''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

Solfeggio DNA Activation dinliyorum...sanırım bu aktivitede iyi olucak gibi..

Sedona 11:11 Solfeggio Frekansları:

UT – 396 Hz – Suçluluk ve korkuları serbest bırakma
RE – 417 Hz – Felaket halleri ve kolayca değiştirilmesi
MI – 528 Hz – Dönüşüm ve mucizeler (DNA onarımı)
FA – 639 Hz – Bağlantılar / İlişkiler
SOL – 741 Hz – Sezgilerin uyanışı
LA – 852 Hz – Ruhani duruma geri dönüş

hmmmm ben bunu çözemedim nasıl açılıyo peki nereden ulaşılıyor bu frekanslara

5. döngüye başladım
yeni bir kaç telkin ekledim...ARtık alıştım diyebilirim..önceden sabahları biraz başım ağrırdı şimdi iyiyim...inşallah daha da iyi olucam

sevgi ve huzurla...:)

Bunları gün içinde dinliyorum telkinlerimide gece dinlemeye devam ediyorum ..

frekensaların aslında tekrar başlamana gerek yok ama 3 döngü yapabilirsin...

merhaba heromaster şimdi bu telkinleri dinlerken yenilerine başlamak uygunmu acaba iyce arastırdınızmı yanlış birşey yapmayalım

indirdim peki hangisi en küçük frekans söyleyebilirmisin

heaven bunlar telkin deyil sadece frekans var içerisinde mesaj yok müzikleri sıkıcı geldiyse yeni açtığım konuya bakabilirsin ordaki sesler daha iyi..

ben indirdim fakat ileriki aylarda dinlemeye niyetliyim.şimdi elimde çok fazla dinlediğim telkin var.

kulaklıkla mı normal hoporlör ile mi dinleniyor
gözler açık mı yoksa meditasyon halinde mi dinleniliyor?

Her şey çok güzel şükürler olsun.....kendi kimiğimin oluştuğunu görüyorum....

tüm olumlamaları ve istekleri herşeyin yüce yaratıcısı Allah'a yapıyorum...dinlediğim şeyler sadece bir araç ..

Sevgi ve Huzurla...

Uzun süredir forumda yoktum..
5. döngü de bitti şükürler olsun sanırım bu döngülerin hepsi bittikten sonra bi kulak kontrolü yaptırıcam..:))
6. döngüden sonra sadece çekirdek inanç telkinlerini 1 döngü daha yapıcam ve sonrasında odaklı konularda dinleme yapıcam inşallah..şimdilik iyi gidiyor...

Sevgi ve huzurla.

uzunn bir aradan sonra tekrar merhaba....

Çekirdek inanç elkinlerinde 6. döngüm biteli iki hafta oldu.. şu an herşey güzel allaha şükür..

Şİmdi ego güçlendirici,kendine güven, bilinçaltı temizliği, ve suçluluk duygularına başladım özlem abla bunları arada ekle çıkar demişti ben de bunlara ayrı bir döngü yaptım...

şimdilik böyle ...:))
Sevgi ve huzurla

Evet yine uzun bi aradan sonra merhaba bugün buraya kadar ki tüm gnlüklerimi okudum gerçekten çok değişmişim...:))
Şu anda telkin dinlemiyorum...yani düzenli dinlemiyorum gün için de bir kaç defa dinliyorum o kadar ama çekirdek inanç telkinlerimi iyice pekiştirmek için 1 döngü daha yapsam mı diye düşünüyorum...

Herkese sevgi huzur ve güzellikler diliyorum..

yine uzun bir aradan sonra merhaba ....:))
Nasılsınız görüşmeyeli...İnşallah iyisinizdir...
hala telkin dinlemeye devam..
sizleri seviyorum
Sevgi ve huzurla...

Herkese merhaba... :)
Bugün 21 günlük yeni yıl hediyesi derinleşme çalışmasına başladım gerçekten kendimi çok iyi hissettim. Özlem ablaya sevgiler ve teşekkürler..

Sevgi ve huzurla....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri