İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan f0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

f0x

New member
0
HD RANK
Katılım
24 Mart 2011
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
İstanbul
Web sitesi
www.evrenhost.com
Merhaba arkadaşlar.

Şimdi soracağım soru biraz farklı bir soru. ( En azından bence farklı :) )
Bu sorunu çözebilmek için, "İnsanın canı neden sıkılır ?" Sorusundan yola çıkarak biraz araştırdım ama sonuç elde edemedim.

Benim canım hiç sıkılmıyor. Yani hiç işim olmasa, müzik olmasa, Tv olmasa, kitap ya da herhangi birşey okumasam, kimse ile konuşmasam, dışarıya çıkmasam, çevremde hiç ses olmasa vs.vs. yani bir bitkiymişim gibi olsam o an. Yinede hiç canım sıkılmıyor off puff etmiyorum.
Sağa sola saldırmıyorum ya da hayallere dalmıyorum.
Belkide dalıyorum ama farkında değilim ya da o an birşey düşünmüyorum boşum. Sanki beynim stop etmiş izdivaya çekilmiş gibi. Bende bir robot gibi sırt üstü yatmış ve tavanı seyrederek saatlerce durabiliyorum. Bu haftada bir kez kendini tekrarlıyor. Gece boyunca bahssettiğim gibi oluyorum.

Bu askerdeykende oluyordu ben her gece sınırda 12 saat pusu nöbeti tutardım geneldede tek başıma yollarlardı beni mevziye. Hiç canım sıkılmazdı o geceler boyunca ama en azından o zaman bir meşgale vardı araziye bakıyordum hani kimse geliyormu vs. diye.

Şimdi bir meşgale olmadanda bu durum devam ediyor.

O an ne mutluyum ne de üzgün.
Ne ağlıyorum ne gülüyorum, ya da ne özlüyorum ne kendimi seviyorum.
Aklımda hiçbirşey ve hiç kimse olmuyor. Boş Boş Boş

Bende şular yok, önceki bir mesajımdada yazmıştım.

Özlemiyorum, acımıyorum, Acı hissetmiyorum, Üzülmüyorum, Duygularım incinmiyor, Sevmiyorum, Heyecanlanmıyorum, Üşümüyorum, Sıkılmıyorum, Kimseye ihtiyaç duymuyorum, vs. vs.

Şimdi bu nedir yani bir insanın canı sıkılır normalde yapacak bişeyler olması gerekir doğru değilmi bu nedendir neden oluyordur.

Uzmanlara danışasım yok. Fikir duymak istiyorum. Herşey için uzmanlara gidemem. Çünkü o zaman özel bir uzman tutup hani belki tahminen bir yıl gibi bir süre yanımda taşımam gerekir. :)

Çok sorum var merak ettiğim çok şey var ve bunların bu sitede çözülmesini istiyorum tabi mümkünse :)

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Saygılar.
 
Sürekli canı sıkılan biri olarak çok imrendim durumunuza :) Bence hissizleşmişsiniz,büyük bir acı,üzüntü geçirdiniz mi ?
 
Benim başımdan birçok olay geçti. Maddi acı manevi acı.
Duygularımdanda bahsetmiştim yazımda

Özlemiyorum, acımıyorum, Acı hissetmiyorum, Üzülmüyorum, Duygularım incinmiyor, Sevmiyorum, Heyecanlanmıyorum, Üşümüyorum, Sıkılmıyorum, Kimseye ihtiyaç duymuyorum, vs. vs.

diyerek bahsetmiştim.

Yerimde olmayı hiç istemezdiniz aslında :)
 
Ben çok isterdim yerinde olmayı.En azından benimkide tam tersi sürekli canım sıkılıyor.Hiç yanlız kalmak istemiyorum hep bişeyler yapmak istiyorum..Bi sn bile boş oturmak beni inanılmaz bunalıma sürüklüyor..
Eğer bi tavsiye isterseniz benden ufak bir tavsiye. Siz bişeyler yapmak için illaki canınızın sıkılmasını beklemeyin.Kendiliğinden bişeyler yapın..Bir süre sonra ister istemez canınızın sıkıldıgını görüceksiniz..
Mesela 1 hafta hergün kitap okursanız diğer hafta canınız sıkılacaktır emin olun :)
 
çok ilginç durumunuz.. ben de çok çok sıkılan biriyim ne yazık ki..Yurtta kalıyorum, bir gece oda arkadaşlarım gelmeyecek olsa kendimi depresyonda buluyorum.:( Yalnızlıktan nefret ediyorum ve başladığım bi çok şeyi sıkıldığm için yarım bırakıyorum..:(

Bu arada alakasız ama burcunuz nedr acaba?:)
 
Sadece varolma durumuna geçmişsiniz gibi görünüyor. Ancak bu bilgelikten mi yoksa bir takım yaşanan can sıkıcı, üzücü olaylara, bilinçaltının duygusuzlukla tepki vermesinden mi kaynaklı, kestirmek zor. En azından benim bilgi birikimim buna müsait değil. Ama çok ilgimi çekti bu durum zira benzer halini ben de yaşıyorum zaman zaman. Benim için yeni bir araştırma konusu oldu; yeni bir şeyler öğrenirsem sizi de haberdar ederim :)

Sağlıcakla kalın.
 
Sadece varolma durumuna geçmişsiniz gibi görünüyor. Ancak bu bilgelikten mi yoksa bir takım yaşanan can sıkıcı, üzücü olaylara, bilinçaltının duygusuzlukla tepki vermesinden mi kaynaklı, kestirmek zor. En azından benim bilgi birikimim buna müsait değil. Ama çok ilgimi çekti bu durum zira benzer halini ben de yaşıyorum zaman zaman. Benim için yeni bir araştırma konusu oldu; yeni bir şeyler öğrenirsem sizi de haberdar ederim :)

Sağlıcakla kalın.

Teşekkürler ilginize olsun.. Ben sanırım bazı şeyler buldum yaklasık 1,5 aydır ortalarda yoktum :) Kendim için birçok şey yaptım, meğer ben neymişim ya öle :)

çok ilginç durumunuz.. ben de çok çok sıkılan biriyim ne yazık ki..Yurtta kalıyorum, bir gece oda arkadaşlarım gelmeyecek olsa kendimi depresyonda buluyorum.:( Yalnızlıktan nefret ediyorum ve başladığım bi çok şeyi sıkıldığm için yarım bırakıyorum..:(

Bu arada alakasız ama burcunuz nedr acaba?:)

Dedimya ortalarda yoktum uzun zman olmus mesaj atılalı. Bende depresyona girebiliyorum. Konunun depresyona girememek ile alakası yok bu daha farklı yani istediğim zaman bu duruma geçiş yapabiliyorum :)
İzdivaya çekilmek yeterli

Bu arada Boğa burcuyum ben :)
 
Benim de canım hiç sıkılmaz,yalnız değilsiniz:)) hep tek başıma çıkarım dışarı hiç arkadaşa ihtiyaç duymam,hatta yalnızlığı severim,sessizliği de öyle.Hiç bir uğraşım olmasa bile ilginçtir sıkılmıyorum,sanırım hissizleşiyorum giderek:)))
 
acı hissetmemek güzel bişey elbette ama,
asıl güzel olan, hayatı duygularla yaşamak, hissetmek. bu can sıkıntısı bile olsa.
nacizhane fikrim -olmaz- deseniz bile yine de bir danışman edinmeniz.
 
en azından 1 hafta bile olsa birde sizin gibi yaşamak nasıl birşey olurdu merak ettim şu an.


''Özlemiyorum, acımıyorum, Acı hissetmiyorum, Üzülmüyorum, Duygularım incinmiyor, Sevmiyorum, Heyecanlanmıyorum, Üşümüyorum, Sıkılmıyorum, Kimseye ihtiyaç duymuyorum, vs. vs.''

en azından yukardaki söyledikleriniz ile dolu 1 Hafta. Çünkü şu an bu yaşadığınız iiyi mi kötü mü tam bilemedim :)
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst