Sycorox ' Alıntı:Ya yazdım daha demin,kabul etmedi bi daha yazayım sanemce ablama...
Valla Redflowers ve sen bizi çok sevindirdiniz ablam...İnşallah çok seversin yeni işini,çok huzurlu ve mutlu olursun... kiss3 k8908
insirah ' Alıntı:clapping tebrik ederim senemce umarım herzaman işinde başından sonuna dek istediğin güzel durumlar oluşur. İnşallah çok çok kazanırsın da işlerini yoluna koyduktan sonra sen de ihtiyacı olanlara dağıtırsın. Sevgiler... tender45 girlhaha kiss3
bigci ' Alıntı:Tebrik ederim senemce ablacıgım . mutlulugun saadetin daim olsun .
seni en iiy anlayacaklardan ve anlayanlardan biri benim sanırsam ki ne işde calısdıgını bilmiyorum fakat
bende bi emekciyim ve kendi işimin kendi patronlugumun yapmanın keyfini sürüyorum ve calısmanın nasıl bi duygu oldugunu aksam eve giderken offf be cok yorucu bi gündü demenin ne demek oldugunu iyi biliyorum
hayalayaz ' Alıntı:canım benim hayırlı ve uğurlu olsun, yeni işin bolluk ve bereket getirsin...amiiiiiin 96
bymehmet ' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun Ablacım. alk78
Kutlamalarla doldu bu ay maşallah. 956k
Bi giriyorum, yeni kutlamalar.
Keşke her gün böyle olsun. super
Başarılı çalışmalar diliyorum. sung66
cedrus48 ' Alıntı:Sanemce hayırlı uğurlu olsun yeni işinde başarılar dilerim.Allah mutluluğunu daim etsin.Yüzünden gülücükler eksik olmasın.blissy
inşallah kaafinur'cum hep birlikte hedeflerimize ulaşalım ark5aysunt ' Alıntı:çok sevindim smil56
yeni işiniz hayırlı olsun, bol kazançlar...
Allah iyi yerlere harcamayı nasip etsin
kaafinur ' Alıntı:tebrik ediyorum sanemce alk78 yolun ve şansın hep açık olsun 8977
pamukk ' Alıntı:Ben de çok tebrik ederim arkadaşım ,Allah hayırlı işler rast getirsin,mutlu huzurlu bir çalışma hayatın olsun.. ttli3 cat3500
Sıra bende inşallah aa34
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.