- Reaksiyon puanı
- 0
Anlatmak istiyorum herkes faydalansın bu telkinlerden die herkes kendine gelsinn kendini sevsin yaşamın tadını çıkarsın die..işe yaradğına inansın die
Ah bu telkinler yok mu beni kendime getirdi neydi o bunalımlı haller herkesten saklanmalar fln.. gnlk açayım die dşndüm ama sonra vazgeçtim önüme gelen yere yazıyorum böyle ...
gçen ablamn yanına gttim üniersitye kep törenine ..neyse orda bi beyfendi bağırdı bana yanlışlıkla öğrencilerin önünü kapmışımda geçmelerini engelldimm
başka zaman olsa çook utanır ne yapacağımı şaşırdım ama pek takmadım bu sefer he yine utandımda o kadarda değill amann dedim bağırdıysa bağırdı dnyanın sonumuu aa hem bi daha seni nerde görcek flnn.. ( ayy komiğim değil mi )y789
Mutluyum işte herkesi seviyorum beni azarlayan abiyi bilee f678h
Ah bu telkinler yok mu beni kendime getirdi neydi o bunalımlı haller herkesten saklanmalar fln.. gnlk açayım die dşndüm ama sonra vazgeçtim önüme gelen yere yazıyorum böyle ...
gçen ablamn yanına gttim üniersitye kep törenine ..neyse orda bi beyfendi bağırdı bana yanlışlıkla öğrencilerin önünü kapmışımda geçmelerini engelldimm
Mutluyum işte herkesi seviyorum beni azarlayan abiyi bilee f678h