''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

Bugün Nil Gün hanımdan şunu öğrendim
Ameç belirlemenin ve gerçekleştirmenin sırrını aşık olmak

Arzularını ihtiyacına dönüştür
Şimdi ilk adımını at
Israrla çalışmalarına devam et
Kararlı ol başladığın işi bitir

Sevgili günlükçüğüm bu günden itibaren hergün amaçlarım için bir adım atacağım bugünkü motivasyonum için binlerce şükürler olsun..

Atılan küçük adımlar hayal edilen büyük adımlardan her zaman daha iyidir

Hepinizin gönlü sevgi huzur ve yaşama enerjisiyle dolsun...:))956k

Herşey yavaş yavaş iyileşiyor ama ders çalışmada kendimi toarlayamıyorum..... sınavlar için ders çalışmadan iyi bir şeyler elde edilemediğini biliyorum ama olmuyo... kısa tekrarlar yapıyorum ama hedef için gerekli çalışmayı sağlayamıyorum.... inşallah bu da düzelir ve okulda gerçek başarımı elde ederim....
Artık daha düzenli ve sıkı ders çalışmayı seçiyorum
Sevgi ve huzurla....:)

Günlüğünü okumaya başladım heromaster... Günlüğün takibimde bundan böyle :) İlk sayfalarda tam da benlik bir paragraf buldum.

Nasıl karanlık bir odanın aydınlanması için ışığa ihtiyacı varsa; korkunun da gitmesi için cesarete ihtiyacı var
Bundan sonra düşüncelerimi değiştirdim artık yapabilirim, cesaret doluyum... Korkunun benim zihnimde kendine yer olmadığını anlayana dek cesaretli duruşumu sergileyeceğim...:)

Unutmayın korkulacak tek şey korkudur ve hatta korkudan bile korkmayın, çünkü o en iyi değerlendirmeyle cesur bir duruş sergilerseniz kaçacak korkak bir çocuktur..

Dinlemeye başladıktan sonra inşallah ben de senin hislerini yakalayıp, bunları tuttuğum günlükte sizlerle paylaşırım. :)

o zaman bunu sadece bu güne indirge yani bugünü film izleyerek kitap okuyarak uyuyarak geçir fakat bir şartla yapacağım işler için enerji depolama şeklinde isimlendir. Mesela diyet programlarında 'of günleri' vardır. O f günlerinde çatlayana kadar yersiniz ya da ne isterseniz bu size diğer günler için motivasyon sağlar. Tıpkı onun gibi siz de bu günü kendinize of günü ilan edin. Hayatta her şey bakış açısıdır. Hayatın tamamıdır bakış açısı, algınızı değiştirdiğiniz an da hemen moraliniz düzelir. Neşe ve canlılık gelir. O yüzden başka nasıl düşünebilirim, nasıl bakabilirim? Bunun devamlı pratiğini yapmamız gerekir. Hikmetini görmek yani, olayları okumak, perde arkasını görmek. İşte bunlar size çok daha geniş bir perspektif sağlar. Şimdi hemen niyetiniz üzerinde oynama yapın. Yani "bugün canım hiç bir şey yapmak istemiyor" dediğiniz de bir an da demoralize olursunuz. Oysa şöyle söyleyebiliriz, en basitinden başlayarak işleri sıralayarak tabi ki "bugünü kendime ayırıyorum. sabah ilk iş olarak ...... yerine getirebilmem için bugün benim of günüm." Fakat mutlaka yarın o işe geri dönmeye kararlı olun. Yoksa bu of günler birikerek ooffff offff günlerine dönüşür. sevgimle Işık'ca

Resmen forumu ele geçirdim. Her yere yazıyorum. Yakında atacaklar beni buradan :)) Bezdik diye bu kadından :))

heromaster,günlüğünüzü baştan sona okudum süperrr bilgilendim,huzur buldum,pozitif enerjiyle doldum resmen yüreğinize sağlık

heromaster,günlüğünüzü baştan sona okudum süperrr bilgilendim,huzur buldum,pozitif enerjiyle doldum resmen yüreğinize sağlık

Çok teşekkür ederim.....Ayrıca aramıza hoşgeldin...forumda aradığın şeyleri daha çok bulacaksın...:))

Resmen forumu ele geçirdim. Her yere yazıyorum. Yakında atacaklar beni buradan :)) Bezdik diye bu kadından :))
Işıklı yol ablam tevazuyu da bırakmıyor...:))

Sevgi ve huzurla kalın...:))

2. döngüyü bitirdim şimdi dinlenmenin 4. günündeyim gerçekten bugünlerde rahatladım... bu 7 günlük ara oldukça işe yarıyor...
Ama boş durmuyorum hafıza telkinimi pekiştirmek için gündüz ders çalışırken dinlemeye devam ediyorum tam da sınav zamanına denk gelmesi iyi oldu...:))

Telkinleri hazırlamada emeği olanlara çok teşekkür ediyorum...:))

Sevgi ve Huzurla..

Bugün bu zamana kadar etrafımda oluşturduğum güvenik duvarlarımdan epeyce kurulmuş olduğumu farkettim.
İnsanlar benimle daha çok konuşmak istiyor iletişim kurmak istiyor...
Bu zamana kadar bilinçaltımın kendimi korumak için oluşturduğu bu duvarı tamamen yıkarak... bu gereksiz şeyin beni hapsetmesinden
kurtuluyorum şükürler olsun..:))
Sanırım 3. döngüden sonra daha belirgin olur..

Sevgi ve huzurla

Çok sevindim heromaster, heves oldu benim için de :) Dur biraz daha dinliym...

teşekkürler
Şu cümleyi tekrar yazmak istedim yukarda yanlış yazmışım..:))
Bugün: bu zamana kadar etrafımda oluşturduğum güvenik duvarlarımdan epeyce kurtulmuş olduğumu farkettim.

Çok sevindim heromaster, heves oldu benim için de :) Dur biraz daha dinliym...
Annie hal sen ne dinliyorsun

Ben topluluk karşısında konusunda, ego güven, sosyallik arttırıcı dinliyorum ama çok düzenli değil ne yazıkki.

Bugün bu zamana kadar etrafımda oluşturduğum güvenik duvarlarımdan epeyce kurulmuş olduğumu farkettim.
İnsanlar benimle daha çok konuşmak istiyor iletişim kurmak istiyor...
Bu zamana kadar bilinçaltımın kendimi korumak için oluşturduğu bu duvarı tamamen yıkarak... bu gereksiz şeyin beni hapsetmesinden
kurtuluyorum şükürler olsun..:))
Sanırım 3. döngüden sonra daha belirgin olur..

Sevgi ve huzurla

Koruma kalkanı telkinini mi dinliyorsun ? dusun2

Hayır korum kalkanı telkini dinlemiyorum..
bu benim zayıf kimliğimi korumaya çalışan duvarlar...
Kimliğim güçlendikçe duvarlara da gerek kalmıyor...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri