İzmirden sevgiler...

gülfuren

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
kiss3 Bende bugün üye oldum..Motivasyon konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Daha emeklemekdeyim..İnşallah yürümeyi de öğrenirim..Sevgiyle mutlu kalın.. kiss3

Ynt: İzmirden sevgiler...

ohh ohh benim memmleket civarı toplanıyo buraya.... ttli3

sende bu azim varken tez zamanda koşanlar arasında olacaksın belli

yanımıza hoş geldin ... izmire selamlar... (sevgili babamlar oradalar ark5 )
bi sürü izmirli var aramızda hepsi birbirinden güzel insanlar ...

sende eklendin şimdi ohh .... daha nolsun... wave

hoşgeldin sefalar getirdin...
sevgiler... actionsmile

gülfuren ' Alıntı:
kiss3 Bende bugün üye oldum..Motivasyon konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Daha emeklemekdeyim..İnşallah yürümeyi de öğrenirim..Sevgiyle mutlu kalın.. kiss3
Hoşgeldiniz İzmirden bir çok üyemiz var aralarina katilmis oldunuz. hismiley

Hoşgelişlerin olsun music45

Çok teşekkürler..İzmir baya ilgili demek..Çok sıcaksınız,ilginiz için teşekkür ediyorum..Şimdiden üye olduğum için mutlu oldum.. smil56

hoşgeldin gülfuren wave

o güzel izmir'e sevgilerimi yolluyorum..hep bunu yaparim ben en sevdiğim şehir çünki.
insanlarina da yansiyor mu ne bu güzelliği?...
of izmir off smil56 yanik türkü çiğirsam yetmezki.. kiss3
hosgeldin gülfuren kiss3

izmirin denizi kız, kızı deniz kokar..izmirin sokaklarıda hem deniz hemde güzelkız kokar..yaaa işte böyledir benim izmirim ve izmirimin insanları..sıcaktır..dosttur..ve içleride dışlarıda güzeldir..gülfuren hoşgeldin...güzel kız sen izmirimin neresindensiiiiin?

hoşgeldiiiin gülfuren hismiley

blissy

gülfuren ' Alıntı:
Çok teşekkürler..İzmir baya ilgili demek..Çok sıcaksınız,ilginiz için teşekkür ediyorum..Şimdiden üye olduğum için mutlu oldum.. smil56

ewet aramızda bayaa izmirli olmuştur herhalde...
güzel izmirim, deniziyle,sıcacık güneşiyle,tarihiyle,kibar ve yardımsever insanıyla bambaşkadır...
mis kokar,bağımlılık yapar güzel izmirim...

(bu arada izmire takıldım sana hoş geldin demeyi unuttum,çok özürler)

hoşşş geldin güfuren ,hep sevgiyle kal....
güzel paylaşımlar dileğiyle..
geç oldu biraz pardon..... ttli3

ewet aramızda bayaa izmirli olmuştur herhalde...
güzel izmirim, deniziyle,sıcacık güneşiyle,tarihiyle,kibar ve yardımsever insanıyla bambaşkadır...
mis kokar,bağımlılık yapar güzel izmirim...

(bu arada izmire takıldım sana hoş geldin demeyi unuttum,çok özürler)

hoşşş geldin güfuren ,hep sevgiyle kal....
güzel paylaşımlar dileğiyle..
geç oldu biraz pardon..... ttli3
[/quote] Olsun önemli değil..İzmir insana her şeyi unutturuyor..Bir döem İzmirden uzakta kalmıştım,bağımlılık konusuna katılıyorum..Herkeze sıcacık duyguları için teşekkür ediyorum..Huzur dolu günler... kiss3

merhabalar,

alinda memleketimin her tarafi guzel ama bene izmir bambaska, butun izmirlilere ve kalbi izmirde kalanlara sygilar v de sevgiler!!!
ben bir izmir tutkunuyum!!
haydi herkese iyi gunler
ulku cat3500

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri