı olacağına karar verdi sanırım...Pazar ordayım, şimdiden sabırsızlanıyorum ...sapkal89 Triniti, cafenin ismini tekrar teyit eder misin? Saati de...13.00 iyi mi?
sevgili driftwood, triniti yok ben yanıtlayayım dedim smil56
saat 13:00 da susuz dede parkının içinde villa fırat cafe de...görüşmek umuduyla sevgi ve ışıkla kal...
biz herzamanki ay sonu ekonomik krizimize girdik de..utananadamağla2
böyle şeylerin konuşulması ayıptır biliyorum ama aramızda yabancı yok..
lütfen benim için bolluk bereket duası falan edin de bir sonraki buluşmaya gelebilelim...44a
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.