İçerik

Drowzee

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben bu siteye yeni geldim ve telkin CD lerinizden almayı düşünüyorum ama alacağım CD lerin içeriğini nasıl anlarım.Mesela dövüş sanatlarında Script Özellikleri yazıyor bu nasıl yani sıfırdan başlayan biri onu dinlerse dövüş sanatları uzmanı olur mu yoksa öğrenmek için insana gaz mı verir?Psişik yetenekler CD sinde sıfırdan tüm özellikleri öğrenmiş halde bunları yapabilecek konumamı geliriz?Ve alım formunda ilgilendiğin konu diyor psişik yetenekleri almak istiyorsam Spritüel ( Mistik ) Cd'ler mi yoksa Psişik Yetenekler mi yazmalıyım? Teşekkürler!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri