HO'OP ARINMA HATTI

ben 10.30 da bitirdim çok ağladım çoooookkkkkk....

bazen bendede çok şiddetli bir ağlama oluyo. Ama arınma veya eft yaparken ağladıktan sonra garip bi şekilde rahatlama o anki düşüncemin tam tersi hisler duymaya başlıyorum. Sanki arınma yaparken veya eft yaparken o insan ben değilim. başka biri var sanki içimde. gözyaşlarımla birlikte içimdeki sıkıntımılarım süzülüp gidiyor sanki. son zamanlarda daha fazla olmaya başladı. meğer ne çok ihtiyacım varmış arınmaya.

Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super

Bugünkü Katılımları İçin Herkese Çok Teşekkürler.. Gerçekten Çok İyi Bir Katarsis Halini Alıyor Bu Arınmalar..

SevgiyLe KaLın..

Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super

Çok sevindim çok çok sevincli:zpzp:

ben de de agirlik hissi ve uyk u hali oldu.

bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi?
sevgiler..

bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi?
sevgiler..

Merhaba..

ULaşacağınız Huzur Ve Mutluluk Tam da O Duyguların Arkasına Gizlenmiş Durumda.. O Duygulardan da Arınırsanız Hiçbir Sorun kalmaz.. Arada Öyle Davetsiz Misafirler Çıkabiliyor.. Merak Etmeyin .. ;)

Ben de çoğunlukla çok hüzünleniyorum bu çalışmada ve birkaç kere çok şiddetli ağladım ,ve her çalışma sonrasında uyuyakalıyorum

Ben geldiiim ,yerimi aldım sevincli 956k

bende burdayım ve başladım.

Herkese Merhabalar..

Bir Önerim Var Arkadaşlar.. Şimdi Bolluk Ve Bereket Üzerine Çalışıyoruz Bildiğiniz Gibi.. Bu Çalışma Sona Erdiği Zaman da Sağlık Sorunları İçin Çalışalım Diyorum.. Çünkü Sağlığı OLmayan Bir İnsan Maalesef Bolluğun Ve Bereketin Bilincini Tam Yaşayamıyor Ve Bu Sebeple Bu Bolluk Ve Bereket OLamıyor Kişinin Hayatında.. Tabi ki Sonuç OLarak Kararı Beraber Alacağız Benimki Yalnızca Bir Öneri..

SevgiLer..

Haklısın Tr-Ance bana uyar

Herkese Merhabalar..

Bir Önerim Var Arkadaşlar.. Şimdi Bolluk Ve Bereket Üzerine Çalışıyoruz Bildiğiniz Gibi.. Bu Çalışma Sona Erdiği Zaman da Sağlık Sorunları İçin Çalışalım Diyorum.. Çünkü Sağlığı OLmayan Bir İnsan Maalesef Bolluğun Ve Bereketin Bilincini Tam Yaşayamıyor Ve Bu Sebeple Bu Bolluk Ve Bereket OLamıyor Kişinin Hayatında.. Tabi ki Sonuç OLarak Kararı Beraber Alacağız Benimki Yalnızca Bir Öneri..

SevgiLer..

ben katılıyorum sağlıklı olmak işin başı teşekkürler

kimseler yokmuuu.....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri