Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

Atakan bey,
Hediye için çok teşekkürler oldukça geç gördüm.Doğal olarak sıkıntılı insanların ruh hali işte kendimle oldukça meşkuldüm :) Size ruh durumumla ilgili geri bildirimler yapmaya devam edeceğim farkettim ki ne kadar geri bildirim yaparsak halkayı okadar genişletebiliyoruz :) Ankara seminerinizi maalesefki kaçırıdım bir daha gelme durumu ne zamandır katılmak isterim.Tekrar tekrar teşekkürler Sevgiyle kalın

yukaridaki kink i indirdim ama surekli eklemem gerekiyor acamadim bir turlu merktan catladim nasil birsey mutluluk hissine ihtiyacim var muzik sesi degil galiba yardimci olursaniz sevinirim

yukaridaki kink i indirdim ama surekli eklemem gerekiyor acamadim bir turlu merktan catladim nasil birsey mutluluk hissine ihtiyacim var muzik sesi degil galiba yardimci olursaniz sevinirim

derya han.,dosya rar uzantılı olduğu için açamamış olabilirsiniz..rar programını yükledikten sonra sorun ortadan kalkacaktır..actionsmile

inanin cok mahcupum ne sorsam cevabi geliyor nasil tesekkur edecegim bilmiyorum son bir sorum daha var su anda mutlu olmak ile ilgili su sesi dinliyorum ,acaba atakan beyin hediye nasil mutlu olunur telkini bumu onu acamadim rar downladen yaptim basardim ama okyanus sesi diyor uyeler bendeki su ve kus sesi cok guzel bir ses canim vatanimin hasretini cektigimin vatanimin cinarlarinin sesine benziyor

evet doğru derya hn.,dinlediğiniz ses su ve kuş sesi..

okyanus veya doğa sesi diye de adlandırıyoruz...nasıl isimlendirildiği önemli değil..öenmli olan dinleyebilmeniz..
Artık keyifle ve güvenle dinleyebilirsiniz..

Rehber bölümümüzü de incelerseniz daha pekçok sorunun da fazlasıyla cevabını bulabilirsiniz..actionsmile

Mutluluk telkininin pink noise versiyonu eklenmiştir.Bu telkini kısık sesle dinleyebilirsiniz.Pink noise sessiz versiyona yakındır.Uykuda daha rahat dinlenebilir.Tabii ki sesi çok açmamak kaydı ile.
Deneyiniz eğer memnun kalinirsa tüm telkinler bu versiyonla yapilacaktir.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/MutluOlmaksessiz.mp3

merhaba ben bu telkini 5 gündür dinliyorum ama çok sinirliyim. Etrafımdaki insanlarla tartışmaya başladım. Bu etkiler n zaman geçer acaba , ben hiç böyle birisi değildim. Aslında çok hassas ve duygusal bir insan olmama rağmen insanlaı kırmaya başladım.

Mutluluk telkininin pink noise versiyonu eklenmiştir.Bu telkini kısık sesle dinleyebilirsiniz.Pink noise sessiz versiyona yakındır.Uykuda daha rahat dinlenebilir.Tabii ki sesi çok açmamak kaydı ile.

çok teşekkürler atakan bey 956k
sessiz telkin fikri hakikaten çok iyi olmuş :)
ben telkin çeşitleri arasından en çok su sesini tercih ediyordum ama bazen o bile rahatsızlık verebiliyor..film izlerken ve müzik dinlerken arada su şırtıltısı rahatsız ediyor..

acaba sitedeki diğer telkinlerin de böyle sessiz versiyonlarını yapabilmeniz mümkün mü ?

atakan abi ben dinledim sesi minimuma indirdiğim halde ses yine fazla geliyor.hışırtı sesi biraz daha kısık olsa iyi olur.çok teşekkürler

indirdim bende teşekkürler sizde mutlu kalın....

Atakan bey evet telkinin bu halinden ben çok memnun kaldım ...yani dediğiniz versiyonda olması durumu...çünkü ben genelde telkinleri kısık vede kulaklıkla dinlediğim için ,yüksek sesle mi dinlesem acaba durumu oluşuyodu bende...çünkü çok açık dinleyemem,zira bir anne olarak dış sesleri duymam gerekkahvesmiley...Atakan bey tekrar teşekkürlerr...

Mutluluk telkinin pink noise versiyonu dahamı etkili hangisini dinlemmeiz daha dogru olur?şimdiden teşekkürler..

Çok teşekkürler ben ikisinide indirdim.Yüreğinize sağlık.

çok iyi düşünülmüş bence,genelde yatarken dinliyorum telkinleri sessiz mod harika :):)

tam ihtiyacım olan telkin
bir türlü bilemediğim şey: mutlu olmak
inşallah artık öğreneceğim
çok teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri