İzmir'den Sevgiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan layela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

layela

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam site ahalisi,ben İzmir'den Layela.
Tamamen tesadüfi bir şekilde karşıma çıktı bu site ve ilgimi çektiği için buradayım.Yolun henüz başındayım,bakalım neler olacak? smiliyface

Ynt: İzmir'den Sevgiler

Layela hoşgeldin aramıza bende yeniyim ama senden eski sayılırım :) Sitenin faydasını göreceğine inandıktan sonra şüphen olmasın hiç bu konuda ...

layela bende sana izmirden kocaman kiss3 göndereyim...hoşgeldin safalar getirdin..

merhabalar layela.. hoşgeldin yanımıza... ark5

35521rosainnamorataky8bz2.gif
kalbimin bir parçası daima egede.. sana ve egeye sevgilerle..
62hsb5jri1cz6.gif

Teşekkür ederim,hoşbuldum :)
Ama sanırım yeni gelenlere merhaba demek pek çok site üyesinin önemsediği bişey olmasa gerek. İçtenliği göremdiğim için üzüldüm açıkçası :(

Hoşgeldin sefalar getirdin. İlk yoksa bu koşulsuz kabuldendir. Hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz.

Hımm anladım :D
Öncelikle siteyi ve üyelerini tanımaya çalışıyorum. Çok fazla okumama gereken konu var :)

hoşgeldin aramıza layela art56art56

teşekkür ederim kutalmisoglu,hoşbuldum

hoşgeldin sefalar getirdin smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri