iki noktacınız geldiiiii....

bu teknik ile bedensel değişimlerde yapılabilir mi? mesela boy uzatma, tüylerden kurtulma gibi??

bu teknik ile bedensel değişimlerde yapılabilir mi? mesela boy uzatma, tüylerden kurtulma gibi??

Ağrılar için iki nokta uygulanabiliyor,çok faydalı oluyor..
Bedensel değişim için de destek olarak uygulanabilir,sonuçta bu teknikte de olumlu düşünmek esastır..
Böyle bir deneyimim yok,olan arkadaşlar varsa paylaşımda bulunacaklardır..

Sevgiler..actionsmile

Ağrılar için iki nokta uygulanabiliyor,çok faydalı oluyor..
Bedensel değişim için de destek olarak uygulanabilir,sonuçta bu teknikte de olumlu düşünmek esastır..
Böyle bir deneyimim yok,olan arkadaşlar varsa paylaşımda bulunacaklardır..

Sevgiler..actionsmile
teşekkür ederim... bu topicin değerli yazarları lütfen bu konuda yanıtlar verebilirmisiniz???

Ben de geldim.Hepinizi çok seviyorum.Bu güzel paylaşımlarınız için hepinize çok teşekkürler.Özellikle pamuk size.Ben de en kısa zamanda iki nokta çalışmaların BAŞLIYORUM.Gelişmeleri sizinle paylaşmaktan sevinç duyarım.
Burada bulunan herkes birer melekO0

iki nokta yapmıyorum ama buna benzer deneyimler ben de yaşıyorum şükürler olsun.

birgün işten erken çıkmam lazımdı.ama o gün de fazla mesai var.bir arkadaşımı gözüme kestirdim ve o kalır diye imgeledim.

sonuç: arkadaşım senin kalmana gerek yok , zaten benim de işlerim var.sen çık ben kalırım dedi.
yupppiiiii teşekkür ettim ve normal mesai saati bitiminde çıktım.

sanırım faydalı bir soru sordum acaba niye yanıt alamıyorum... lütfen yardımcı olurmusunuz?

sanırım faydalı bir soru sordum acaba niye yanıt alamıyorum... lütfen yardımcı olurmusunuz?

iki nokta yada -kitapta bahsedilen zamanda yolculuk ile- serçe parmağımdaki ciddi sızıntıyı -yada çatlak ?? bilemiyorum- çok kısa bir sürede onardım. (daha evvel bahsettiğimi hatırlıyorum fakat nereye yazdığımı bulamadım)

deneyimleriniz gerçekten harika. özeniyorum yapmak istiyorum ama okuyorum pek çözemiyorum bu olayı tam olarak . bu iki noktayı nasıl neye göre belirliyoruz ..bu noktaları hayalimi yapıyoruz.vee bu 2 nokta belirlemeden sadece niyete yoğunlaşınca niyet gerçekleşmezmi iki nokta belirlemede ki amac ne ? valla aklıma takıldı yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :)

ikinoktayı artık ben de yapabiliyorum çok mutluyum..yaptıkça daha da kolaylaşıyor sanki.

sır ; yap - bırak !!!

* dün otobüs beklerken gideceğim yere ait otobüsün hemen gelmesini ve boş olduğunu noktaladım.1 dk içinde otobüs geldi ve boştu :))

* gece film izliyordum.cd salisede bir takılıyor.film de çok güzel. eskiden olsa sinirlenirdim.durdum.hemen noktaladım.birinci nokta cd düzeldi dedim. ikinci nokta ben cd yi gayet net ve mutlu bir şekilde izliyorum dedim.

bir ara bir baktım cd takılmıyor ve gayet net izliyorum...iki nokta yaptığımı unutmuştum bile :))

iki nokta nasıl yapılıyor açıklar mısınız?

su hayal kurma imgelemeyi anladım ama.. su iki nokta olayını anlyamadım bu noktaları nasıl belirliyoruz biri açıklayailir mi :(

arkadaşlar bu işi iyi yapıyorum diyenlerden bir ricam var... lütfen bu uygulamayı elinizdeki tüylere karşı denermisiniz? sonucu gerçekten çok merak ediyorum...

benim yaptığım sadece şu. şu an ki durumum ve olmasını istediğim durum :))

zamanla oluyor deneyin...

benim yaptığım sadece şu. şu an ki durumum ve olmasını istediğim durum :))

zamanla oluyor deneyin...

zamanla derken ne kadar bir süre
5 dakika içerisinde gerçekleşen isteklerimde oldu
siizn zaman diliminizi yazarmısınız denemelerinizde ne kadar bir zaman geçişi söz konusu

sevgiyle kaldık

arkasaşlar laptopum arızalı olsuğu için siteye giremıyordum.emektar bılgısayar hiç aklıma gelmemişti.şimdi yapılana kadar hiç olmazsa bununla idare edicem.çok mutluyum sizlerden uzak kalmak benı çok üzüyordu.oğlum hatırlattı.

sudem'cim,yeniden yanımızda olduğunu hissetmek çok güzel..oğlun ne güzel akıl etmiş..Bir daha böyle ara verme olur mu?..

Tekrar hoşgeldin.ark5
paylaşımlarını bekliyoruz yine canım,iki noktayı öğrenmek isteyenler çoğaldı girlhaha

bende bir günlüğüm olsun isterim ..ama nasıl olacak bilimiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldin sudem08 seni burada görmek çok güzel..

iki nokta tam olarak nedir ?

* varolan durum ile olması gereken durumu imgeleme ile değiştirmek
* veya varolan durumu düşünüp , bu durumu akışına bırakırsam nasıl olur ?

olay bu mudur ?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri