valla benimde bilinçaltı kabul etmiyor güzel düşünceleri.onu anladım.bugün kaç defa denediysem olmadı yine işim.ne diyelim hayrlısı...
yo aynen dediğin gibi normal bildiğimiz işİş bulma ile ilgili ise;
Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum..
Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum
ama senin iş dediğin başka bir konu galiba..
İş bulma ile ilgili ise;
Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum..
Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum
ama senin iş dediğin başka bir konu galiba..
çok teşekkür ederim.yarın bütün gün bunlarıda deneyeceğimBence bu olumlamalar güme gitmesin.. Devamını da yazıyorum..
Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben her yerde kendi istediğimi yapıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi işime sahibim.
Ben yaptığım ii severek yapıyorum.
...vb sen de çoğaltabilirsin..
Kolay gelsin..
çok teşekkür ederim.yarın bütün gün bunlarıda deneyeceğim![]()
haa hatırladım komikti gerçekten sevindim sizi güldürdüğüme zaten gülün diye koymuştumsmil56pckopat şu rütbenin altındaki hareketli resme çok güldüm yaa girlhaha canım sıkkındı birascık , görünce bol bol sırıttım sayende smil56 iyi ki varsın ttli3
haa hatırladım komikti gerçekten sevindim sizi güldürdüğüme zaten gülün diye koymuştumsmil56
ya hangi resim arkadaşlar,kaçıncı sayfada? aradım taradım bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.