''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

bu aralar çok agresifim çabuk sinirlerniyorum...

pek çoğumuzun bilmediği yada önemsemediği bir şeyde bizi etkileyen gezegen açılarıdır. Sizin doğum haritanızda diyelimki merkür gezegeni etkin işte bu gezegen herhangi başka bir gezegenle şu açı bu açı yaptığında kimseyi değilse de sizi kötü etkileyebiliyor. Mesela yengeçler ay burcudur ve dolunayda onlar fazlasıyla hassas kırılgan ve öfkeli olurlar. Manasız bir şekilde kavgacı olurlar. Sizde de böyle bir etki söz konusu olabilir. Ben haftalık olarak oğuzhan ceyhan demet baltacının yorumlarını dinlerim. Onlar burcuna göre şu günlerde sıkıntı hissedebilirsiniz sakin olmaya çalışın diyorlar. Bende bunu bildiğimden anlam verebiliyorum o günlerde ki anlamsız öfkeme:) Bu bir bakış açısı sadece sizi bağlamaz elbette sevgimle, Işık*

Çekirdek inanç yaptırdığım için çok mutluyum... bu insanlar bu işe inanmışlar ve gerçekten çok iyi tespit yapıyorlar...
Eğer sürekli aynı şeyler oluyorsa kesinlikle bir yerde sorun var demektir...herkese bu çalışmayı tavsiye ediyorum..hatta hiç vakit kaybetmeyin ücretsiz telkinlerle vakit harcamayın işe temelden başlayın.... çekirdek inançlar değişmesse bazı olaylar da değişmiyor..

Ben de ilk başlarda ücretsiz telkinlerle başladım ama sonra bir yerlerde eksiklerim olduğunu fark ettim(ve çalışmayı yaptırdım)...ne olursa olsun bu çalışmayı yaptırdığınızda kaybedeceğiniz bir şey yok kazanacağınız çok şey var...

kesinlikle öyle, ben de etrafımdaki herkese bahsediyorum ve değişimlerimden bahsediyorum, mucizelerimi anlatıyorum.. DNA değiştikten sonra sanki siz hep böyleymişsiniz hiçbirşey değişmemiş gibi gelebilir bunun farkındaysanız ilk günden itibaren günlük tutmanızı tavsiye ederim o zaman anılarınız canlanıp oradan kendi gelişiminizi takip edebilirsiniz.

ben bugün kendimi aylar önceki halimle kıyasladım, evet tam istediğim noktada değilim ama kesinlikle değişim var. önceden evime misafir geldiğinde "hoşgeldiniz " diyemiyordum, şimdi sohbet bile edebiliyorum.
olaylara yaklaşımım daha soğukkanlı
evet çok doğru, yeni halimize alışınca eskiyi unutuyoruz. hep böyleydik sanıyoruz, daha iyisini istiyoruz.

inatla değişmeyen davranışlarım var fakat onlara eskisi gibi nefretle yaklaşmıyorum kendimi dışardan izleyip o halimin farkına varıp kabullenip iyileşeceğime dair umutlarımla akışına bırakıyorum.

Benim de hala bir sorunum var... ben de senin gibi düşünüyorum...hala bi ders çalışma alışkanlığı edinemedim ....çalışıyorum ama nasıl olacağından emin değilim..... üniversite lise gibi deyil bir de bunu daha da zor hale getiren çeşitli hobileri olan hocalar var....:)

Hayırlısı deyip geçiyorum ama boş vermiyorum sorumluluğun bende olduğunu biliyorum....:)

Sevgili okuyucularıma bir soru sormak istiyorum..

Bir kişi size neden ''En samimi arkadaşın kim?'' diye soru sorar merak ediyorum(Bu soruyu bana soranlara sordum ama bi cevap alamadım..öylesine deyip geçiştiriyorlar..)

Yorumlarınızı bekliyorum
Sevgi ve huzurla..

tahminim seni tanımak için soruyorlar, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim, gibi bir şeydir diye düşünüyorum art56art56

2-3 ay önce bu forumda birinin yazısını okudum...Şöyle diyordu: saate ne zaman baksam hep çift görüyorum diyordu 17:17 gibi bende o günden beri saate ne zaman baksam çift görüyorum(%90) en son çift görme bu mesajı yazmadan önce bilgisayarı açtığımda saat 17:17'ydi...
Dier bir farkındalığım da hayatımdaki tesadüflerin sayısının artması..sanırım bu güzel birşey..

tahminim seni tanımak için soruyorlar, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim, gibi bir şeydir diye düşünüyorum
değerli yorumun için teşekküğrler paradise
Sevgi ve huzurla kalın..:)

NEdense çok çabuk plan değiştiriyorum...kafamda bir şeyler tasarlıyorum ama uygulamaya geçdiğimde farklı şeyler yapıyorum..ya da uygulamaya geçemeden başka birşey yapıyorum..:))Hayırlısı bakalım nereye varıcak...:)

2-3 ay önce bu forumda birinin yazısını okudum...Şöyle diyordu: saate ne zaman baksam hep çift görüyorum diyordu 17:17 gibi bende o günden beri saate ne zaman baksam çift görüyorum(%90) en son çift görme bu mesajı yazmadan önce bilgisayarı açtığımda saat 17:17'ydi...
Dier bir farkındalığım da hayatımdaki tesadüflerin sayısının artması..sanırım bu güzel birşey..

değerli yorumun için teşekküğrler paradise
Sevgi ve huzurla kalın..:)

bunun çok farklı ve güzel yorumları var. Ben özellikle 11.11 için olan koca bir sayfa dolusu yazı okumuştum.

Evet 4. 21'in sonlarına yaklaşıyorum....
Değişimlerimi yazmam gerekiyo yoksa unutucam...:))

Tesadüflerimin sayısı oldukça arttı..

OLasılıklarını düşündüğüm bir şey hiç olmuyo sanki ben ne kadar olasılık düşünürsem düşüneyim bilinçaltım o işi farklı bi yoldan hallediyor..

2.maddeyle aynı özellik işler planladığım şekilde işlemiyor...yani hayal ettiğim gibi olmuyor...

Artık duygularımı istediğim gibi ifade edebiliyorum..

gereksiz yere fazla üzülmüyorum önceden çok kafaya takardım...şimdi olaylar hala kafamda ama duygusal anlamda pek etkilenmiyorum..

İnsan bi ağaçtan oluşur kökleri ataları, gövdesi kendisi, dalları da şuanki yaşamı...bu gövdeye ben kimliği deniyor...
ben kimliğimi epeyce oluşturmuş durumdayım.... yani artık sadece benim......... önceden bu gövdem çok zayıf olduğu için bilinçaltımın kendini korumak için ördüğü güvenlik duvarının epeyce yok olduğunu görüyorum çünkü insanlar bana daha sıcak davranıyor..

duygularımın sorumluluğu bende...bunu hissediyorum..

Önceden fazla fedakar ve vericiydim şimdı bunu dengeledim..

ilişkilerimdeki sorunların fazla samimiyetten kaynaklandığını tespit ettim.... ve şimdi ilişkilerimde gerektiği kadar samimi oluyorum..ve bana nasıl davranacaklarını öğretiyorum(İletişimde ustalaşmak/kitabını uygulamaya çalışıyorum tavsiye ederim güzel kitap..kuraldışı.com'dan bulabilirsiniz)

Yaşamım her an değişiyor planın sadece adını söyleyebiliyorum içeriğini bilinçaltım üstleniyo yani ben bir içerik hazırlasamda zaten farklı işliyo bu yüzden kendimi yaşamın ahengine bıraktım diyebilirim...:))

İşte böyle sevgi ve huzurla kalın...

ne kadar güzel listelemişsin değişimlerini. çok güzel gelişmeler seni tebrik ediyorum, en çok da farkındalığın için. bende de çok şey değişiyor ama bu kadar net bir şekilde açıklayamıyorum.

ben hala sosyal ortamlarda rahat olamıyorum. hep düşünüp taşınıp öyle konuşuyorum, yani içimden geldiği gibi, aklıma geleni söyleyeyim diyorum ama yapamıyorum. şimdilik hedefim bu durumu değiştirmek, bu konuda yoğunlaşıcam.

ne kadar güzel listelemişsin değişimlerini. çok güzel gelişmeler seni tebrik ediyorum, en çok da farkındalığın için. bende de çok şey değişiyor ama bu kadar net bir şekilde açıklayamıyorum.

ben hala sosyal ortamlarda rahat olamıyorum. hep düşünüp taşınıp öyle konuşuyorum, yani içimden geldiği gibi, aklıma geleni söyleyeyim diyorum ama yapamıyorum. şimdilik hedefim bu durumu değiştirmek, bu konuda yoğunlaşıcam.

bunu neden bu kadar önemsediğinizi anlamıyorum, ben hep çok konuşmaktan çektim bende biraz sussam derdim:)

Nihayet 4. 21'in son günü şükürler olsun...
Son 1 haftadır sabahları çok yorgun kalkıyordum bu araya gerçekten ihtiyacım vardı...
5. 21'e yeni telkin ekleyerek devam edeceğim inşallah

Solfeggio DNA Activation dinliyorum...sanırım bu aktivitede iyi olucak gibi..

Sedona 11:11 Solfeggio Frekansları:

UT – 396 Hz – Suçluluk ve korkuları serbest bırakma
RE – 417 Hz – Felaket halleri ve kolayca değiştirilmesi
MI – 528 Hz – Dönüşüm ve mucizeler (DNA onarımı)
FA – 639 Hz – Bağlantılar / İlişkiler
SOL – 741 Hz – Sezgilerin uyanışı
LA – 852 Hz – Ruhani duruma geri dönüş

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri