İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

suzzzyy yaaaaa
inşallah önümüzdeki pazar günü müsait olabilirsin sensiz olmaz vallaa
kiss3

Tüm izmirliler haydi buluşuyoruz956k5 Nisan da susuz dede de saat 12:00 -13:00 arası diye düşünüyoruz.güzergah olarak başka sakin sohbet edebileceğimiz bir yer tercih eden varsa fikrini söylesin arkadaşlary789MUTLU VE GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE...

Sevgili arkadaşlar,
5 nisan pazar günü toplanacağımız cafe nin adı "villa fırat" . Buraya hem inönü caddesinden hemde mitatpaşa caddesinden ulaşmak mümkün. Susuz dedeyi hepiniz biliyorsunuzdur sanırım. Susuzdede den girince çok rahat bulabiliceksiniz. minik bir ormanın içinde burası deniz manzaralı eminim hepiniz seveceksiniz.Tepede bir yer... Gün boyu rahat rahat sohbet edebiliceğimiz çayımızı kahvemizi içebileceğimiz ( fal bakan varmı ???? bu arada ) acıkırsak bişeyler yiyebileceğimiz bir yer. Pazar günü olması nedeniyle merkez deki yerler çok kalabalık oluyor ne dediğimizi anlayalım ama değilmi? doya doya sohbet edelim birbirimizi tanırız kaynaşırız hayatta en önemli şey dostluk bence.... bizler artık yol arkadaşıyız arkadaşlar ,,, ben kendi adıma böyle düşünüyorum..Aramızda çok
bilgili arkadaşlarımız var bilgi ve tecrübeleirni bizimle paylaşabilirler..... evet......
hadi bakalım izmir............

katılacak olan herkes bu bölüme birer çiçek bırakarak katılacağını belirtsin .... Bahar geldi dünyaya... forumumuzada bahar gelsin .... çiçek açsın her yer.....( ben papatyaları çoooooookkk severimmm )

en derin sevgilerimle

yasemin

ed8ca18c7f61.jpg

çiçek koymayı beceremedim. utananadam iki saatir uğraşıyorum ama olmadı... şaşkın yazayım bari.bendee geliyoruuuummmm... cilgin897 8977 s456 :zpzp:

almış kadar oldum banucum çok teşekkür ederim katılacak olmana çok ama çok sevindim tatlı dilli kırmızı saçlı bebeğim benim ......
kiss3

ailemizle gelmemizin bir sakıncası olur mu acaba?

sevdiklerimle, sevdiklerimi tanıştırmak istiyorum da...utananadam

ne demek siyahça cığım çok seviniriz kimlerle katılmak istiyorsan getirebilirsin.
sevgiler...
kiss3

çok teşekkür ederim..burada herkes ne kadar içten..hepinizi çok sefüom..sevincli

Merhabalar...

Dün Triniti'nin dediği yere gittim. Susuzdede parkının içi...Oradaki cafenin ismi Seyr-i Alem gibi birşeydi sanırım...Galiba yanlış yere baktım, ama bahsettiği cafe yakındır oraya...Esas olan, maalesef Pazar günü Bursa'ya gitmek zorunda kalmam...Hayatımda en nefret ettiğim şeydir söz verip tutamamak, ama en azından 4 gün önceden bildireyim size...Eğer önemli bir gelişme olmazsa, büyük ihtimalle yokum, ama lütfen bana kızmayın, çünkü benim için hayati derecede önemli bir iş. Gerçi, sizler de benim için, her ne kadar tanışmamış olsak da çok değerlisiniz, ama bu seferlik müsadenizi istiyorum ... Bir de şunu belirteyim, önümüzdeki hafta da seyahatte olacağım, 11-12 Nisan tarihleri arasında umarım bir aksilik olmazsa buluşuruz. Tekrar özür dilerim...(Bu arada profil müziğin harika Trinity...Sırf dinlemek için durmadan profilini meşgul ediyorum :)

Cidden çok üzüldüm sad456ama her zaman işlerimiz öncelikli olmalı .napalım bir dahakine inşallah...

Allah işlerine kolaylık versin sevgili arkadaşım.

sevgiler

Cidden çok üzüldüm sad456ama her zaman işlerimiz öncelikli olmalı .napalım bir dahakine inşallah...

Allah işlerine kolaylık versin sevgili arkadaşım.

sevgiler

Selam...
Az önce Triniti'ye özelden de yazdığım gibi, bir mucize oldu sanırım ve bizim iş 1 hafta ertelendi. Gelemeyeceğim için gerçekten de çok üzülmüştüm ama, evren, sizlerle tanışmamın daha yararlı olacağına karar verdi sanırım...Pazar ordayım, şimdiden sabırsızlanıyorum ...sapkal89 Triniti, cafenin ismini tekrar teyit eder misin? Saati de...13.00 iyi mi?

aynı evren benim sizlerle tanışmamı pek hayırlı bulmadı sanırım...ağla2

benim yerime de tanışın...

biz herzamanki ay sonu ekonomik krizimize girdik de..utananadamağla2

böyle şeylerin konuşulması ayıptır biliyorum ama aramızda yabancı yok..:)

lütfen benim için bolluk bereket duası falan edin de bir sonraki buluşmaya gelebilelim...44a

lütfen benim için bolluk bereket duası falan edin de bir sonraki buluşmaya gelebilelim...44a

Darılırım ama....Dedim ya çaylar vs. benden...Siz İzmir'de değil misiniz? Gerekirse ben gelir alırım sizi...

Selam...
Az önce Triniti'ye özelden de yazdığım gibi, bir mucize oldu sanırım ve bizim iş 1 hafta ertelendi. Gelemeyeceğim için gerçekten de çok üzülmüştüm ama, evren, sizlerle tanışmamın daha yararlı olacağına karar verdi sanırım...Pazar ordayım, şimdiden sabırsızlanıyorum ...sapkal89 Triniti, cafenin ismini tekrar teyit eder misin? Saati de...13.00 iyi mi?

sevgili driftwood, triniti yok ben yanıtlayayım dedim smil56
saat 13:00 da susuz dede parkının içinde villa fırat cafe de...görüşmek umuduyla sevgi ve ışıkla kal...

aşkolsun sevgili siyahça...tek sorun bu mu?ben de daha önemli bir problem çıktı sanmıştm.şükür ki değilmiş.pazar günü seni de aramızda görmek istiyoruz.senin de dediğin gibi, aramızda yabancı yok.tamam mı canım...pazar günü görüşmek üzere...sevgiyle kal... smil56

MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.İZMİRDEKİ BULUŞANIN TARİH VE YERİNİ TAM ANLAYAMADIM GERÇE SANIRIM KATILANLAR ÇOK GENÇ BEN 42 YAŞINDAYIM BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.

Sevgili dilaa 66

burada yaş din dil ırk cinsiyet ayrımı yok önemli olan içtenlik paylaşım ve sevgi alışverişi.... Hoşgeldin yanımıza happy6 seni aramızda görmek emin ol hepimizi çok mutlu edecek. Ayrıca da yaşınla gurur duy bence daha yolun başındayız demi ama aaa yapma bu yaş muhabbetlerini bende 39 yaşındayım ne varmış y789... bekliyoruz pazar günü saat 12-13 arası susuzdede de parkın içinde villa fırat cafe biz orada olucaz bekliyoruz sizleri...

sevgilerimleeee

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri