iki noktacınız geldiiiii....

hpm2arkadaslar gozunuzde buyutmenize gerek yok herkes yapabilir .zaten bunu biz her zaman yapiyoruz.yaradanimiza birsey isterken dua etmiyormuyuz?once niyetimizi belirliyoruz.bir nokta simdiki durumumuz bir nokta olmasini istedigimiz niyeti olmus haliyle gorebilmek,duyabilmek hissedebilmek.yani olmus gibi hayal etmek.hissettigin sevinci o an yasamak.sesi duymak.agzinda o tadi duymak.kokuyu hissetmek.hayalini zorlamak imgelemek.sonra unutmak.duada oyledir olacak mi diye merak edip durursaniz olmaz.tam bu artik olmaycak diye herseyden vazgectiginiz anda oluverir.hepimizin bsina gelmistir.iste bu anda da niyet cok onenmli olacagina gercekten inanirsaniz oluyor.basit islerde deneyin ilk once.oldugu zaman size bir guven geliyor.hepsine olacak gozuyle bakarak yapiyorsunuz.y789noktalar onemli degil.onlara takilmayin herhangi hayali kafanizd da belirleybilirsiniz.onemli olan niyet ve imgeleme ve serbest birakma..kolay gelsin bundan sonra basardiklarinizi yazin bekliyorumyrl78

canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu
sevgiyle mutlu kal.y789

canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu
sevgiyle mutlu kal.y789
yok hayatim nokta bulmak o kadar onemli degil.once niyetini belirliyorsun.sonra bunu olmus gibi hayal ediyorsun,burasi cok onemli ses,koku,goruntu,hisler o anki duyguyu sanki yasiyacaksin olmus gibi sukret,noktalara takilirsan bunlari hissedemezsin.hayal gucu cok onemli
krzm67

Ciddimisin inanayımmı gerçekten happy6
O0tabiki ALLAH bilir ama nedense oyle hissettim iki nokta yaparken.
sen kendinde yapabilirsin.kucaginda bebek mis gibi kokusunu duy.onu besledigini o anki yasayacagin mutlulugu hisset ve olmus gibi sukret.art56art56

Tamam canım şimdi deneyeceğim çok teşekkürler.

Kızım olacak evet buna inanıyorum.Bu müjdeyi duyduğumda seninle

paylaşacağım.

2 nokta arasındaki yolculuğunuzda ışığınızidea3 sizi hiç bırakmsın.
Sevgiler...

yok hayatim nokta bulmak o kadar onemli degil.once niyetini belirliyorsun.sonra bunu olmus gibi hayal ediyorsun,burasi cok onemli ses,koku,goruntu,hisler o anki duyguyu sanki yasiyacaksin olmus gibi sukret,noktalara takilirsan bunlari hissedemezsin.hayal gucu cok onemli
krzm67
canım ben onları biliyorum.sadece makrise hükmedin kitabında iki noktayı bulup yapın diyorda sizdemi öyle yapıyorsunuz diye merak ettim cevap için teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki tekrar döndünüz....sevgiyle mutlu kalınnny789

Sevgili sudem
az önce konsantrasyonumu toplayıp,Şu anımı ve olmak istedğim anım yani anne olduğum anı hayal ettim.Özellikle bebeğimi emziriken gözlerim doldu.
Çok teşekkür ederim sudem.Işıkla kal canım.Bu konuda takibimde artık 25889

sizlere ornek olsun diye yaziyorum oglum sinawa girmeden once haber verir.diyelim ekonomi dersi sinawi.niyet ederim oglumun bu sinawda basarili olmasi icin.istedigi notu almasi icin.hatta yazarim bazen niyetimi cunku yazmanin gucune inaniyorum.o an oglumu sinawda sorulari yanitlarken hayal ederim.ciktiktan sonra bana telefon acip,annecim cok iyi gitti.hic zorlanmadim.dedigini sevincli bir sekilde beni aradigini imgelerim ve sukrederim olmus gibi en sonunda.noktalara cok takilmayin

canım ben onları biliyorum.sadece makrise hükmedin kitabında iki noktayı bulup yapın diyorda sizdemi öyle yapıyorsunuz diye merak ettim cevap için teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki tekrar döndünüz....sevgiyle mutlu kalınnny789
tabiki biliyorsunuzdur ben butun arkadaslara kolaylik olsun diye basitlestirerek yaziyorum.bizim yazilarimizi okuyup faydalansinlar diye...yoksa sizin bilmediginiz icin degil.ben iki noktayi yapmaya basladigida daha kitabi almamamistim.aldigimda da iyi ki kitabi once okumamisim daha zor gelecekti gozume.ama simdi asil ozunu yazdim pratik yapa yapa bu kaniya vardim.tabiki iki nokta bulunacak ama her arkadas oraya takiliyor asil onemli konuyu atliyor.iki nokta hissettigin icinden gelen herhangi bir yer olabilir.boyle dusunursek herkes daha kolay basarir.amacim bu.sevgiyle kal.

Tamam canım şimdi deneyeceğim çok teşekkürler.

Kızım olacak evet buna inanıyorum.Bu müjdeyi duyduğumda seninle

paylaşacağım.

2 nokta arasındaki yolculuğunuzda ışığınızidea3 sizi hiç bırakmsın.
Sevgiler...
sadece kiz bebek olarak kendinizi sartlandirmayin bebek olarak imgelerseniz daha saglikli olur.saglikli mutlu bir bebek sahibi olmaniz icin bende calisirim.t678

Sevgili Sudem merak etme canım ben sen kız hissettim dediğin için.
Bende hedefimi kesinleştirdim.
Yoksa bu anne olma yolumda çok uğraştığım için kesinlikle cinsiyet ayrımı yapmıyorum.

Çok teşekkür ederim canım benim hedefim için çalışacağına çok sevindim.956kgulensmiley
Işıkla kal canım İyi akşamlar....

Sudemcim merhaba...uzun zamandır yoktun ,özledik seni...

neyse seni görmüşken ,iki nokta deneyimimden bahsedeyim...bu aralar eşimin sağlık sorunları nedeniyle ,yoğun günler geçirmekteyiz...hastaneye gittik ...eşimin sağlık sorunuyla ilgili bir test yaptırması gerekti...doktorun dediğine göre altı aydan önce sıra gelmezmiş test için...ertesi gün arabada giderken bu konu ile ilgili iki nokta yaptımm...doktor o gün gittiğimizde test için yarına gün verdi ...çünkü o gün gelicek hasta iptal etmiş...dl78

şimdi test yapıldı,e sonucu almakta uzun sürüyomuşş...fakat bizim sonucu iki gün sonra aldıksevinclinasıl olduğunu tahmin edin artık...neyse birde tedavi aşamasına geçebilsek...sevgiyleee...y789

Sudem abla merhaba bir türlü fırsat bulup sana tşk edemedim ama konuştuğumuzun ertesi sabahı uyandığımda gözüm çok daha iyiydi bunun için sana sonsuz tşkler :))))

Sen Allahın bir lütfusun ablacım :)))

Geçen hafta yeğenim bizdeydi elektrik kesildi.Ona da 2 nokta tekniğini öğrettim.Elektriklerin gelmesi için bu tekniği kullandı.
Sonuç:Elektrikler geldi.idea3smil56
Gerçekten ufak isteklerden başlayın.Mutlaka sonuç alırsınız.

ben de bi insanla barıştığımızı imgeliycem olur di mi:D

hayatım elektrikçim bile iki noktalı...s45apkyok be güzelim basit işlerde başarıyorum da büyük işlerde,kendim bir yanlış inanç oluşuveriyor beceremiyorum bazen...bu çok taze bir olay...az önce bitti tamirat sizlerle paylaşmak istedim..ah şu iç sesimizi bir sustursak..bir senedir tam olarak susturamadım..önemli konularda hala direnç gösteriyorum...çok fazla olumsuzluklar yaşadım son senelerde...artık düzgün gitse kafamı kırcam diyordum..ve nerdeyse kırıyordum neyseki çok şükür o kırılan kafadan bu kadar hasarla atlattık..çok şükür şimdi çok mutluyum...çünküüü mutlu olmayı seçtim...kurban hayatı yaşamaktan kahraman hayatını seçtim...seçim çok önemli...music45

iki nokta çalışmasını bir de büyük olaylarda başarılı olmak konusunda deneyebilirsiniz bence.
Yani bu defa iki nokta konunuz "siz" ve "büyük bir konuda iki nokta başarınız" olsun :):)

bu yontemi deniyecem gerçekten ilgi çekici:))

iki nokta olayı nedir bir çok şeyi denedim ama benim hayatımda hiçbişey değişmedi nedense daha da kötüye gidiyo... ne düşünmediysem hayal bile edemediğim şeyler başıma geldi..ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...ne güzel herşey bişeyler başarmış ama ben bi adım bile gidemedim..yaaa....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri