İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!!

melodiss

New member
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar sizde bi mutlu haber daha senemce ablamda iş bulmuşşşşşş... f678h f678h

nasıl sevindim ablam... kiss3 en güzeline layıksın.. 25889

3288.jpg

Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!!

Yavaş yavaş herkes dileğine kavuşuyor.Sanemce'cim yeni işin hayırlı uğurlu olsun.Bol kazanç getirsin sana (ki bize yemek ısmarla hep) y789 .Bu ay kutlamalar ayı oldu.

Sıra geldi Pamuk'a.Ondan da mutlu haberi bekliyoruz. kiss3

Ya yazdım daha demin,kabul etmedi bi daha yazayım sanemce ablama...
Valla Redflowers ve sen bizi çok sevindirdiniz ablam...İnşallah çok seversin yeni işini,çok huzurlu ve mutlu olursun... kiss3 k8908

Sevgili Melodis, Redflowers çok teşekkür ederim. Geçen hafta cuma günü arayıp, pazartesi günü başlamamı söylemişlerdi.. Şehir dışındayım diye başlayamam demiştim.
Yarın başlıyorum hayırlısıyla..
Yapılan dualar, gönderilen enerjiler sonucu böyle bir sonuç kaçınılmazdı zaten ark5
Sıra da Pamuk var evet.. O da en yakın zamanda güzel bir iş bulacak inşallah..

Manevi desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.. Allah hepimize bol ve bereketli kazançlar nasip etsin ki, gönlümüzden geçtiği gibi en güzel yerlerde en güzel yemekler ısmarlayalım ttli3
sevgiler
kiss3

Sycorox canım çok sağol.. İzmir'in havası kokusu, Hayal ablamın enerjisi halen üzerimdeyken pozitif bir başlangıç olacak benim için.. Hepimiz mutlu olmayı çok fazlasıyla hakediyoruz. Ve yavaş yavaş hedeflerimize kavuşuyoruz ne güzel thumbsanim Hep birlikte daha güzel haberleri kutlayalım her günümüz şenliklerle geçsin istiyorum.
Canım çok teşekkür ederim
kiss3

Sycorox ' Alıntı:
Ya yazdım daha demin,kabul etmedi bi daha yazayım sanemce ablama...
Valla Redflowers ve sen bizi çok sevindirdiniz ablam...İnşallah çok seversin yeni işini,çok huzurlu ve mutlu olursun... kiss3 k8908

clapping tebrik ederim senemce umarım herzaman işinde başından sonuna dek istediğin güzel durumlar oluşur. İnşallah çok çok kazanırsın da işlerini yoluna koyduktan sonra sen de ihtiyacı olanlara dağıtırsın. Sevgiler... tender45 girlhaha t678

İnsirah ne güzel dedin gönlümü okudun sanki "ihtiyacı olanlara dağıtırsın" derken.. Çok büyük bir coşkuyla inşallah diyorum..
yarın işe başlayacak gibi bir psikoloji yoktu üzerimde sanki ama bu mesajlardan sonra sabah olsun başlayayım istiyorum ark5
çok teşekkür ederim. iyiki varsınız kiss3

insirah ' Alıntı:
clapping tebrik ederim senemce umarım herzaman işinde başından sonuna dek istediğin güzel durumlar oluşur. İnşallah çok çok kazanırsın da işlerini yoluna koyduktan sonra sen de ihtiyacı olanlara dağıtırsın. Sevgiler... tender45 girlhaha kiss3

Tebrik ederim senemce ablacıgım . mutlulugun saadetin daim olsun .
seni en iiy anlayacaklardan ve anlayanlardan biri benim sanırsam ki ne işde calısdıgını bilmiyorum fakat :P
bende bi emekciyim ve kendi işimin kendi patronlugumun yapmanın keyfini sürüyorum ve calısmanın nasıl bi duygu oldugunu aksam eve giderken offf be cok yorucu bi gündü demenin ne demek oldugunu iyi biliyorum

Hayırlı uğurlu olsun Ablacım. alk78

Kutlamalarla doldu bu ay maşallah. 956k

Bi giriyorum, yeni kutlamalar.

Keşke her gün böyle olsun. super

Başarılı çalışmalar diliyorum. sung66

Sanemce hayırlı uğurlu olsun yeni işinde başarılar dilerim.Allah mutluluğunu daim etsin.Yüzünden gülücükler eksik olmasın.blissy

mutluluklarımız paylaştıkça artıyor Serkan kardeşim. inşallah senin adına da en kısa zamanda kutlamalar yaparız ark5

bigci ' Alıntı:
Tebrik ederim senemce ablacıgım . mutlulugun saadetin daim olsun .
seni en iiy anlayacaklardan ve anlayanlardan biri benim sanırsam ki ne işde calısdıgını bilmiyorum fakat :P
bende bi emekciyim ve kendi işimin kendi patronlugumun yapmanın keyfini sürüyorum ve calısmanın nasıl bi duygu oldugunu aksam eve giderken offf be cok yorucu bi gündü demenin ne demek oldugunu iyi biliyorum

ablammm canımsın .. çok teşekkür ederim kiss3
hayalayaz ' Alıntı:
canım benim hayırlı ve uğurlu olsun, yeni işin bolluk ve bereket getirsin...amiiiiiin 96

çok sevindim smil56

yeni işiniz hayırlı olsun, bol kazançlar...
Allah iyi yerlere harcamayı nasip etsin

evet güzel oluyo mehmet haklısın her günümüz kutlamalarla geçsin bizim thumbsanim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kiss3

bymehmet ' Alıntı:

Hayırlı uğurlu olsun Ablacım. alk78

Kutlamalarla doldu bu ay maşallah. 956k

Bi giriyorum, yeni kutlamalar.

Keşke her gün böyle olsun. super

Başarılı çalışmalar diliyorum. sung66

çok teşekkür ederim cedrus ark5 hep birlikte gülelim ve mutlu olalım inşallah kiss3

cedrus48 ' Alıntı:
Sanemce hayırlı uğurlu olsun yeni işinde başarılar dilerim.Allah mutluluğunu daim etsin.Yüzünden gülücükler eksik olmasın.blissy

tebrik ediyorum sanemce alk78 yolun ve şansın hep açık olsun 8977

Ben de çok tebrik ederim arkadaşım ,Allah hayırlı işler rast getirsin,mutlu huzurlu bir çalışma hayatın olsun.. ttli3 cat3500

Sıra bende inşallah aa34

teşekkürler ark5 seninde mezuniyetini kutlarız inşallah f678h

aysunt ' Alıntı:
çok sevindim smil56
yeni işiniz hayırlı olsun, bol kazançlar...
Allah iyi yerlere harcamayı nasip etsin
inşallah kaafinur'cum hep birlikte hedeflerimize ulaşalım ark5

kaafinur ' Alıntı:
tebrik ediyorum sanemce alk78 yolun ve şansın hep açık olsun 8977

pamuk'um yakındır en kısa zamanda sana da bir kutlama yaparız super çok teşekkürler kiss3

pamukk ' Alıntı:
Ben de çok tebrik ederim arkadaşım ,Allah hayırlı işler rast getirsin,mutlu huzurlu bir çalışma hayatın olsun.. ttli3 cat3500

Sıra bende inşallah aa34

hayırlı, uğurlu olsun. bolluk, bereket getirsin...

Selam

Canım hayırlı uğurlu olsun kiss3

uy897Oh bu kutlama ayı devam etsin hep böyle sevinçli haberlerle dolsun.Sanemce canım çok sevindim umarım hep istediğin gibi devam eder ve hep mutlu olursun .Yeni işinin sana hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim .Bol kazançlar. alk78

canım benim...ne zaman mutlu haberi alıcaz diye beklerken kutlamak için geciktim.... utananadam

bu aralar bizdede bir hareket ve heyecan var... blissy bir ara günlüğüme yazıcam bu haberi...önce seni tebrik edeyim....

canım yeni işin hayırlı uğurlu olsun... tender45 başarılı bol kazançlı olsun...her şey hayatında senin istediğin yönde gelişsin... wave

umarım işinle ilgili güzel gelişmeleri bize aktarırsın....sevgiler... hismiley

1rose31433df8.gif

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri