ŞU AN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUMatakan beye binlerce kez teşekkür etsem yine de az gelir.mutluluk telkinini dinlediigmden buyana mutluluktan ayaklarım yere basmıyor.hergün farklı bir mucizeyle karşılaşıyorum ve inanarak dinlemenizi tavsiye ederim.sizleri sevgiyle kucaklaıyorum.
Telkin de ayrıca bizim daha önce kullandığımız telkinlerde bulunmaktadır.Yani iki mutluluk telkini ard arda..Acaba indirdiğimiz kayıttaki telkin içeriğini tamamı ile paylaşmanız mümkün mü Atakan bey?
Ne güzel gelişmeler bunlar.İnanma konusunda şunu söyleyebilirim asıl amacımız inanmadan etkisini sağlamaktır.İnanmasınız da düzenli dinlerseniz etkisi görülecek bir telkin buy789atakan beye binlerce kez teşekkür etsem yine de az gelir.mutluluk telkinini dinlediigmden buyana mutluluktan ayaklarım yere basmıyor.hergün farklı bir mucizeyle karşılaşıyorum ve inanarak dinlemenizi tavsiye ederim.sizleri sevgiyle kucaklaıyorum.
Aman efendim biz teşekkür ederiz sevincliHer sabah bu telkinle güne merhaba diyeceğim..Atakan Bey'e ne kadar teşekkür etsem az)
Evet olabilir bu tür etkiler.Mutluluğunuzu olumlu düşünmenizi engelleyen şeyleri görebilirsiniz.Ben bu telkini ilk defa dün gördüm, indirdim ve dinledim. Sonra yattım. Rüyamda geçmişle ilgili bir sürü şey gördüm. çok karışıktı,tam olarak hepsini hatılamıyorum ama; bir sürü insan(geçmişimde ve/veya şu anda hala hayatımda olan) gibi, karışık bir sürü rüya.
Uzun zamandırda bilinç altı temizliği yapmayı düşündüğüm için ona yordum. Acaba bu telkinin bilinç altı temizliğine etkisi oluyor mu?
Hadi bakalim bekliyoruz yorumlarınızı en kısa zamanda:zpzp:ŞU AN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUMUMARIM SEVGİLİ'NİN DEDİĞİ GİBİ BENİMDE BİR İKİ GÜN İÇİNDE AYAKLARIM YERE BASMAZ DEĞİŞİMİ BURDA PAYLAŞACAĞIM
![]()
bende de aynı sorun vardı winrar yok muhtemelen sende de winrar yükle açılırben neden acamadim???..
Tekrar selamlar, bu telkini dinlediğim ilk iki gün gayet iyiydim, yani çok farklı bir durum yoktu ama iyiydim. Hergün uzun uzun dinliyorum.(Sadece bu telkini) Ama sanki artık ters etki yapıyor bende. Sanki mutluluk telkini değilde mutsuzluk telkini dinliyormuşum gibi. yanlış anlaşılmasın, bu siteye güvenim tam. Ben sadece bende yarattığı etkiden bahsetmek istiyorum.Sanki ben mutlu olmak istedikçe, birşeyler ters gidiyor. Bilmiyorum neden böyle oldu
Acaba bu olabilen bir etki mi, geçici mi. Yoksa bende mi bir terslik var?
(5 gün oldu dinlemeye başlayalı)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.