Işık'ca

Kuş dünyası
Yuvayı dişi kuş yapar derler. Yalandır. Erkekler işlerini üzerimize yıkmak için uydurmuş olmalı bunu :)
Mesela, leylekler her yıl aynı yuvaya gelirler. Erkekleri önceden gelir yuvayı tamir eder. Sonra hatun kişi gelir. Örgücü kuşlar var bir de. Bu kuşların erkekleri yuvayı yapar ve bayanları davet eder. Bayan gelir evini gezer beğenmezse onunla evlenmez. Eğer kimseye beğendiremezse o sene bekar kalır ve söker yuvayı, daldan düşürür. Ha birde kel aynaklar var. Bu beyefendiler, eşi eve geç kalmışsa hanımı gece yuvaya almaz. Zavallı kadın kapıda kalır. Nesli tükeniyor ya bunların anlayın neden:) En favori olan içlerinde, yalı çapkını. Bu beyefendi ne zaman eşinin yanına gitse mutlaka dereden bir balık tutar ve öyle gider, asla eli boş gitmez eşinin yanına.

Kuş dünyası
Yuvayı dişi kuş yapar derler. Yalandır. Erkekler işlerini üzerimize yıkmak için uydurmuş olmalı bunu :)
Mesela, leylekler her yıl aynı yuvaya gelirler. Erkekleri önceden gelir yuvayı tamir eder. Sonra hatun kişi gelir. Örgücü kuşlar var bir de. Bu kuşların erkekleri yuvayı yapar ve bayanları davet eder. Bayan gelir evini gezer beğenmezse onunla evlenmez. Eğer kimseye beğendiremezse o sene bekar kalır ve söker yuvayı, daldan düşürür. Ha birde kel aynaklar var. Bu beyefendiler, eşi eve geç kalmışsa hanımı gece yuvaya almaz. Zavallı kadın kapıda kalır. Nesli tükeniyor ya bunların anlayın neden:) En favori olan içlerinde, yalı çapkını. Bu beyefendi ne zaman eşinin yanına gitse mutlaka dereden bir balık tutar ve öyle gider, asla eli boş gitmez eşinin yanına.

y789smil56khkh56art56art56

Dün geceyi kötü geçirdim. Bilmiyorum dolunayın etkisi mi yoksa başka bir sebeple mi rahat bir uyku uyuyamadım. Saat 3 de ben hala uyanıktım. Yattığımda kalbimde bir çarpıntı oldu, nefesim sıkıştı. Bunu bazen yaşarım, nedenini bilmiyorum. Hayat iniş çıkışlarla dolu, her zaman iyi olmazsınız. Vardır bir hikmeti. Olduğu kadar. Nefes alabiliyorum ya hala şükürler olsun. Sağlıklıyım, yavrularım iyiler. Dediğim gibi "Olduğu kadar, bugünüme hamd olsun"

Bilmiyorum nerede ve kimler. Onlarca insan, onlarca canlı geçti hayatımdan... Ne çok canı incitmişim kim bilir? İnsanım işte, hatasız değilim. Kalbini, canını emanetim bilemediğim kim varsa, yeryüzünde kalbini kırdığım canını yaktığım. Ruhlarınız, yürekleriniz duysun. Hepinizden özür diliyorum ve hatta kendimden de özür diliyorum. Kıymetini bilemediğim her şeyden, herkesten özür diliyorum. Ve kıymetini bilemediğim onca nimetin. Allahım, en çok en çok nimetlerinin kıymetini bilemediğim için Yüce Rabbi Rahimim Senden özür dilerim. Sevgiyi bulmak ve yüceltmek, Ala'yı İlliyyin denen makamın talibi insan. Ve aşağılarında aşağısına düşme ihtimali olan insan. Sana sığınırım Allahım, Sana sığınırım düşmekten aşağılarında aşağısına. Şeytan ve nefsimin şerrinden.

“Hayatta tek bir kere seversiniz, diğerleri ya kaçış ya aldanıştır” Goethe

Akşam yavrumun geliş saatinde yaptığım yemeğin kokusunu merdivenlerde almış oğlum." Ne kadar güzel kokuyor, inşallah bu koku bizim evden geliyordur" demiş. Görünce çok mutlu oldu. Ben de çok mutlu oldum. Yavrumun dileğini gerçekleştirebildiğim için. :)
Annelik güzel meslek. Hele armağanı dünyada ki en çok sevdiğin varlıkların mutluluğu olunca.
Sevdikleri yemeklere verdikleri tepki "Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin, yüreğine sağlık" şarkısı olur. Şımartırlar beni böyle. Hamd olsun varlık ve sağlıklarına

hayatta tek karşılıksız seven ANNE lerimiz, hiç bir karşılık beklemeden seven tek kişi, KARŞILIKSIZ SEVGİ özden gelen sevgi,
cennet neden Annelerimizin ayakları altındadır ın tarifsiz cevabı...

Amin Allah layık etsin. Umarım ayaklarımın altında bir cennet barındırıyorumdur. Onların varlığı da benim cennetim. Şükürler olsun:)

cennet senin içinde, kendini yargıladığın her an cehennem desindir.

Nasıl vazgeçerim hayallerimden, o hayaller ki yıllardır heves oldu. Hayat oldu bana. Nasıl vazgeçerim hayallerimden!sadanim
İhtimali bir ışıktı ömrüme

Yağ yağmur yağ. Yıka bütün ömrümü bereketinle. Artık bana sevgi dolu yarınlar getir. İçimde hiç bir korku yok. Hiç umutsuzluk yok. Eminim yarınlardan. Yaşıyorum ya, hayattayım, nefes alıyorum ya. Hala şansım var. Ve yaşamaya hakkım var yüreğimden geçenleri. Martı jonathan gibi daha daha uzaklara uçmak hayalim. Tek Allaha inancım ve güvenim. Sana sığındım Allahım yalnız Sana inandım ve yalnız Sana güvendim...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri