bu aralar çok agresifim çabuk sinirlerniyorum...
bu aralar çok agresifim çabuk sinirlerniyorum...
Rica ederim. Ne demek smileydanceÇOk yerinde ve iyi bir açıklama ışık abla teşekkürler...)
değerli yorumun için teşekküğrler paradisetahminim seni tanımak için soruyorlar, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim, gibi bir şeydir diye düşünüyorum
2-3 ay önce bu forumda birinin yazısını okudum...Şöyle diyordu: saate ne zaman baksam hep çift görüyorum diyordu 17:17 gibi bende o günden beri saate ne zaman baksam çift görüyorum(%90) en son çift görme bu mesajı yazmadan önce bilgisayarı açtığımda saat 17:17'ydi...
Dier bir farkındalığım da hayatımdaki tesadüflerin sayısının artması..sanırım bu güzel birşey..
değerli yorumun için teşekküğrler paradise
Sevgi ve huzurla kalın..![]()
ne kadar güzel listelemişsin değişimlerini. çok güzel gelişmeler seni tebrik ediyorum, en çok da farkındalığın için. bende de çok şey değişiyor ama bu kadar net bir şekilde açıklayamıyorum.
ben hala sosyal ortamlarda rahat olamıyorum. hep düşünüp taşınıp öyle konuşuyorum, yani içimden geldiği gibi, aklıma geleni söyleyeyim diyorum ama yapamıyorum. şimdilik hedefim bu durumu değiştirmek, bu konuda yoğunlaşıcam.
bunu neden bu kadar önemsediğinizi anlamıyorum, ben hep çok konuşmaktan çektim bende biraz sussam derdim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.