iki noktacınız geldiiiii....

valla benimde bilinçaltı kabul etmiyor güzel düşünceleri.onu anladım.bugün kaç defa denediysem olmadı yine işim.ne diyelim hayrlısı...

İş bulma ile ilgili ise;
Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum..
Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum
ama senin iş dediğin başka bir konu galiba..

İş bulma ile ilgili ise;
Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum..
Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum
yo aynen dediğin gibi normal bildiğimiz iş:)aslında benim mesleğim var.mali müşavir stajeriyim ama istediğim gibi olmuyor hiç bir şey.2,5 yıldan beri beklediğim bir iş var:)hala olacak hala olacak o yüzden çok sıkıldım artık.sabretmekten bıktım.kpss ye girmeye karar verdim ve mevcut işimden de bugün itibariyle istifa ettim.ay sonunda ayrılıyorum.Ama hala küçük bir umut diğer işten haber beklemekteyim:D ağustosta askerim.kısa dönem olacak büyük ihtimal ama insanın yine de kafası karışıyor.anlayacağınız hayatımda işler hiç ama hiç yolunda değil.hayrlısı...

İş bulma ile ilgili ise;

Bence bu olumlamalar güme gitmesin.. Devamını da yazıyorum..

Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben her yerde kendi istediğimi yapıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi işime sahibim.
Ben yaptığım ii severek yapıyorum.
...vb sen de çoğaltabilirsin..
Kolay gelsin..

Bence bu olumlamalar güme gitmesin.. Devamını da yazıyorum..

Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben her yerde kendi istediğimi yapıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi işime sahibim.
Ben yaptığım ii severek yapıyorum.
...vb sen de çoğaltabilirsin..
Kolay gelsin..
çok teşekkür ederim.yarın bütün gün bunlarıda deneyeceğim:)

Merhaba sudem ablaa , telkinlerimi dinliodum ama ne zamandır foruma girmiodum . Dün bişey bakmak için girdim ve tesadüfen senin günlüünü gördüm.. Resmen bağımlılık yaptın ilk 30 sayfayı bi çırpıda okudum girlhaha biriniz bulutlarla ilgili bi deneyimini anlatmıştı bende hemen gidip deniyim dedim , birbirinden uzak iki minik buluta iki nokta uyguladım ve enerji yükledim birbirlerini mıknatıs gibi çektiklerini düşündüm .. hani güneşe çok bakınca baktıımız şeyleri net göremeyiz ya , bulutlar kayboldu bi an , kafamı çevirip tekrar baktıımda bi tanesi dağılmış ve dierine doğru koşuo gibiydi sanki ooo67 ve bi süre sora tamamen birleştiler f678h

şaşırdım ve hemen paylaşmak istedim sıcağı sıcağınaa .. burdaki enerjiye bayıldım , yazdıklarınızı okudukça sevgim ve enerjim müthiş çoğaldı ve hepsini sizlerle tekrar paylaşmak istiorummm sizi seviorummmmmmmmm happy6

pckopat şu rütbenin altındaki hareketli resme çok güldüm yaa girlhaha canım sıkkındı birascık , görünce bol bol sırıttım sayende smil56 iyi ki varsın ttli3

ayyy okudum baya bi sayfa destim yoruldum ama degdi cok sey ogrendim tskler sudem abla :):)

amaaaa anlayamadgm yda yapamadgm (henuz) tek sey iki nokta .. bulamyorm nereye koycaimi ama dnemeye devamm

pckopat şu rütbenin altındaki hareketli resme çok güldüm yaa girlhaha canım sıkkındı birascık , görünce bol bol sırıttım sayende smil56 iyi ki varsın ttli3
haa hatırladım komikti gerçekten sevindim sizi güldürdüğüme zaten gülün diye koymuştumsmil56

Bu iki noktanın ne olduğunu ben anlamadım desem...
y789

bende yukaridaki arkadasa eslik etsemmm....

25889Günlerdir okuyorum,önce matrix'e hükmedin sayfası,sonra,alıntıların oldğu bölüm, şimdi de bu sayfalar oku oku bitmeyecek gibiydi...Teşekkürler herkeze, yapmak bana da nasip olsun.Denemelerimde sıkılıp bıraktım hep...Bu gün sadece deneme amaçlı yapiyim dedim başıma müthiş bir ağırlık çöktü tam 3 saat uyudum..uyku falan kalmadı şimdi...Yararlı bilgilerinize çok teşekkürler...SevgilerO0

selam arkadaslar sizden bi ricam olacakti.ya bu iki nokta olayini tam olarak anliyamadim.metrixe hukmet de okudum tam olarak anliyamadim.bana kisaca anlatacak bir gonullu varmi.tsk

Foruma yeni giren arkadaşlar bu konuyu anlamadığınız için sorular sormuşsunuz...Matrixe Hükmedin 111 den itibaren okumaya başlarsanız daha iyi anlarsınız...kitaptan alıntılar ve bu günlüğün başından itibaren deneyimler açıklayıcı olacaktırkrzm67

sizi gördüğüme çok sevindim uzun zamandır siteye girmediğiniz için üzülüyodum gerçi ben siteye katıldığımda siz yoktunuz ama ben sizin iki nokttacınız geldi başlıklı yazılarınızı ve matrixe hükmedin başlıklı konu ile matixe hükmedin alıntılar başlşıklı konuları baştan sona ezberlercesine okudum çok ilgimi çekti ve sizi çok sevdim siz beni tanımasanızda, sizden öğrendiğim bu iki nokta yöntemiyle çok güzel dileklerim gerçekleşti bunun için size teşekkür etmek istemiştim ama şimdi siz girebiliyosunuz foruma bu seferde ben giremiyorum işten çıktığım için , neyse iki nokta yapıyorum yakında yeni işime başladığımda görüşmek dileğiyle

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri