HOSGELDIN MESO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eylulx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eylulx

Çevirmen
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
kiss3 kiss3 aramiza hosgeldin meso burda oldugunu bilmek gercekten cok guzel kiss3 kiss3

Ynt: HOSGELDIN MESO

kiss3

hpm1 hoşbulduk canım sümbülüm

selam meso ... t678
buradan bakınca değerli bir üyemizin değerli bir arkadaşına benziyorsun.. 4897

sakın bizi kıskandırmayın... 44

şaka bi yana hoşgeldin... sefalar getirdin.. actionsmile

ya ben hiçbişey bilmiyorum:( 12389 biri anlatsa bana

iyi tahmin ettin shamanic tesekkurler iltifatlarin icn ve haklisincok degerli bir arkadas o ama bak paylasiyorum sizinle degil mi! smiliyface

ne anlatalım meso dusun

daha net sorular sor yağmur gibi cavaplar gelir.. ttli3

payşatıkça çoğalırmış sevgiler... teşekkür ederiz sümbül kiss3

smil56

BEN İLK KEZ BİR FORMA ÜYE OLDUM...O BAKIMDAN AMA ÖGRENMEK ZOR OLMADI SANIRIM KENDİM BAŞARACAGIM bisiklet BİRAZ ÇABA SARF ETMEK LAZIM

meso ' Alıntı:
BEN İLK KEZ BİR FORMA ÜYE OLDUM...O BAKIMDAN AMA ÖGRENMEK ZOR OLMADI SANIRIM KENDİM BAŞARACAGIM bisiklet BİRAZ ÇABA SARF ETMEK LAZIM

kendini tanıtarak başlayabilirsin meso hismiley

hoşgeldin meso kiss3
artikim hepimizin arkadaşısın.. smil56

kiss3 ask olsun sen neyi basarmadin ki meso bunu basarmayasin degil mi yani?
sen geldin ya banami renk geldi siteyemi blmiyorum valla ama renkler daha parlak oldu gibi blissy blissy

uy897 oynayasım geldi hoşbulduk arkadaşlar ankaradan süheyla sümbülüm tuturdu gel kız bak neler degişecek hayatında dedi....başımın etini yedi ne ii etmiş... sanırım degişim başlıyor... sanki kollarımdaki tüyler dökülmeye başladı blissy blissy........şaka tabi kol tüylerim dökülmesin onlar benim herşeyim

khkh56

deli.......!

ben demistim sitenin rengi bile degisti diye
belki sana sitenin rengi unvanini veririz degilmi kimbilir!atakana sormak lazim tabi.......!

hele sen su siteyi incele ama korkuyorum simdi hizini alamayacaksin diye.

Not:suheyla sekerim adimizi sanimizi vermsisin ama bari kimlik bilgilerimiz verme olur mu please..........! smil56

SuMBuL ' Alıntı:
khkh56

deli.......!

ben demistim sitenin rengi bile degisti diye
belki sana sitenin rengi unvanini veririz degilmi kimbilir!atakana sormak lazim tabi.......!

hele sen su siteyi incele ama korkuyorum simdi hizini alamayacaksin diye.

Not:suheyla sekerim adimizi sanimizi vermsisin ama bari kimlik bilgilerimiz verme olur mu please..........! smil56
meso ' Alıntı:
uy897 oynayasım geldi hoşbulduk arkadaşlar ankaradan süheyla sümbülüm tuturdu gel kız bak neler degişecek hayatında dedi....başımın etini yedi ne ii etmiş... sanırım degişim başlıyor... sanki kollarımdaki tüyler dökülmeye başladı blissy blissy........şaka tabi kol tüylerim dökülmesin onlar benim herşeyim

khkh56 khkh56 khkh56 koptum yaa khkh56

djj niye koptun emel bi diyiver bakim......hani tamiri mümkünse yapıştırak.......hertürlü yapıştırıcı mevcuttur smil56

hoş geldin meso,
bu site muhteşem ,sende beğeneceksin,
f678h f678h f678h f678h f678h

meso ' Alıntı:
djj niye koptun emel bi diyiver bakim......hani tamiri mümkünse yapıştırak.......hertürlü yapıştırıcı mevcuttur smil56
madem çok merak ettin sana ayrıntı vereyim

SuMBuL ' Alıntı:
khkh56

and

meso ' Alıntı:

khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri