burdayım canım yettim garigirlhahahouse dostuuum nerdesin?özledim seni ..yoktun..bende yalnız hissettim kendimi..yalnızlık çeneme vurdu..girlhahabüssürüüü bişiler yazdım bende foruma..:zpzp:
burdayım canım yettim garigirlhahahouse dostuuum nerdesin?özledim seni ..yoktun..bende yalnız hissettim kendimi..yalnızlık çeneme vurdu..girlhahabüssürüüü bişiler yazdım bende foruma..:zpzp:
Dostum çok alemsin sen ama yakhkh56çok güldüm ellerine sağlıkgirlhahabenim gözüm korkmaz sen merak etme, eyvallah iyki varsın canım benimy789Dostum hoşgeldins456..ben biraz ara vereyim yine gelirim belki..forum sana emanet.t678.bak heryeri süpürdüm temizledim toz aldım..ocağada yemek koydum.arada bak yanmasın..biraz ütü yap.birde kitaplığı bi düzenle gözden geçirkahvesmiley..gözünmü korktu yoksagirlhaha ..ha haa kaçma sakınkrz67..ama sen gelene kadar ben hep buralardaydım..blissyyine gelcem tamam..görüşürüzz..actionsmile
çok teşekkür ederim beni şımartıyosuny789benimde hala öğrenecek çok şeyim var aslında...buarada hep beraber elele verip yükselecezğiz inşallahsevgili house ne güzel yazılar bunlar böyle,ben günlüğn bir kısmını okumuşum meğerse. bu gece azmettim hepsini bir güzel okudum,keyifle,merakla ve de hayranlıkla..senden öğrenecek çok şey var,teşekkürler paylaşımların için hala ağzım kulaklarımda.içime sevnç doldurdun,harkasın.kitabını da merakla bekliyorum.dileklerinin gerçekleşmesi çin ben de dua edyorum... sevgilerimle...f678
yahuuuuu iş güç kediler mediler falan yazamadım kaç gündür aslında biriktide birikti en kısa zamanda burdayım coming soonsevinclinerelerdesinn yahuuu
süpersinnnnn 956kteşekkür ederimmmmmmy789seninde hepimizinde oldu.... kalbinde sadece iyilik isteyen herkesin dileklerinin kabul olması niyetindeyin inşallaht678isteklerin oldu bile hause en hayırlı şekilde senin ve bütünün hayrına inşallah mutluluk ve sevgiyle hep beraber olO0
Berilce çok teşekkür ederim size, dün gece bununla ilgili bir rüya gördüm tamda üstüne bana yazdığınız yorum çok hoşuma gittigirlhahahayvanları çok ama çok seviyorum ve hiç bir çıkar gözetmeksizin onlara yardım etmeye çalışıyorum Rabbim yardım ederse daha da büyük yardımlar yapcam inşallah, çünkü yaradılanı severiz yaradandan ötürü size sevgiler dilerim BerilceactionsmileSizin tüm isteklerinizin bir şekilde olacağına inancım tam,
çünkü siz hayvanlara iyi davranarak, onları koruyarak, severek
çok iyi bir enerji gönderiyorsunuz evrene...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.