İçsel Konuşmalar

keskin14

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0

sevgili atakan
öncelikle emeğinden dolayı sana teşekkürlerimi sunarım alk78
internette bu tür sitelerin sayısı pek fazla değil
oysa insanlar iyi bildikleri konular hakkında bizleri aydınlatsalar
belki de vardır bu tür siteler ama o kadar çok yerler varki
merak ettiğiniz bir konuyu araştırırken faydalı siteler diğerlerinin
arasında kaybolup gidiyor içinden cımbızla seçip ayırmak gerekiyor
bu sefer cımbızımı iyi kullandım anlaşılan hpm2

nesye konuya dönelim şimdi cımbız falan derken konu dağılacak
girlhaha
yazıları okurken farkettim ki bu içsel konuşmalara ayrı bir önem
veriyorsunuz hepimiz zaman zaman kendimizle konuşuruz bu bazen
olumlu olur çoğunlukla da kendimize söylenir dururuz mp3 leri dinlemeyi
ne zaman bırakalım derken sanırım durumun tersine dönmesini
kastediyorsunuz yani kendi kendimize konuşurken daha çok olumlu
konuşmaların ağırlık kazanmasından. yanılıyormuyum daha bu içsel
konuşmalar hakkında yazılacak çok şey var ama konu uzadıkca ilgi de
azalır (mı ki)

Ynt: İçsel Konuşmalar

Hoşgeldiniz Semih bey
Doğru yorumlamışsınız uzun vadede hedefimiz içsel konuşmalarımızın olumlu hale gelmesidir.

Ynt: İçsel Konuşmalar

kiss3 hepinize sevgiler
bugün mp3 leri dinlemeye başlayışımın 12. günü Atakan beyin yazılarında sıkca değindiği gibi bende ego ve suçlulukla başladım bu ziyafete music45
Mevlananın söylediği içteki ben ime yeniden kavuştum. ark5 Tanrım ne kadar özlemişim onu. Son bir haftadır hasret gideriyoruz birbirimizle. Kah eski sevgilerimizden bahsediyoruz kah hatalarımızdan bazen ortak anılarımızı yeniden yaşıyoruz bazen de geleceğe dair konuşuyoruz. Uykuya dalıncaya kadar devam edip gidiyor sohbetimiz. Meğer maddi dünyanın girdabına nasılda kapılmışım özür dilerim senden, seni bunca zamandır ihmal ettiğim için. Beni senin kadar seven biri daha varmıki (lütfen analarımız alınmasın onların yeri ayrı) bunca zamandır yanımda olduğun halde seni yok farzetmiştim. Bana en küçük bir alınganlık bile göstermedin.
Bir başka yazımda daha değinmiştim. Bu aralar kendimle öylesine meşgulumki çevremdekileri ihmal ediyorum ister istemez. Neyse bir süre sonra aradaki dengeyi bulurum yeniden. Artık yeni mp3 leri dinlemenin zamanı geldi diye düşünüyorum. forumdaki arkadaşlara bakıyorumda birçoğu birden fazla 6-7 telkini bir arada dinliyorlar. telkinlerin etki etme süresi uzar diye düşünüyorum bunun yerine önem sırasıyla bir, enfazla iki farklı telkini birarada dinleyip etkisini gördükten sonra diğerlerine geçilirse daha doyurucu olur. bu arada birbirini destekleyen telkinlerde birlikte dinlenirse ektileride daha kuvvetli olur. uzun süre bekleyerek birçok etkiyi birden görmeyi beklemektense kısa zamanda bir telkinin etkisini görmek bir sonraki telkine geçmek için bizi kamçılayacaktır.
gene uzattım galiba şimdilik
hoşca kalın

bende bugün tevafuk oldu bu siteye girmem,ama böyle 1 şey uzun zamandır arıyordum
insan okuyo okuyo uygulayamayınca-istedigi nitelikte- haliyle morali bozuluyor
inşallah yazanlar gibi bende faydasını görürüm
kişiye özek telkinlerin fiyatı yaklaşık ne oluyor bununla ilgili birşey bulamadım

İ.N.Ş HERKESE FAYDSI DOKUNACAK ALLAHIN İZNİYLEN

temel telkin olarak adlandıraln muhteşem üçlü ile başlamak bunları dönüşümlü olarak zamanı geldiğinde listede değiştirmek gayet başarılı bir çalışma oluyor..ben şuanda listemde 7 telkin dinliyorum uyku zamanında.ama ego suçluluk kendine gven sabit oluyor.depresyon yanlarında..diğerlerini haftalık bi program halinde dönüşümlü dinliyorum..ufak tefek yan etkileri olsada alışıyor insan..
...;)

peki içsel konuşmaları yaparken kelimeleri de doğru seçmemiz gerekmıyormu bildiğim kadarıyla atakan bey bu kelimeleri

uzun araştırmalar ve çalışmalar sonucu özenle seçioruz demişti ?????

Atakan Bey demiş ya

Doğru yorumlamışsınız uzun vadede hedefimiz içsel konuşmalarımızın olumlu hale gelmesidir.

Zaten telkinler içsel konuşmalarımızı olumlu hale getirmeye yarıyor. Tabi kendimiz de bu konuşmaları farkındalıkla yaparsak veya dinlersek yani içimizde sürekli dır dır yapan sesi olumlu hale getirebiliriz.

Bizi olumsuz etkileyen içsel konuşmalar boş yere bizi suçlayan ya da herşeyi eleştiren ya da herşeye kızmamıza veya kırılmamıza neden olan yargılayıcı konuşmalar değil mi?

peki içsel konuşmaları yaparken kelimeleri de doğru seçmemiz gerekmıyormu bildiğim kadarıyla atakan bey bu kelimeleri

uzun araştırmalar ve çalışmalar sonucu özenle seçioruz demişti ?????

Sevgili concon,

Ekte sordugun sorunun cevabını bulabilirsin, olumlama dediğimiz içsel konuşmalar bazı durumlar ve şartlar yerine getirilmediği sürece pek bir etki göstermediği biliniyor, bu şartları bilirsen daha kendine güvenli ve farkında olarak bu olumlamalar seni etkiler....

http://www.hayatimdegisti.com/forum...apma-sanatinin-incelikleri-telkin-sanati.html

Sevgiyle Kalın....f678h

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri