İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

son durum 12:00 Hilton önü Zeynep Kahramanda geliyor
Arkadaşlar benim çalıştığım yer Basmanede ben sabah ofise uğrayacağım daha erken gelme durumu olanlar için özellikle yoldan gelecekler 12 yi beklemesinler ben gene çıkar gelirim yanınıza.
Birde gelecekler arasında ben Patronumu gene yazmayı unutmuşum 17:00 den sonra kısa da olsa ziyaret edecek bizi.

evet ben saat 6,00 dan sonra katılabilirim. ama özelime tel ve adres bilgisi gelmemiş .
pazar ne var? aynı grup pazar günüde olucakmı yani?

I.IH.... mesajda göndermio sistem. bişi var. sen en iyisi benim mail adresime tel noyu yaz.

ayse.sevgican@gmail.com

Ayşe mailinede attım ama dün tekrar atmıştım sana neden gelmemiş ki dusun

Merhaba Burcu ben Aysenin kuzenıyim . sanırım Haftasonu gorusmek ıcın planlarınız varmıs sana teelefon numarasını ozel msjdan atamadıgını bankacı oldugu ıcın sıstem ızın vermedıgını soledı benden rıca ettı ozel msj atmamı fakat becerıksız ben yapamadım bugun net cok yavas bıde bende sorun var sanırım >:(

ben Ayşe'nin mailine bilgileri atım o kesin gitmiştir
netteyim sürekli msn ekleyebilirsin beni kişisel bilgilerimde var
sevgiler

aldım tel noyu , adreside.. ben burda mesaj ayarlarımı yapamamışım.. halada yapamadım gerçi. ne alıyo ne gönderio ::)

Sitede 2 gündür bazen sorun yaşanıyor ama düzeldi artık 44

malesef ben gelemeiyorum. bad45 hepinize iyi eğlenceli bol muhabbetli bi gün dilerim. 88a

Sağlık olsun 44 biz ço m güzel sohbete girdik ve hala çıkamadık

TANIŞTIMMM.. siteye son gelen biri olarakdan gittim tanışdımmmm, eskilerr nerdeydiniz.. dl78
atakanlaaaa, hayall ee burcuylaaaa tanışdım...
ben çok keyif aldım..
ama bi sonraki görüşmede katılım çok olsunnnn...

yaw yanıom hala gidemeyişime zaten yaramı deşme lütfen ayşecim yaa sad456 ağla bu arada bir dahaki toplantı ağustosun 15inden sonra olursa çok sewiniirim daha uygun olur benim için lütfen yapın bi güzellik bana 956k

Fatom evet bir sonraki toplantı o tarihe denk gelecek gibi 10/15 arasında ayarlayalım annem ve teyzemde gelecek acaip kıskandılar biz bile burada yapamıyoruz ne kadar güzel yaptınız dediler ani olmasa c.tesi sabahı çıkıp geleceklerdi Bodrum'dan bir sonrakinde kesin oradayız dediler 44

o zaman harika olacak desene k8908 şimdiden sabırsızlıkla bekliyorummm uy897

benim için her tarih uygun. fatoşum gelde umutcanla söz keselim

Vermem Umutcanı ya sadanim
Arkadaşlar ben bugün berkeberk ile tanıştım 44 kısa da olsa görüşme fırsatımız oldu. sevincli

evet dün burcuyla tanıştık. sağolsun işyerine kadar geldi. 96 kısa ama hoş bi görüşme oldu.

ayyy burcu canim yaaa sen heryere yetişiyorsunn smiliyface
süppersin yanii

Arkadaşalr bir sonraki toplantı içn 2 ayrı tarih sunuyorum karar verin artık ya 11/12 Ağustos ya da 18/18 Ağustos olsun uzaktan gelecekler için kapımız her zaman açık

bana tüm tarihler uyar,türkiyenin her yerinden gelecek arkadaşlara evim ve gönlüm ardına kadar açık..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri