Arkadaşlar yakında ben de aranıza katılmak istiyorum..Bu ara evimde yoğunum,annem ve babam bir süredir yanımdalar..Onlarla ilgilendiğim için,bu çalışmaya ara vermeden devam etmek istedim..İnşaallah daha da kalabalık oluruz..Azminiz ve değişimleriniz için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..Devam edin..super
bende gün içinde bir öfke ve gerginlik hisseder oldum bol su içiyorum..Ama gecmedi.tr_ance da bi ara aynı belirtilerden bahsetmişti.hatırlıyorum sanki. acaba bu işe yaradığının gostergelerindenmi?
sevgiler..
Herkese Merhabalar..
Bir Önerim Var Arkadaşlar.. Şimdi Bolluk Ve Bereket Üzerine Çalışıyoruz Bildiğiniz Gibi.. Bu Çalışma Sona Erdiği Zaman da Sağlık Sorunları İçin Çalışalım Diyorum.. Çünkü Sağlığı OLmayan Bir İnsan Maalesef Bolluğun Ve Bereketin Bilincini Tam Yaşayamıyor Ve Bu Sebeple Bu Bolluk Ve Bereket OLamıyor Kişinin Hayatında.. Tabi ki Sonuç OLarak Kararı Beraber Alacağız Benimki Yalnızca Bir Öneri..
SevgiLer..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.