günlüğünü okumak bana mutluluk veriyor
yeni paylaşımlarını bekliyorum asi ruhlu iyi kalpli arkadaşım
rüyaların ve istanbul maceran bitmesin... y789
saol canım benim ama ben asi ruhlu değilim zorla asi yapıyolar insanı yawsevinclibende macera tükenmez sen merak etme bizi izlemeye devam edin anacımmmmmmy789günlüğünü okumak bana mutluluk veriyoryeni paylaşımlarını bekliyorum asi ruhlu iyi kalpli arkadaşım
teşekkür ederim canımmmm hher yeni güne daha iyi olabilmek için uyanıyorum oluyorumda inşallah Allah'ın izniylesevincligünaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn,,
geçiyordum uğradım nasılsın? tüm güzellikler seninle olsun, güzel bir gün, güzel bir hafta geçirmen ve güzelliklerin sürekli devam etmesini dilerim.
Güzel alıntından ötürü çok teşekkür ederim arkadaşım emeğine sağlık ama ben çok şükür yaşadığımında nefes aldığımdan duyularımda farkındayım aksi takdirde nasıl geçerdi bu hayat öyle değil mi? buarada tekrar söylüyorum şiir çok güzel ama ben o kadarda umutsuz değilim be arkadaşım, farkındayım aslında herşeyin, de, bazen işte insanız be koyveriyoruz o kadar oda gelip geçiyoooo sevincliama dışardan bukadar umutsuz göründüğümü bilmiyodum hmmm demekki asıl kendimi pek yansıtamamışım bunu anlamam iyi oldu demekki haydi ozaman..y789Duyularımızın hala çalıştığını, yaşadığımızı hissetmeyi, nefes aldığımızı dahi unuttuk...
Farkında mısın bilmem farkındalığın,
Görüyor musun acıyorum zamansız,
Şapkalar çıkarıyorum şapkasızlara,
Gözlerimi açıyorum uyuyanlara...
Farkında mısın bilmem farkındalığın,![]()
Saçma diyorum geçmişlere,
Kör diyorum gecelere artık,
Gündüzlere anlatamazken duygularımı...
Farkında mısın bilmem bu farkında olmayan dünyanın,
Döner durur yaşam oldukça,
Anlatmaz ne gelmiş ne geçmiş,
Çirkefliğe yol olur zaman,
Sen çalışırken üstüne çıkar tırnağını bile kıpırdatmayan...
(alinti)
teşekkür ederim yeldacımgercekten günlüğünü okumakk çok güzellllll
ayyy evet oluyor oldu bileeeeeeeeeeeistediğin gercek olur inşallahhh
ben yeterince açıkladığımı düşünüyordum ama sevincliseni mi kırcam söyleyeyim istanbula iş için gittim hatta ondan 1 ay önce tuttuğum dileğin metnide var dikkat edersen sonunda istediğim ortamlarda bulunabiliyorum yani bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallahy789bende burdan adım adım paylaşacağım aşka daha biraz zaman varsmileydancehouse yine döktürmüşsün ..güzel şeyler paylaşmışsın canım..ben en son istanbul maceranda kalmışım.
şimdi son yadıklarınada göz gezirdim..ama istanbul macerandan bahsederken iyi güzel şeyler yaamışsında ben ne olduğunu anlamadımdusun2. işmi aşkmı paramıı girdi hayatına..yada hepsi belkidee.s456.güzel çekimler diliyorum canım hayatınaa..:zpzp:
yuppiiii sağol canım zaten aşkımda işimle direk bağlantılı Allah söyletti sana ayyyy hadi inşallahhouseeee ozaman ben de senin için bir dilekte bulunayım..yeni başladığın işte parayıda aşkıda tam 12 den vurmanı diliyorum..heyoooo ne dilek amablissyart56art56cilgin897
canımsıngirlhaha bence ama dikkatlice bidaha bak günlüğüme aşkla ilgili uzunucaaaaaaaaaa bi yazım var nasıl görmedin onu ama epey geri sayfalarda sanırım hemen oku beğen ve güzel dileklerde bulun bana plssssy789wave44ozamaaaannn günlüğünde aşkada yer ver..birde senin kaleminden okuyalım...seviyorum senin anlatımlarını...beğenirsem birkaç güzel dilekte daha bulunurumm belki düşünmem lazımmkahvesmiley
44a
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.